kādas ir jūsu domas par šo visu?
man ir jūtas pret vīrieti, kurš bija ilgstošās attiecības. viņi izšķīrās, tad mēs daudz runājāmies pa skype katru vakaru, jo viņš dzīvoja citā valstī, bet iepazināmies, kad viņš bija Latvijā - ballītē, bija arī viens tuvuma brīdis (ne sekss), bet tas pats, kad bijām abi iedzēruši, tāpēc nezinu, cik tas bija patiesi no viņa puses. runājāmies kādu mēnesi, pat norunājām, ka tiksimies, kad viņš atbrauks uz Latviju, tad, kad viņš atbrauca, es jau cerēju, ka būsim kopā, viss būs skaisti, bet viņš satikās ar mani un caur puķēm pateica, ka viss, nekas starp mums nebūs. protams, ne tieši, bet tāpat sapratu. vēlāk izmeta mani no skype, nezvana. un tā jau vairākus mēnešus, tomēr es katru dienu par viņu domāju! pazīstu viņa brāli, viņš teica, ka viņš ar savu bijušo sākuši runāties, bet tas brālis īpaši runātīgs nav, tāpēc nezinu, cik viņiem atkal viss tur nopietni. kad bija iedzēris vienmēr stāstīja, ka tās attiecības ir kā pa kalniem un lejām, un ir noguris no tām, un viņš visu laiku izrādīja pret mani mīļumu, vārdiski atbalstīja mani, jo man dzīvē grūts periods, bet te pēkšņi... viss. ko lai dara?