kaimiņi

10 gadi
Reitings 1035
Reģ: 29.01.2009
Nu jau gandrīz gadu atpakaļ augšējā stāvā ievācās jauni kaimiņi. Ar diviem maziem bērniem un suni.

Suns pa laikam gaido. Bērni (zēnam varētu būt ap 6-8g. Un meitenei ap 3-4g. nepārtraukti skrien. Kaut ko met zemē. Bļaustās. Skaņa drausmīga.
Viņiem augšā ir lamināts - tāda akustika. Ja tā sieviete augšā staigā ar augstpapēžu kurpēm - dažbrīd sajūta, ja tas ir manā dzīvoklī.

Kad pienāk nakts, t.i. bērni guļ, sākas seksa prieki. Tā sieviete seksa laikā nenormāli bļauj. Ķermeņa skaņas. Arī sajūta, ka manā dzīvoklī blakus notiek.

Augšā neesmu gājusi. Negribās kasīties. Un nav tā, ka man nepatīk mazi bērni.

Ir doma uzrakstīt zīmīti un atstāt pirmā stāvā pie pastkastēm, tā lai nezina kurš konkrēti raksta.

Jūsu ieteikumi?
14.12.2013 23:26 |

Reitings 8272
un tu tiešām domā ka nedzird? cik viņiem gadi, ja mazgadīgie, raksti iesniegumu policijai, visu apraksti kā ir.

jā, jā un ko tu iesniegumā rakstīsi?
--> mēs dzirdam, kā kaimiņi nodarbojas ar seksu un tāpēc bērnus vajadzētu izņemt no ģimenes vai sodīt vecākus? :D

tad skaties, ka pēc šāda gājiena tev nebūs bailes iziet no dzīvokļa laukā.

un, ja īrē dzīvokli, tad pārvākties ir salīdzinoši vienkāršāk. un, ja tu dzīvo ar draugu(?) divatā, tad kur ir problēma pārvākties jums abiem? vinjam tjipa patīka to visu klausīties? ja tas dzīvoklis būtu nopirktas, tad es saprastu, ka par pārvākšanos īsti nebūtu pareizi ieteikts. bet nu c`mon īrēt vai neīrēt dzīvokli tieši tajā mājā ir tava izvēle. un nav jau jādabū jauns uzreiz vienā dienā. skataties sludinājumus un atrodiet jaunu. neredzu vsp problēmu atrast jaunu dzīvokli ko īrēt, ja nu vienīgais jūs šito īrējat par kapeikām, jo cenas tagad ir krietni cēlušās.
16.12.2013 10:10 |

10 gadi
Reitings 10604
Reģ: 16.07.2009
Tev tā arī vajag - halātā un čībās, ar dvieli matos uziet pie šiem un neizgulētu, izbesītu acu skatienu pieklājīgi pateikt, ka vairs nevari izturēt! Lai redz, ka esi iztraucēta no miega/miera - lai sajūtas vainīgi.
Man augšā arī sīcis dzīvo, bebis. Vakaros mazliet patipina pa dzīvokli, bet skaņa tāda, itkā pieaudzis kulis skrietu :D
un blakus aiz sienas mums dzīvo ģimene (2+2); mūsu guļamistabas viena siena ir viņu vannasistaba. Kaitina, kad šie visi sāk dušoties 23-24 vakarā. Un naktīs dzirdam, ka kaimiņš stāvot mīž. :D
16.12.2013 10:19 |

Reitings 576
Reģ: 06.06.2012
Un naktīs dzirdam, ka kaimiņš stāvot mīž

:D:D:D tik labs
16.12.2013 10:21 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Mainiet dzīvokli vai ej un saki, ka traucē!
Es dzīvoju koka mājā, dzirdu visu- kā kaimiņš iet dušā, mazgā veļu, sarunājas, paldies Dievam, olu dauzoņu pret pakaļu dzirdēt nav gadījies! Un uzskatu, ka kkas tāds citiem nav jāklausās!
16.12.2013 10:26 |

Reitings 7743
Es ļoti labi saprotu, ko nozīmē plānas sienas, mums arī dzīvoklim durvis plānas un skaņas izolācija ir maigi izsakoties nekāda, ar laiku, protams, pierod, bet reizēm tādi trokšņi, ka es pat no sava dziļā miega pamostos, mums aiz sienas sanāk koridoris, trepes, nolādēju to dienu, kad uzsniga sniegs un visi ejot augšā, dauzīja kājas, lai sniegu no apaviem nodauzītu, no rītiem/vakaros sīkie skrien pa trepēm, kaimiņiene ar papēdenēm nenormāli dauza kājas un durvis ļoti skaļi slēdz. Tie, kuri šajā mājā nopērk dzīvokļus, uzreiz saprot, ka nepieciešama skaņas izolācija. :D Ja pašiem dzīvoklī nekas nav dzirdams, droši vien rodas sajūta, ka arī citiem netraucēs tas, ko dari pats.
16.12.2013 15:33 |

Reitings 355
Reģ: 21.07.2015
Palasot šādas diskusijas, rodas jautājums, kā vispār dzīvot, ja kaimiņiem jebkas traucē? Suns traucē, bērni traucē, TV traucē u.t.t. Vai tad jādzīvo dzīvokļos un jāsarunājas visiem čukstus?
16.08.2015 16:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits