csdd vadīšanas eksāmens

Reitings 103
Reģ: 29.06.2010
Vai kādai ir bijis, ka nenoliek eksāmenu deļ auto noslāpšanas? Esmu braukusi ar dažādu marku automašīnām - neslāpst, bet eksāmenu nenolieku dēļ šis problēmas. Jau liku pie visiem instruktoriem savā pilsētā, katram sava mašīna, ievēroju pēc auto numura un protokola. Pirmajā reizē izkritu dēļ stresa, bet tā bij vienīgā reize, kad mašīna ne reizi nenoslāpa. Nākošajās reizēs tika pārējās divas automašinas un nenolieku. Man tās tiesības ir vajadzīgas, lai braukāt uz un no darba. Es tiešām nezinu, ko iesākt.
12.12.2013 18:13 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Visur Latvijā ir tie golfiņi :) Nezinu, manējais tik forši ripoja, ka prieks. Kā pa sviestu :)

Un uz paneļa cipariņi, jā, bet mans inspektors piesējās, ka man jāpārslēdz ātrums vēl pirms uz paneļa tika rādīts, ka jāpārslēdzas :/ Bet, jā, daudz ērtāk, jo redzi, kurā ātrumā esi!
13.12.2013 00:07 |

10 gadi
Reitings 1342
Reģ: 29.01.2009
Shodien 2 gadi tiesiibaam, to dienu veel kaa vakardienu atceros, pat to, kas bija muguraa un laiku arii, tad bija uzsnidzis pirmais sniegs. Tikko braucu maajaas un izbaudiiju to, kas ir melnais ledus, laikam ugunskristiibas. :D
13.12.2013 00:14 |

Reitings 433
Reģ: 29.01.2009
Liku oktobrī, golfiņš neslāpa un ripoja perfekti :) vienīgais - stūre likās stipri jūtīgāka kā bembītim :)
Par to ātrumu panelī nemaz nepiefiksēju :o un biju ļoti uztraukusies, vēders sagriezās kājām gaisā, bet ar visu to, visam ļoti domāju līdzi un izdevās ;)
Pamēģini piefiksēt pedāļu jūtību, katrai mašīnai jau savādāk var būt, lai gan vienādas.
Notici sev un lai izdodas ;)
13.12.2013 00:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits