Visi mineetie ir tualetes udenji, taatad nenoturiigi. No minetajiem man ir bijis Deseo. Man patika un bija noturigs, bet atskiriba varbut tajaa, ka man bija testeris.
BTW, lai daavinaatu smarzas ir jaazina cilveeka gaume. Kaut ko uz savu galvu daavinaat ir stulbi.
Te var palasit atsauksmes par visam smarzam http://www.fragrantica.com/
Tās ir smaržas mammai un viņa nav tik izvēlīga, galvenais, lai nav nekas čanelīgs, nekas jau dikti traks nevar būt!
Un tāpēc jau es nepērku smaržas pa 30ls un vairāk, bet gan 10 - 15ls vērtībā... Un vēl mēs ģimenē esam 3 sievietes - sliktākajā gadījumā gan jau kādai no visām patiks!
Mammai zinu, ka patīk Mexx smaržas, tagad bija Antonio Banderas.
Aizej vispirms paosti smarzas veikalos, lai zini ko peerc. Lai arii saki, ka mamma nav izveeliiga (jo vinja tacu ir mamma un pienjems visu, ko vinjas beerni daavinaas), vinjai noteikti ir sava gaume. Ja vinjai patiik Mexx un Banderas, kapec taas nepeerc?
Oj, Marry me diez vai pieaugušai sievietei būs piemērotas, tādas saldas un mazliet pat šķebinošas, vairāk jaunai meitenei derēs.. '
Es gan nepiekrītu, jo gan man, gan mammai ļoti patīk šīs smaržas. Nemaz neteiktu, ka ir saldas un šķebinošas, drīzāk svaigas un spēcīgas-jasmīns. Sākumā uzbāzīgas, derēs vairāk vakaram. :)
Tās Lanvin Eclat vispār ir oriģinālās? Tik daudz kas dzirdēts - cik cilvēku, tik viedokļu. Piemēram, kāpēc iekš 220.lv tās maksā Ls22.50, bet šodien Douglasā redzēju par ~Ls40? Tas pats - 100ml tilpums!