Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

17.12.13. BezT

Reitings 2982
Reģ: 29.01.2009
brītiņs skaistās :)

vakar bija pārpildīta fanstastiska diena, vai precīzāk- vakars. Gāju mājās vieglā riksī, smaidot un nedomājot par vēlo vakaru un garo ceļu. Vīna vakars..." spēlējām" ar vīru vīna garšu vakaru, - ko, kurš sajutīs, sagaršos, sasmaržos vīnā :)))) laime pilnīga.

vakar biju uz procedūru. Tās veicēja, dāma, tik smaidīga, runā ar mani, stāsta....bet pašai ģimenes vienīgajam cilvēkam notikusi tāda sāpe, kas paliks uz visu mūžu. Bet viņa tam lieliski tiek pāri...vai pareizāk būtu teikt- viņi dzīvo ar to, kā ir. Tādā brīdī sapratu, ka nelaimes jeb nelaimez brīdis un sajūta ir tik gara vai īsa, cik ilgu mēs to pašas vēlamies un ļaujam tam augt. Visam ir sākums un beigas. Sākumsvar nebūt atkarīgs no mums, bet beigas gan. Ieliekam punktu visam sliktajam tagad. Un dzīvojam smaidīgi- mums ir rokas, kājas, galva, visas maņas, kā arī citi mantiski un nemantiski labumi (kas nu kuram svarīgāks).

Tāpēc mans šodienas un vispār velējums ir- novērtejiet it visu jums apkārt! it visu... arī slikto.

Bučas!!! :))))))
17.12.2013 08:40 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
Atvaļinājumā esmu augšā jau pirms 8:00, nu kur tā atvaļinājuma ilgā gulēšana? Nekā! :D
Un kas tas par laiku ārā? +8 grādi Ziemassvētku laikā? Gribu sniegu! :( :D

Brīt! :)
17.12.2013 08:48 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Labrīt, meitenes.:)
Visām foršu dienu.
Man šis rīts iesācies superīgi. nevaru vien sagaidīt rītdienas vakaru. vēl mazliet jāpaciešas..
Vakar uztaisīuju skaistumkopšanas tūri..tad nu šodien sēžiu skaista, burvīga,sacirtota un laimīga.:)
17.12.2013 08:52 |

Reitings 13628
Labrīt!

Man vēl 2 dienas jāstrādā, un tad aiziet - atvaļinājums. Tik ļoti nevienu atvaļinājumu neesmu gaidījusi, jo pašlaik iestājies tāds baigais sagurums no visa.
Cerams, ka nākamās 2 nedēļas uzlādēs pozitīvi, lai līdz vasarai pietiktu spēka.

Kamēr esmu Rīgā gan ļoti daudz lietas jāpaspēj, bet arī tas viss ir izdarāms.

Veiksmi darbos un atpūtā (kam tā laime ir)!
17.12.2013 08:55 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Labrīt!

Šodien esmu apslimusi. Bija plāns doties pēc Ziemassvētku dāvanām, bet nu nekā, jāguļ gultā un jāveseļojas. Pajautāšu arī te. Kas jums palīdz pret saaukstēšanos? Ir tikai iesnas un šķaudīšana. Pagaidām taisu ingvera-citronu un dzērveņu dzērienus. Un ir degunā pūšamais + coldrex. Vajag ātri izveseļoties.

Tā, kā netieku pa veikaliem staigāt, tad pajautāšu divas lietas par dāvanām.

1. Kur esat pirkušas saviem vīriešiem pulksteņus? Varbūt kaut kur tagad labas atlaides?

2. Iesakiet kādu labu teātra izrādi vai varbūt ir kāds koncerts, uz ko uzdāvināt biļetes diezgan konservatīviem vecākiem, kam nepatīk visādi stulbi joki un mūsdienu jauninājumi?
17.12.2013 09:07 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kampanella, tev ir temperatūra?
17.12.2013 09:11 |

Reitings 1823
Reģ: 17.05.2013
Labrīt.
Piekrītu angry to happy tev pilnīga taisnība ir ko tu saki.
Esmu augšā, jo man pedējās lekcijas šodien un rīt.
Ja laiciņs forš decembrī plus 8 grādi vienkārši tas nav forši gribu -8 un sniegu :D
Lēnām sākšu post māju svētkiem ko vairāk vai mazāk pavadīsim divatā.
17.12.2013 09:21 |

Reitings 4320
paris, temperatūra nav, vēl galva sāp vienīgi un tās iesnas moka mani.
17.12.2013 09:26 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Labriit!

