Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Palīdziet, lūdzu, ar Royal mailu!

Reitings 218
Reģ: 20.08.2012
Esmu uztraukusies, gaidu svarīgu sūtījumu no Royal Mail, UK, piegāde pret parakstu - pasta pavēstes nesūta, bet man jāsaņem paciņa rokās.
Šodien ieeju viņu trackinga servisā http://www.royalmail.com/track-trace, man izmet šādu tekstu, ievadot pakas numurs numuru:
A delivery was attempted for your item with reference (pakas numurs) in LATVIA before 09:10 on 16/12/13.
If the addressee does not collect it or make an arrangement to have it redelivered, it will be returned to the sender in the UK.

Kas man tagad ir jādara? Kā lai es viņus sakontaktēju? Viņi mani, kā saprotu, sakontaktēt nevar, jo ebay selleris nav norādījis uz pakas manu telefona numuru, citādi būtu bijis zvans - nav neviena neatbildēta zvana, zvana pie durvīm arī nav bijis, bet neesmu visu laiku bijusi mājās, un durvīm - kods, ja mēģinātu piegādāt, iekšā netiktu. Jau minētā mājaslapa nekādus telefona numurus nepiedāvā, taču e-pastu mēģinot nosūtīt,
ievadot savu kontakttālruni, man izmet, ka nav pareizs, jo laikam e-pastus viņi gaida tikai no UK.

Ko man darīt?
17.12.2013 15:54 |

Reitings 142
Reģ: 22.07.2013
Kas tev tiesi ir piegadatajs? Royal Mail vai ari kads kurjers? Ja Royal Mail, tad vini talak atdod Latvijas Pastam. Piezvani vai aizej uz savu pasta nodalu un pajauta, kas par lietu.
17.12.2013 16:59 |

Reitings 1201
Reģ: 15.11.2013
Royal mail iet caur mūsu pastu. Ievadi savu trucking numuru pasts.lv un paskaties, ko tie saka.
17.12.2013 17:03 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits