nu tad nepaliec tik bieži pie viņa darbdienu vakaros.
kāda jēga palikt pa nakti pie puiša, kurš ir gandrīz pusnaktī mājās un ir agri jāceļās? mēs tādos gadījumos netikāmies. kad bija laicīgi mājās, tad arī tikāmies.
kad es ieteicu rast un meklēt kompromisu, tas nozīmēja, ka sarunas veidā panākt arī to, ka vīrietis arī tev nāk pretī, nevis tikai tu kaut ko maini.
es arī jautāju par to strādāšanu, jo zinu, kā tas ir, ka knapi mājās vari atvilkties un domas noteikti nav par seksu. šajā gadījumā diez vai jūs kādreiz viens otru sapratīsiet, ja vien no rīta ātrāk visu darīsiet un atlicināsiet vairāk laika seksam. piemēram, varat nebrokastot mājās, bet paņemt līdzi sataisīto.
attiecības vienmēr ir balstītas uz kompromisiem. cilvēki nav ideāli. tāpēc vienmēr viens otram pielāgojas. te neiet runa par to, ka jāpielāgojas tikai sievietei vai tikai vīrietim.
ja tev sarunas laikā neizdodas panākt to, ka vīrietis kaut ko pilda arī no tavām vēlmēm, tad meklējat citu variantu. es tad droši vien no rīta neko tādu nedarītu. varbūt tad vakarā viņam vairāk gribētos, jo no rīta nav dabūjis.
padomā pati, īstenībā nav starpības, vai jūs ceļaties 4 no rīta vai ejat vienos naktī gulēt. negulēta stunda paliek tāpat.