Shodien japabeidz vakardienas neuzrakstiita eseja,vel palikusi apm 500 vardi ko uzrakstit,tad vel japamacas un laidishu uz skolu.
Ilgojos pec sava kakja un nevaru sagaidit,kad sovakar bushu majas.

Feinu dienu ;)
17.12.2013 09:28 |

Reitings 13628
Kas jums palīdz pret saaukstēšanos? Ir tikai iesnas un šķaudīšana. Pagaidām taisu ingvera-citronu un dzērveņu dzērienus. Un ir degunā pūšamais + coldrex. Vajag ātri izveseļoties.

Ja nav temperatūra, ĢĀ teica, ka nekādas zāles nav jādzer. Daudz tējas, citronūdeni un trieciendevu C vitamīna.

Kur esat pirkušas saviem vīriešiem pulksteņus? Varbūt kaut kur tagad labas atlaides?

Es pirku veikalā Ženēva.

Iesakiet kādu labu teātra izrādi vai varbūt ir kāds koncerts, uz ko uzdāvināt biļetes diezgan konservatīviem vecākiem, kam nepatīk visādi stulbi joki un mūsdienu jauninājumi?

"Vējiem līdzi" Dailes teātri.

Brīvdienās bijām uz Nacionālā teātra izrādi "Sudraba slidas". Ļoti skaista un jauka izrāde!
17.12.2013 09:29 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
kampanella, ja tev nav temperatūras, tad noliec Coldrex malā - citai reizei. Nepiemērotu medikamentu lietošana nepalīdzēs justies labāk :) Nevajag sist nost temperatūru, ja tās nav. Dzer ūdeni, tējas, litriem, tas vislabāk palīdz pret saaukstēšanos. Aaa, un iedzer trieciendevu C vitamīnu.
17.12.2013 09:29 |

Reitings 2870
Reģ: 20.12.2012
Labrīt (l)

Mana atziņa ir ilgi gaidītā apziņa, ka dzīvē viss ir līdzsvarā-skumjais un priecīgais. No vienas puses man šobrīd iet ļoti grūti- ir jāsaņemas pārvarēt kritiku, kas mani sagaida privātajā dzīvē dēļ milzīga konkursa, kā arī nepatīkami, bet pirms svētkiem jāatlaiž viena no darbiniecēm. Pēdējo reizi darbinieku atlaidu pirms kādiem 3 gadiem, tagad ir grūti..bet tas ir nepieciešams. Sieviete regulāri kavē darbu, neveic pienākumus kārtīgi, vakar iesniedza man viltotas atskaites. Tā kā jāsaņemas man vien ir, pati esmu vainīga, uzskatu, ka man bija jāreaģē ātrāk.

Priecīgais manā dzīvē ir tas, ka beidzot ar manu vīrieti esam tikuši pie sava dzīvokļa (l). Cik dīvaina sajūta, jo Rīgā īrēju dzīvokļus aptuveni no 15 gadu vecuma un sajūta, ka vairs nenāks saimniece katru mēnesi un pats esi mājas saimnieks ir tik forša (l). Vakar jau iegādājos milzīgu spoguli, dvieļus, virtuves niekus. Drīzumā pirksim trūkstošās mēbeles. Sākumā viena istaba kalpos par trenažieru zāli, jo vienīgais, kas tajā būs ir mūzikas tumbas :D

Izkratīju sirdi. Visām skaistu, mierīgu un lielisku dienu :)
17.12.2013 09:33 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
tad noliec Coldrex malā - citai reizei

Tieši tā. Tādēļ arī aptiekā farmaceits, pirms izsniedz paracetamolu saturošus līdzekļus, prasa, vai augsta temperatūra. Tos var sākt lietot, kad temperatūra uzkāpusi vismaz virs 38 grādiem.
17.12.2013 09:34 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Es miegojos, man nav vairs normāla miega. Vispār dzīve griežas ļoti straujā ritmā, darbs daudz, aktivitātes daudz. Tagad arī esmu tādā interesantā situācijā, braucu tramvajā un to vēl pārdomāju, kā rīkoties labāk...
17.12.2013 09:38 |

