Sekss tikai tad, kad grib viņš

Reitings 384
Reģ: 08.10.2010
Sveikas!

Varbūt varat man palīdzēt ar padomu?
Sekss man ir ļoti svarīga dzīves sastāvdaļa un es daudz un bieži gribu, bet baudas sasniegšanai tāpat vajadzīgs kāds laiciņš, nepietiek ar 5 vai 10 minūtēm.
Bet ir izveidojusies tāda situācija, ka vakaros, kad es gribu un kad būtu gana ilgs laiks, lai tam visam nodotos, viņš to nedara. Viņš vakaros ir ļoti noguris un uzreiz aizmieg.
Rītos gan viņš ir aktīvs un pirms iziešanas no mājas viņam gan gribas nočikināties 5 min. Man saprotams no šāda seksa baudas nav.
Tā nu palieku neapmierināta :( Sanāk, ka viņš vienmēr dabū, kad grib, bet es nekad nedabūju, kad gribu.
16.12.2013 08:37 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
es nespēju iedomāties seksu 5os no rīta :D tad taču pats labais miegs..
ko jūs darat vakaros līdz tai pusnaktij? varbūt var pačikāties tajā laikā?
17.12.2013 09:59 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nekad neesmu ticējusi tādiem eksemplāriem kā Čāčas super-puper veiksmīgajām attiecībām. Parasti ir tā, ka tie kas šausmīgi bļaustās, ka viss ir vnk nenormāli veiskmīgi, patiesībā..ir 'nedaudz' savādāk.

:D kā saka - gribi tici, gribi netici:D tā ir tava izvēle.
Parasti cilvēki,kas saka- tā nevar būt! ir tie,kas slēpti skauž un deklamē,kas nekas no tā nav īsts un viss ir bullšits, jo pašiem nekā no tā nav. Ir tik pierasts klausīties visādas herņas no attiecībāsm (šeit cosmo jau nu ļoti izplatīti) un tas tiek pieņemts kā norma - nevienas attiecības nav labas. un ja saka,ka ir labas- tad melo.
Ir arī normālas un saticīgas attiecības. Ganjau Tev arī kādreiz tādas būs.;) No sirds novēlu un tad ceru, pārdomāsi-kam ticēt un kam nē.
Bet nu jā...katram ir tiesības ticēt, neticēt..:)
17.12.2013 10:04 |

Reitings 680
Reģ: 16.07.2013
Man ir labas attiecības un man liekas neticēt labām attiecībām ir tāpat kā neticēt tam, ka mēs visi nomirsim piemēram :D Man vnk nav vajadzības katrā diskusijā bļaustīties, ka man ir TIK veiksmīgas attiecības un vispār tik svētas, ka nevaru tās "apgānīt" forumā apspriežot :D Ir atšķirība starp labām attiecībām, kurās nav tikai viss ideāls un ārprātīgi veiksmīgajām, paraugattiecībām :D Vnk esmu ievērojusi, ka pārāk bieži sevi uzstādi kā piemēru kā vajag attiecībās izturēties kad citas izvēlas vnk izgāzt dusmas forumā vai izteikt sāpi. Esmu pilnīgi pārliecināta, ka nekāda ideālā sieviete un paraugs citiem tu neesi :)
Un neiet runa tikai par attiecībām...Ja to pašu tu teiktu par to cik perfekts tavs darbs, ar vnk miljonu algu un kolēģiem kas tevi pielūdz un rakstītu to katrā diskusijā, tad es arī neticētu.
17.12.2013 10:13 |

Reitings 11698
Esmu pilnīgi pārliecināta, ka nekāda ideālā sieviete un paraugs citiem tu neesi

oj, nu tad beidzot atradi vietu, kur izlikt savu sasāpējušos sāpi, ne?:D izklausās,ka ilgi krājās:D
Es nevienā vietā neesmu teikusi,ka esmu ideāla un mūsu attiecībās ir tikai rozes vien.:D
Es esmu pietikeoši daudz arī rakstījusi par viņa smago darba grafiku, ko kura katra nepaciestu. tā, ka skauž tev, noteikti, jo to tu nepamani. tu redzi tikai komentārus, kuros es ierakstu ko labu un pozitīvu:D
man vienkārši nav vajadzības katrā disksuijā plosīties un nodrist savu draugu un pukstēt par katru sīkumu, ko te vairums dara. man nav vajadzības, bet ņerkstiet, ņerkstiet...es tikai vēl vairāk novērtēju to,kas man ir mājās un līdz kam, te vairuma vēl tiekties uz tiekties..
es neesmu vainōga,ja man ir vairāk labā,ko pateikt nekā sliktā par savām attiecībām un es tikai preicājos par tām...ņerkstēt forumā vai izrunāt lietas savā starpā- katra paša izvēle. Ko izvēlies tu, man vienalga...es ņeraudu forumā par to, cik slikti man iet, jo man iet labi. ja tev skauž, tad nu sorry...nekā citādāk es to nevaru nosaukt. Tiec tam pāri:D:D speciāli gausties, lai tikai iederētos šeit esošajā čīkstuļu barā,kas tev, acīmredzot, skaitās normāli, es netaisos,jo man nav vajadzības.
17.12.2013 10:20 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
saulains rits

jaa, tava apmierinataiba spiezas ara pa visam vilem :D
17.12.2013 10:26 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Palasijos un sapratu, ka sex parasti ir 5os no rita. Ak mans dievs, lai cik nogribejusies es nebutu, taja laika es gulu, punkts, atsujies :D
17.12.2013 10:26 |

Reitings 680
Beibe.Marta - tur jau tā lieta, ka forumā grūti būtu to "apmierinātību" novērtēt, jo šeit es to izvēlos kā vietu lai pārspīlēti emocionālā veidā izlādētos, tāpēc tavu komentāru atļaušos neņemt ļaunā ;)
Čāča, paldies vēlreiz apstiprināji, ka "mums" "jāaug līdz tavam līmenim" :D bļin, vēl tik atklāti to pateici, negaidīju :D Par to darba slodzi runājot jā, tu vēl pie tam rakstīji, ka tas ir iemesls tam, ka taureņi pa vēderu danco, cik aizkustinoši :D
Saprotu, ka gribi lai tevi apskauž, bet piedod, es līdz šim neredzu par ko, kā jau rakstīju iepriekš :)
Ok, neņem pie sirds pārāk :) Vnk es piekrītu tev vienā lietā, ka labāk dažreiz pateikt skarbāk, nekā tikai ucināties.
17.12.2013 10:40 |

Reitings 11698
aj, izbeidz..savu sāpi izliki, tagad miers mājās, ne?
Jeibogu...es esmu audzināta savas problēmas un savas attiecību problēmas ārā nenest, piedod, ja tevi tas kaitina. Bet kā jau te vērojams, ir bars,kam nekas nav svēts, ne attiecības, ne grūtniecība, ne dzemdības, nekas...
Te ir vēl sievietes,kas uzskata tāpat kā es un regulāri tiek nodirstas no tādām kā tu, kas "neticot" tam visam. Jūs neticat,ka mums iet labi un esam laimīgas,jo neņerkstam dienā 5x forumā un netaisam 25x disksuijas par saviem draugiem/vīriem, bet es, savukārt, pat ļoti ticu,ka Jums ir tik hujova, cik jūs te čīkstat:D Tad nu....dzīvo kā māki. Tajai pašai Emannuelei regulāri kāda uzdirš kaut ko tās pašas sērijas,ko tu te kvenkšķi, arī Anny ir aiskarta, jo nemazgā savu apakšveļu visu priekšā..iemācies tu arī tā dzīvot, un iespējams dzīve kļūs rožaināka.:)
Man žēl,ka es dzīvē dziļi vīlusies sieviete un attiecībās arī.
Es pirms 4 gadiem noteikti domātu kā tu...ceru,ka atradīsi vīrieti,kas darīs tevi tik laimīgu, lai citi uz Jums ksatītos ar baltu skaudību ;)
17.12.2013 10:52 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nesaprotu, par ko jūs sacepāties par čāčas komentāriem. nē, nu varbūt tādēļ, ka es arī zinu, kas ir laimīgas attiecības :D saskatu bieži līdzības savās attiecībās un viņas attiecībās. ok, ne vienmēr visur piekrītu čāčas teiktajam, bet nu tas ir normāli, ka katram savs viedoklis. un nezinu, nevienā vietā viņa nav teikusi, ka ir ideālā sieviete. nevienā. izklausījās pēc aizstāvības runas, bet nesaprotu, kāpēc jāslēpj tas, ja attiecības ir labas. un, ka tās sliktās lietas ir ļoti maz un beigās pārvēršas par pozitīviem momentiem.
17.12.2013 10:55 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Ja esi tik gribosa tad vajag to teikt vai arii atrodi sev nodarbi lai stradajosam un nogurusam virietim nav jazagee visu laiku
17.12.2013 10:56 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
čāča --- bet tapēc te visi ir anonimi un var teikt visu ko grib .iZLĀdēties savā veidā . Te ir diskusijas visadas ,ja zinu ka mans viedoklis ir savadaks nekka parejiem ,ta labak nemaz neveru vala to diskusiju .

uN JA nepatik tādas diskusijas kur sudzas par sexsu ,ģimenes dzivi ar var nevert to diskusiju vala. es piemeram reti kad atveru disuijas par musulamaņiem viņus ciest nevaru ,nepatik to Krievu UN LATVIEŠU atšķiribu diskusijas ,man ir savs negativs viedoklis un nevelos to nemaz lasit....
17.12.2013 11:02 |

Reitings 680
Čāča, kad sapņo aizver acis :D Protams, iepin vēl cilvēkus, pie tam sakarīgus :D Bet ne Anny, ne Emanuelle nekad nerakstītu, ka kādai ir jāaug līdz viņas līmenim. Un arī neraksta katrā diskusijā vai dieniņ, cik man labi, cik man labi un kā es māku tikt galā ar situācijām labāk kā tu :D Ja jau esi tik izcili audzināta, tad kāpēc tomēr tik daudzi zina tik daudz par tavām attiecībām?
Labi, meitenīt, izskatās, ka esmu tiešām uz sāpīgāko punktu uzkāpusi :\ Tik ļaunu nodomu man nebija :)
Sany, man prieks, ka tev ir laimīgas attiecības un tev es ticu vairāk, jo tu nemēģini to iepīt katrā komentārā un neliec sevi kā paraugu kā citām būtu jārīkojas :) Ja tik pārliecināti saki, ka viņa neraksta, ka ir ideāla (paraugs citiem), tad man paietu 2min. lai atrastu vismaz 10 tekstus, kas ir apliecinājums manis teiktajam.
17.12.2013 11:06 |

Reitings 11698
saulainais_rīts- tieši otrādi, izskatās,ka tas tev ir tik sāpīgs punkts, ka nenocieties uz uzprāgi:D
nekas. ceru,ka vieglāk palika un tagad tava dzīvē ies tikai uz augšu:D lai veicas:D
17.12.2013 11:13 |

Reitings 8272
labi, es nestrīdēšos, katrs uztver rakstītot savādāk. ja gribi, meklē. nē, nu nevienas attiecības nav ideālas vai cilvēki. iespējams, ka ar lietām, kas piemīt manam draugam, daudzas nevarētu pieņemt, bet man tas nav šķērslis, jo man ir lietas, kas ir svarīgākas. es drīzāk zinu, ka čāčas teikto var saprast, ka viņas ieskatā viņas attiecības salīdzinājumā ir gandrīz ideālas, nevis viņa pati kā cilvēks. bet, ja viņa ir laimīga savās attiecības un šķiet, ka tajās viss ir kārtībā, tad jau tas nav arī jāslēpj. labi, pietiks, apspriest šeit konkrētu cilvēku, jo katrā no mums var atrast savas utis. arī man šeit tika kaut kad teikts, ka savu viedokli es lieku tikai un vienīgi par pareizāko un citus nepieņemu. nezinu, vnk, ja kāds cenšas to apstrīdēt, es vnk pamatoju savas domas tālāk. iespējams, varbūt kādreiz par traku, bet patiesībā šīs tēmas problēma bija pavisam cita ;)
17.12.2013 11:23 |

10 gadi
Reitings 13809
Vispār ar cosmo ir interesanti. Raksti, ko gribi, ir slikti.

