cilvēciskais pietrūkst šai augstskolai.Sākumā tiec iebaidīts,ka triici drebi vispār priekšā iet..vēl tag nevaru no tā atiet.trauma no via. Kritiku nepārtraukti sanemsi, ka darbā, prezentācijā nekas naw labi. Tiksi visu priekša nolikts lidz ar zemi...saprotu tāda taktika, bet es to nevareju izturet..tāpat vēl kursa biedri aizgāja, ne tikai es vienigā ..nevarēja pieņemt via politiku..Visiem tiek dzits iekšā, ka jābut zubriem, lieliem konkurentiem, noēst vajag otru ar zobiem..uz vienu seju. Kā atšķiries, tā vnk tiki atsumts,grupā nepieņēma...Man tik traki nebija, bet bija cilvēki,kurus vnk noēda bez sāls.
Kā teikt - laikam gatavo SPECīGAS PERSONIBAS..:D Izdzivošanas skola.
It īpaši tas manāms sociālo zinātņu fakultātē, kur ir komunikācijas, sabiedriskās attiecības. Haoss liels, pēdēja brīdī pasaka, vai tajā pašā dienā,ka lekcija nenotiek..citi studenti bija atbraukuši no citām pilsētām,(lekcijas dažas dienas nedeļā, laikam trīs bija) un nosēdēja pa velti..lekcijas notiek ap plkst 13 , dienas vidu,ka diena ir izčakarēta, bet lu szf normāli no rīta sākas. ViA bija tā,ka lekcijas bija arī līdz 9iem vakarā.
Jā, un tāds mazins nieks vēl..hm, čaļi maz, kādi 4 ..un tie paši..nekādi..
Vienvārdsakot, esmu laimīga, ka esmu jau kādu laiku prom no turienes. To atceros,kā murgu, nevis studijas. ViA rodas nepareizs priekšstats,ko nozīme - studēt, studijas, studentu dzīve:)