Reitings 1111
Laba diena! Mierīgs rīts, modos bez modinātāja, kaķis arī mierīgs.
Man arī jāpapēta teātru piedāvājums, janvāra vidū LV būs māsa, iedomājos, ka viņai varētu patikt aiziet uz teātri, jo to nu viņa ārzemēs noteikti nedara :) Es gan esmu ierobežota datumos, bet arī pagaidām nezinu, uz ko labāk viņai nopirkt.
17.12.2013 09:38 |

Reitings 4320
Ok, paldies, nezināju, ka coldrex pret temperatūru. Es kad viņu agrāk iedzēru, man pārgāja iesnas , galvas sāpes momentā un uzreiz atkal jutos kā cilvēks. Šodien tad nedzeršu. C vitamīns ir.

Liene, brīdinājumu esi izteikusi? Neļausi cilvēkam laboties?
17.12.2013 09:39 |

10 gadi
Reitings 10290
Hei!
šodien diena laba, kā jau visas :)
vakar jau sacepām piparkūkas, ko likt klāt dāvanām, nu. visādi gāja, bet galvenais jau nav izskats :D :D

drusku omu aptumšo tikai tas, ka 6dien saaukstējos, pat zinu kur, un tagad ir temp. ap 37, kā jau vienmēr man. Bet tā kā daudz darba un visādu citu darīšanu, nāku uz darbu, gatavojos svētkiem un izliekos, ka viss ok.
Bet vispār, kas var notikt, ja ar 37 vazājas apkārt? labi, ne jau pa āru, bet neguļ? :)
17.12.2013 09:40 |

Reitings 4320
Anny, par to Vējiem līdzi esmu dzirdējusi arī ne visai labas atsauksmes. Ai, nezinu, esmu jau dāvinājusi uz visādām izrādēm biļetes, un vecāki jau nez cik reizes gājuši pēc 1. cēliena prom :D Varbūt jādomā kāda cita dāvana, negribas nošaut greizi atkal. Nav kāds labs koncerts? Prāta Vētra neko neplāno?
17.12.2013 09:41 |

Reitings 5481
Reģ: 17.08.2010
Liene apsveicuuu! :) (l) prieks par jums abiem :)

Iesakiet kādu labu teātra izrādi vai varbūt ir kāds koncerts, uz ko uzdāvināt biļetes diezgan konservatīviem vecākiem, kam nepatīk visādi stulbi joki un mūsdienu jauninājumi?

uzdāvini Biļešu Paradīzes dāvanu karti, lai paši izdomā :)
Kur esat pirkušas saviem vīriešiem pulksteņus? Varbūt kaut kur tagad labas atlaides?

Vienīgais veikals, ko mans izlutinātais akceptē LV - Danish Design - Riga Plazā ir. Tagad dažiem modeļiem ir atlaides.

čāča kas rītdienas vakarā notiks? :)

Es gribu atvaļinājumu.. esmu tā nogurusi. Eh, apskaužu surli :( :D
17.12.2013 09:42 |

Reitings 4320
uzdāvini Biļešu Paradīzes dāvanu karti, lai paši izdomā

Diemžēl nederēs, mani vecāki ir ļoti savdabīgi šajā ziņā, viņiem nekad nav laiks nekam. Un, ja viņiem neuzdāvina konkrētu biļeti, un vēl vienu dienu iepriekš nepasaka, ka rīt jāiet uz teātri, tad tas viss aiziet nebūtībā. Šitā uzdāvināju SPA dāvanu karti, par ko tika aizmirsts :D
17.12.2013 09:46 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Dien.

Nevaru sagaidīt nedēļas beigas, jo tad sāksies brīvdienas līdz 6tajam janvārim un darba laiks atgriezīsies normālās sliedēs.
Šobrīd dzīvoju miega badā un es nezinu, kas būs ar manu enerģiju rīt. Būs jānopērk kkāds enerģijas dzēriens vai kkas tāds, lai nogurums un spēku izsīkums neuzveiktu mani.
Kad sāksies brīvdienas, beidzot būs jāizdekorē kaktuss. Egles mums nebūs, diemžēl, bet ko darīt. Tagad dekorēsim kaktusu, kurš ir manā augumā. To kaķis diez vai gribēs plosīt :D
Vakar pasūtīju rotiņu etsy.com. Gan jau atnāks kkad janvārī.
17.12.2013 09:46 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits