Gribētos atgādināt par sevi, savam bijušajam piemēram, jaungadā nosūtot kādu novēlējumu, vai pantiņu. Ko labāk? Jā jā zinu stulbi, bet viņš man ar tā sveica. Kapēc es tā nedrīkstu.
Ah, tada kuteliga tema. JA apsveic, bez nekadiem nolukiem, tad loti jauki. Bet ja sveic ar nodomu sev kka pieverst uzmanibu, tad neatbalstu. Pati nesveicu, jo visi bijusie uz mani dusmojas. Mans apsveic tikai 1 savu bijuso, tikai tapec, ka vina vinu apsveic un vina ir loti laba un gudra meitene.
Es apsveicu un ari sanemu apsveikumus no ex..esam pieaugusi cilveki, neviens nevienam laimi nejauc...ir loti patikami apzinaaties, ka cilveeks ar kuru ir kaut vai mazliet noiets dzives cels- atceras un veel labas lietas:):):)
Man ir tādas dusmas uz to meiteni radu .... tAGAd ieliku milju kopejo bilditi savos draugos ,ar viru lai nedz nedomā i ne par kadu uzmanibas pieversanu .....Tiesa vinjai attieicibas neveicas ,katram virietim ir sava vaina ,un neviens nav vinjai labs .....
Manu vīru bijusī sāka sveikt svētkos tikai pēc mūsu kāzām
ak die :D
Manējo bijusī apsveica 1 vai 2 min. pēc pusnakts viņa vārda dienā. Es domāju, ka skaitīt minūtes līdz pusnaktij un tad sūtīt sms, ir centiens par sevi atgādināt..
Jā jā zinu stulbi,
pati atbildēji, bet ja ceri, ka sms atjaunos jūsu attiecības, uz priekšu!
ne ne jau tādā veidā melnraksts, es dzēsu ārā visas sms ko viņš sūtīja, izdzēsu tel nr, aizmirsu vēl melnrakstu sms izdzēst :D skatījos opa vēl taču melnraksti ir sāka rokas niezēt.