nobiedēja

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Mani pirms neilga brītiņa sabiedēja.
Draugs aizbrauca uz naktsmaiņu, tādēļ dzīvoklī šonakt esmu viena.
Skatījos savu seriālu un pēkšņi kāds zvana pie durvīm. 3x nozvanīja ar pārtraukumiem, līdz es izlēmu, ka tomēr jāaiziet palūrēt pa "actiņu".
Kaut kāda sieviete pie durvīm, sāk bļaustīties, lai veru vaļā. Pateicu, ka neko nevēršu, lai vācas prom.
Pēc minūtēm 5 atkal zvana. Nu jau uzstājīgi, kādu minūti no vietas bez apstājas bliež pa zvanu pogu. Kaut ko vervelē krievu valodā, dusmīgā tonī bļauj, lai veru vaļā. Atstāja manas ārdurvis vaļā, pilnīgi atvērtas, nobrauca ar liftu lejā, tad uzbrauca atpakaļ un aizvēra viņas ciet. Pilnīgs bezsakars :D
Ko jūs darītu šādā situācijā?
16.12.2013 22:05 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Es laikam vispār būtu izlikusies, ka neesmu mājās. Man bija mazliet līdzīgi. Es parasti nekad neveru vaļā durvis, ja pie manis kāds negaidīti nāk un esmu viena. Totāli neinteresē, kas kuram sakāms. Zinot manus kaimiņus un rajonu - netaisos pa galvu dabūt un tikt aplaupīta.
Taču, vienu reizi atvēru, jo kkāda vecene vnk psihi dauzījās. Nevis vnk zvanījās, bet spēra pa durvīm, rāva kliņķi, dauzīja un likās, ja es neatvēršu, tad viņa vnk tās durvis izlauzīs.
Noliku pa rokai ieročus un atvēru. Tur stāv viena ar stulbas kazas skatienu, bolās uz mani un tad pēkšņi krieviski kko no sērijas ''vai, nepareizās durvis'' un notinas. Es toreiz vēl padomāju - tak vajag skatīties un domāt, ko dara, nevis nospārda man durvis, gandrīz salauž kliņķi raustot un tad: vai, nepareizās.
16.12.2013 23:50 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
vnk durvis sajauca
16.12.2013 23:56 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Noliku pa rokai ieročus

Varu iedomāties, kādas šautenes mājās turi :D
16.12.2013 23:58 |

Reitings 806
Reģ: 29.01.2009
Ir bijuši pāris gadījumi, kad kāds svešs onka pie durvīm klauvē. Palūru actiņā, izslēdzu apgaismojumu un neklapēju ne ar ausi. Reiz kaut kāds solīds krieviņš klauvēja, nezinu, kāds bzdingš` man uznāca, ka atvēru. Pajautāja, kur mans vīrs un, uzzinājis, ka tāda man nav, atvainojās un klauvēja pie nākamajām. :D
Ja skaļi bļaustītos un dauzītu durvis, radot bažas tās sabojāt, skaļi piedraudētu ar policiju un nepakavētos savus draudus arī izpildīt.
17.12.2013 00:03 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Mans draugs policijā strādā. Ilgi nebūtu jāgaida.. :D
17.12.2013 00:09 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Grecia, nu medību bises, automāti vai kkādi citi šaujamieroči man nav. Taču, bija šis tas cits, kas gana labs ķērienam, ja vajadzētu aizstāvēties.
17.12.2013 00:21 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
es laikam no bailem zvanitu draugam lai brauc majas. ;)
17.12.2013 00:22 |

Reitings 457
Reģ: 22.12.2012
Kā jau meitenes minēja visticamāk sajaukusi durvis. Man dažus gadus atpakaļ bija līdzīgi. Vecāki aizbraukuši, ir jau pēc pusnakts, pati tikko kā iemigusi. Pēkšņi pa miegam dzirdu kāds ir pie durvīm un slēdz vaļā, vismaz skaņa tāda. Nodomāju, ka vecāki ātrāk atgriezušies no laukiem, bet tās durvis tik ilgi slēdz un grabinās, bet iekšā nenāk. Pēc min 5 saprotu, ka kaut kas nav kā nākas. Pieeju pie durvīm paskatos pa ''actiņu'' a tur sveša vecene ar veci mēģina durvis atlaust un pa brīdim bauro, lai ielaižu, ja tā nedarīšu būs slikti. Piedraudēju, ka izsaukšu policiju un pēc brīža atjēdzās, ka nepareizās durvis.
17.12.2013 00:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Visticamāk, sajauca durvis!
17.12.2013 10:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
ā jau meitenes minēja visticamāk sajaukusi durvis. Man dažus gadus atpakaļ bija līdzīgi. Vecāki aizbraukuši, ir jau pēc pusnakts, pati tikko kā iemigusi. Pēkšņi pa miegam dzirdu kāds ir pie durvīm un slēdz vaļā, vismaz skaņa tāda. Nodomāju, ka vecāki ātrāk atgriezušies no laukiem, bet tās durvis tik ilgi slēdz un grabinās, bet iekšā nenāk. Pēc min 5 saprotu, ka kaut kas nav kā nākas. Pieeju pie durvīm paskatos pa ''actiņu'' a tur sveša vecene ar veci mēģina durvis atlaust un pa brīdim bauro, lai ielaižu, ja tā nedarīšu būs slikti. Piedraudēju, ka izsaukšu policiju un pēc brīža atjēdzās, ka nepareizās durvis.

Pateiksu jums to, ka nereti tie ir zagli, bet izdzirdot, ka kads tomer ir majas, fraze par sajauktajam durvim ir klasika.
17.12.2013 10:31 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
iespējams, ka arī sajauktas durvis. atceros, kad biju maza mājās ar mammu, kaut kāds pārdzēries vīrietis zvanījās un dauzījās, lai laiž iekšā. cik sapratām, tad bija sajaucis mājas. no izsaucām policiju, jo vi''nš prom netaisījās iet. tie arī savāca. nekādas sarunas caur durvīm ar viņu nelīdzēja. biju riktīgi pārbijusies.
ja man tagad zvana sveši cilvēki pie durvīm, es nemaz neeju klāt. zinu, ka neviens pie manis nenāks bez brīdinājuma. bet, ja nu kas, tad ir arī telefons.
vienīgais, no kā es baidos, ja tie ir zagļi, kas zvana, viņi var padomāt, ka neviena nav mājās un sākt ielauzties dzīvoklī. lūk, no tā gan ir bailes.
17.12.2013 11:08 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Mūsmājās nesen bija gadījums..
Pāris dienu iepriekš kaimiņiene mūs pārtver un saka, ka vienā dienā domājusi,ka mums zagļi mājās esot, jo esot raustīts durvju rokturis no iekšas:D saak,ak policiju gribējusi saukt.
A, es tajā dienā gulēju viena pati mājās un tieši domāju,kas man var zvanīt u klauvēties pie durvīm,jo nevienu negaidu. Izrādās kaimiņiene bijusi:D
Mēs šai izskaidrojām,ka mūsu kaķis tā dara...lec uz rokturiem,ali attaisītu durvi vaļā un galu galā- vai tiešām zaglis no iekšpuses raustītu rokturi,ja jau atnācis zagt?:D
17.12.2013 11:16 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Kad dzīvojām ar nu jau ex draugu, tad es pat dienas laikā nevēru vaļā nevienam durvis un īsti negāju skatīties kas tur ir, ja vien 100% nebiju pārliecināta, ka tur draugs vai kāds ciemos nāk. Kad viena mājās biju, tad aizslēdzu visu, ko vien var aizslēgt un, lai justos pavisam droši atstāju atslēgu durvīs uz sānu pagrieztu, jo tad it kā no ārpuses kāds cits nevar atslēgt (nezinu, vai tā tiešām ir, bet es tā vienmēr daru).
17.12.2013 11:35 |

Reitings 284
Reģ: 21.05.2013
atstāju atslēgu durvīs uz sānu pagrieztu, jo tad it kā no ārpuses kāds cits nevar atslēgt (nezinu, vai tā tiešām ir, bet es tā vienmēr daru).