Tās, kuras sūdzās, tiek kritizētas, ka viņām nekas nav labi. Tās, kuras neatspoguļo savas attiecības vai to sliktās pusēs, ir spiestas klausīties, ka melo vai izrāda pārākumu.

Varbūt vienkārši ir tā, ka katram cilvēkam ir sava izpratne, ko viņš vēlas par sevi vai savām attiecībām te paust.
Domāju, ka īsto patiesību te neatspoguļo neviena. Ir meitenes, kurām viss ir slikti (balstoties uz cosmo diskusijām). Un tādas, kurām labi. Vienkārši pirmās te pastāsta slikto, bet labo noklusē. Un otrās raksta labo, bet skumjās notis - noklusē.

Par sevi varu teikt, ka es nekad neesmu teikusi, ka manas attiecības ir ideālas vai mēs dzīvojam pilnībā bez strīdiem. Nē, mēs esam 2 atšķirīgas personības, kas reizēm biežāk, reizēm retāk gan strīdās, gan apvainojas viens uz otru, gan ir bēdīgas. Bet tas viss ir atrisināms.
Galu galā dzīve vispār nav perfekta nevienam, tātad arī attiecības tādas nav.
17.12.2013 11:32 |

Reitings 479
Tās, kuras sūdzās, tiek kritizētas, ka viņām nekas nav labi. Tās, kuras neatspoguļo savas attiecības vai to sliktās pusēs, ir spiestas klausīties, ka melo vai izrāda pārākumu.

Sieviešu "kolektīvs" +
Varbūt vienkārši ir tā, ka katram cilvēkam ir sava izpratne, ko viņš vēlas par sevi vai savām attiecībām te paust.
17.12.2013 11:38 |

Reitings 479
Varbūt īstenībā vajag diskusiju, kur katra izteiksies par savu "sāpi' jo kā jau Sany teica, 'šīs tēmas problēma bija pavisam cita..
17.12.2013 11:40 |

Reitings 8272
diez vai, ka tēmas autorei baigi interesanti ir tagad lasīt, kā te pāris viena otru apliek, cenšas aizvainot, pierādīt savu taisnību VISPĀR NE PAR TĒMU, kad viņai ir pavisam cita sāpe. un līdz personīgiem apvainojumiem ir nonākusi ne viena vien diskusija. es saprotu, ja tiek pierādīta kāda sava taisnība tēmas ietvaros, bet kāpēc jāsāk braukt virsū vai aizskart vnk aizskart cilvēku, kas kko komentējis par to, kāds viņš ir vai nav.
17.12.2013 11:50 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Varbūt īstenībā vajag diskusiju, kur katra izteiksies par savu "sāpi' jo kā jau Sany teica, 'šīs tēmas problēma bija pavisam cita..

Kāpēc vajag raisīt negācijas, kuru šeit pietiek un vēl pāri paliek?

Par tēmu - autorei ieteiktu izrunāties ar vīrieti, jo, iespējams, viņš šo situāciju redz no cita skata punkta un nesaprot, ka tev tā ir tāda problēma. Mēģiniet rast kompromisu, bet ja neizdodas- tad Jūms vienkārši nav pa ceļam.
17.12.2013 11:52 |

Reitings 321
Reģ: 22.05.2013
Kā parasti šī foruma tēmas aiziet neceļos, bet vienīgais, ko es gribēju piebilst - skaudība ir grēks.
Es labprātāk lasu pozitīvus attiecību piemērus, nekā kārtējo krāpšanas tēmu.:)
17.12.2013 11:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits