Sveikas! Vēlējos, lai dalāties savā pieredzē/zināšanās par to, kādu datoru labāk izvēlēties! Esmu PAR portatīvo, vienīgi nevaru izlemt- apple vai citu, piemēram, acer. Kādu Jūs labāk izvēlētos un kāpēc? Skaidra ir cenu starpība, taču šoreiz uz to pievērsim nedaudz acis :)
Paldies.
Pareizāk uzdot laikam būtu - Macintosh vai Windows? Nu pagaidām drīzāk jau skolai-mācībām, par cik drīz beigšu, tad jau izklaidēm- filmas, dziesmas, utt.
Tagad datori ir lēti. Nu salīdzinoši, ja vajadzīgs tikai priekš sērfošanas un kādu mājas darbu pildīšanai.
Domāju, ka mierīgi pa no 230Ls droši var pirkt.
Man ir Toshiba - pirku pirms 3 gadiem - strādā un ir viss ok. Nebija no dārgā gala, tajā laikā 300 Ls maksāja.
Vēl ir HP 10`1 - arī kalpo labi, 2 gadus.
par Acer nezinu - bet cik pazīstamiem ir - viss ir ok.
Viss ir atkarīgs no Tavām vajadzībām. Manuprāt, nav vērts iespringt uz datora izvēli, ja vien neesi spēļu fans vai arī studijas nav saistītas ar datorgrafiku veidošanu, foto video apstrādi.
Pati no savas pieredzes iesaku firmu ASUS. Vispār nekādu problēmu, pazīstamam pat no 2.stāva nokrita un iet kā pulkstenis :)
Apple ir forša mantiņa, ar jauku cenu :D
Gadiem lietoju MacBook un varu ieteikt ikvienam. Jā, cena ir liela, bet nekad nav problēmu, nav remontu, vīrusu, bremzēšanas u.c sūdu, viss vienmēr strādā. Pie tam, ja lieto vēl citus apple produktus, tad viņi viens otru tikai papildina.
es arii par apple, nekad probleemas nav bijushas. Lai gan mans vecais HP arii bija uzticiigs 5 gadus - uz beigaam gan glukoja, lai gan ruupeejos par vinju ljoti labi
Pie tam, ja lieto vēl citus apple produktus, tad viņi viens otru tikai papildina.
Shis ir gan pluss, gan miinuss. Man, piemeeram, nekas cits no apple nav, tad nu ej un formatee visus aparaatus, meklee firewire kabeljus un veel nez ko.
Bet nu labs tas aaboliitis, liekas daudz eertaaks lietoshanaa, un izkaartojums (ekraans, kaa viss darbojas) liekas tik logjiski vienkaarshaaks nekaa hp
starp windows un macintosh - protams, ka macintosh, it īpaši ja tev pārējās ierīces ir no apple. programmatūra strādā kā pasaka, atšķirībā no windows.
lētos datorus pa 200 ls neieteiktu pirkt, jo šie jau pēc pāris gadiem nevilks atjauninājumus un būs metami miskastē. jo vairāk naudas ieguldīsi datorā, jo ilgāku laiku tas turēs līdzi progresam (ja nesalūzīs...). procesoru vismaz i3 (ja man tagad būtu jāpērk, ņemtu i7), operatīvo atmiņu vismaz 4 GB.
success nu nevar tā viennozīmīgi teikt par visiem firmas datoriem. Ja nemāki lietot, pat pašu labāko varnobeigt. Vienmēr ir jaaizdomājās par to, lai neaizklātu dzesētājus, un lai tie ''neaizdirstos''.