Es agrāk tā darīju, bet tad man izstāstīja, ka zagļi, ja viņiem ir aprīkojums ,tā ļoti viegli var tikt iekšā - iebāž caurumā kaut ko ar ko satver atslēgas un tad tik slēdz vaļā..
17.12.2013 11:44 |

Reitings 1531
Reģ: 19.08.2013
Tad es tā labāk vairs nedarīšu. :D
17.12.2013 11:47 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Kad mitinājāmies dzīvoklī, mums regulāri viens dzērājs nāca naktīs un sita durvis ārā, jo viņa Dačuks viņu nelaižot mājās. Pie druvīm bija dzirdama gan histērija, gan agresija, gan lūgšanās, lai tomēr ielaiž. Kad pateicām, ka Dačuks dzīvo nākamajā kāpņu telpā - nobubināja un aizgāja.
17.12.2013 11:49 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Kad dzīvoju ar vecākiem, man pāris mājas tālāk bija Fēnikss. Es dzīvoju privātmājā. Un ir bijušas reizes, kad nāk klauvēties sadzērušies, jaucot manu māju ar Fēniksu...

Parasti tētis vai draugs vēra vaļā un dzina prom, un vienmēr arī aizvācās... Bet no tā man nav tik traki bail, man bail paliek tad, kad kāds fotografē manu māju (man māja nav īpaša - tāda pati kā pārējas uz ielas), vai arī no ielas stāv cilvēki skatās un kaut ko bubina.

Pirms kādiem 4 gadiem, mums regulāri brauca policija, jo pāri ielai no dzīvokļiem kaut kāda dzērāja sauca viņus, ka viņai traucējot gulēt.. (vienā ielas pusē dzīvokļi - otrā privātmājas) Man vecāku mājās ir liels suns, bet viņš rej tikai kad kāds nāk tuvumā - nu pavisam pie mājas nevis garāmejot , un salīdzinot ar citiem ir kluss. Sieviete zvanīja reizes 5 vismaz....
Divas reizes atbraucot vēlu mājās esam pieķēruši nākam ar maisiņu pie sētas, gribēja sunim ko iebarot un draudēja nogalināt. Otrajā reizē es neatbraucu ar vecākiem, bet ar savu draugu ( no ballītes - manāmi iereibusi) nu emocijas ņēma savu, iegāju mājā pēc beisbola nūjas un dusmīga piegāju klāt un pateicu krieviski ja kaut reizi viņa domā nākt šeit vēl, tad papirms, lai izsauc ātros un ka ar mani joki mazi. Kopš tās reizes nav zvanījusi ne miličiem, ne nākusi.
17.12.2013 12:08 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Aizmirsu piebilst - 2 reizes policija atbrauca pa dienu - ap plkst 12 - tas pats iemesls - traucējot kundzei regulāri gulēt..
17.12.2013 12:09 |

Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Vienu reizi bija gadījums, kad pie manām durvīm sitās un lauzās iekšā piedzērusies mauciska paskata sievieškārtas urla. Uz maniem aicinājumiem doties prom nereaģēja. Turēja zvanu pogu vienkārši pa 5 min no vietas. Un tad man nervi neizturēja, taisīju durvis vaļā, saķēru aiz krāgas un nolidināju viņu lejā pa trepēm.
17.12.2013 12:20 |

Reitings 1884
Reģ: 08.07.2013
Man 1x bērnībā, kad pašu pirmo reizi viena paliku pa nakti dzīvoklī, kāds 4os naktī non-stopā zvanīja un dauzījās, lai gan nekad iepriekš, kad nebiju viena, tā nebija bijis..pārbijos pamatīgi, tā arī nesaprotu, kā tāda sakritība iespējama
Un nesen, kad biju pie drauga, kkādos 6 rītā viens vecis intensīvi zvanījās pie viņa privātmājas durvīm un kad drauga ome atvēra, viņš vnk pagāja viņai garām un gāja pa māju un bļaustījās, lai atļauj viņam pazvanīt no mājas telefona :D tad nu drauga tēvs piecēlās un izdzina viņu ārā, bet nobijāmies pamatīgi
17.12.2013 12:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits