Draugs,kurš čakarē mani un fiziski citas.

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Sveicinātas mīļās Cosmo dāmas!
Xe,pat nezinu ar ko sākt. Īsumā tikai.Ko Jūs darītu situācijā,kurā esat uzodušas, ka jaunais cilvēks(šajā gadījumā arī mana bērna tēvs) Jūs vnk krāpj ar citām, kurām viņš maksā naudu!!! Te maza atkāpīte...
...Un es tāpēc nevarēju saprast,kur paliek tā sasodītā nauda???Viņš man vispār ļoti reti dod naudu.Iztieku ar savu (priekš savām skropstu tušām,drēbēm utt). Es vnk esmu šokā! Nav tā,ka tagad sēžu un bimbāju-ir tāds adrenalīns,negatīvs.Johaidī...ko iesākt?Un tas nav tagad sācies.Pāris gadiņus viņš jau piekopj šo lietiņu.Un man tas cilvēks pārmet,ka es laižu pa kreisi (kad patiesībā staigāju pa veikaliem). /Kopā esam jau no 2007.g./
Gribētos zināt nu kā?Nu kā rīkoties?Nomest visus faktus priekšā?Bļaut?Vai vnk apsēsties un pateikt-sveiki,adios amigos?
12.12.2013 15:58 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
lai arī ir jums kopīgs bērns, labāk šķiries. bērnam nav sliktāka piemēra kā nelaimīgi kopā esoši vecāki. labāk atrodi citu vīrieti un dzīvo tālāk laimīgi.

+

Man ļoti žēl. Kur tādi rodas :( Ļoti netaisnīgi pret tevi. Viņš varēja izrunāt, ja tiešām, kas trūkst attiecībās vai netiek apmierinātas kādas viņa vēlmes, vai vajadzības. Ļoti pretīga rīcība. :( Vēlu tev izturību un saglabāt pozitīvu skatu uz nākotni. Tici, ka nāks kas labāks! Labi vēl, ka tagad atklāji, nevis pēc 15 gadiem!
13.12.2013 00:01 |

Reitings 243
Reģ: 02.12.2013
Ja nerīkosies laicīgi, un nebēgot no viņa. Es pieļauju, ka viņš var arī fiziski kļūt vardarbīgs. Parasti tādi tipiņi kļūst vardarbīgi. :/
13.12.2013 00:02 |

Reitings 119
Reģ: 10.08.2011
ne pa tēmu, bet kāpēc ,mūsdienās, vīriešiem obligāti jādod sievietēm nauda par viņas šmotkām? saprastu, ja vīrietis pats gribētu iedot. Kāpēc pati nevar nopelnīt sev?
13.12.2013 00:20 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Es ne tikai izmestu aaraa no maajas, bet arii panaaktu aizliegumu redzeet beernu, lai ko tas arii neprasiitu. No saakuma luupas pabijushas uz prostituutas kjermenja, kuru aplaiziijushi vairaaki teevinji jau pirms vinja un tad peec tam buchu beernam veel noteikti dod, kaa paarrodaas maajaas no mauku maajas. Fui.
13.12.2013 00:43 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
neliktu tādam priekšā nekādus faktus? priekš kam? vnk pateiktu, ka šķiros . VISS. ja dzīvoklis nebūtu mans, aizietu pati. ja mans - uzreiz izmestu laukā. vsp jau sapakotu mantas un izliktu aiz durvīm.
13.12.2013 13:54 |

Reitings 57
Reģ: 12.05.2009
Nekādā ziņā neēj uz viņu satikšanos vietu , jo tā tu pazemosi tikai sevi!
Un būs vēl sliktāk
13.12.2013 17:29 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Pretīgi tiešām, īpaši tāpēc, ka tas noticis ilgstoši.
Es neuzticību nepiedotu jebkādā gadījumā
- ja vienreiz tas noticis, esot vienkārši attiecībās, tad buh-bye! Kad satiktu uz ielas, pasveicinātu.
- ja, esot jau precētiem - savāktu no viņa visu, ko var savākt, - kā morālo atlīdzību par to, ka savus "papīrus sasmērēju" ar viņa uzvārdu.
- ja tad, kad ir pieteicies/ir kopīgs bērns, panāktu jebkādiem līdzekļiem to, ka viņš bērnu nekad neredzētu, tikai maksātu alimentus.
Dzīvē gadās visādi un pāri pēc ilgiem gadu desmitiem piedzīvo vienpusēju/abpusēju neuzticību, vai kad pēc pāris gadiem saprot, ka nebūs nekas un izšķiras utml.
Bet, ja man kaut kas liekas nepiedodami pretīgs, tad tā ir atklāta necieņa pret ģimenes institūciju kā tādu, kur visādi memļaki savām jaunajām sievām/draudzenēm ar bērniem atļaujas kāpt atklāti uz galvas un pēc tam vēl reizēm attaisnoties ar kaut kādiem pseidonabadziņa argumentiem par to, ka sekss nav katru dienu. Pieaudzis vīrietis ir atbildīgs par saviem lēmumiem, īpaši, ja lēmums ir laulība vai bērns un pieaugušam vīrietim ir jāspēj par savām vēlmēm, vajadzībām un neapmierinātību ar kaut ko spēt konstruktīvi runāt. Un punkts. Ja nespēj atbildēt par savu rīcību, tad jāiet ārstēties un nākamajām draudzenēm tā arī jāpasaka, ka ir problēmas ar garīgo attīstību, lai vēl kāda neizmet vējā gadus.

Pilnīgi dusmīga paliku.
13.12.2013 17:57 |

Reitings 691
Reģ: 03.03.2013
Jaa,jaa nabadzins vins kad iet pie citaam sievieteem un veel par samaksu,kaa tad!
Izveelas viss vienkaarsaako panemiemu kaa sevi apmierinaat, ņunna jeb vnk muuzdien neapmierinaatais viirietis,ko lai saka.
Tu iznieko savu laiku, es saprotu ir beerns utml. bet vispareizak ir iet prom no taadiem,ticams,ka veel veidosies vinam atkariiba no visa sii pasaciena. Tev to vajag?
Diez vai sadziivosi..ar apzinu,ka vins guleejis ar leetu mauku!!!
13.12.2013 18:03 |

Reitings 597
Reģ: 12.07.2013
Pretīgi tiešām, īpaši tāpēc, ka tas noticis ilgstoši.
Es neuzticību nepiedotu jebkādā gadījumā
- ja vienreiz tas noticis, esot vienkārši attiecībās, tad buh-bye! Kad satiktu uz ielas, pasveicinātu.
- ja, esot jau precētiem - savāktu no viņa visu, ko var savākt, - kā morālo atlīdzību par to, ka savus "papīrus sasmērēju" ar viņa uzvārdu.
- ja tad, kad ir pieteicies/ir kopīgs bērns, panāktu jebkādiem līdzekļiem to, ka viņš bērnu nekad neredzētu, tikai maksātu alimentus.

Tieši tāpēc vairums veču atsakās braukt ar jums laulības ostā un sīči mums arī simtu gadu no jums vajadzīgi nav. Da normālam vecim ar jūsu aseksualitāti pat ar trijām īsti nepietiek.
13.12.2013 18:16 |

Reitings 1972
Reģ: 06.11.2013
Tieši tāpēc vairums veču atsakās braukt ar jums laulības ostā un sīči mums arī simtu gadu no jums vajadzīgi nav. Da normālam vecim ar jūsu aseksualitāti pat ar trijām īsti nepietiek.

Dooh....

Pilnīgi nenobrieduša vīrieša viedoklis. Bērns nav tikai spēļmantiņa, kuru nevajag aprūpēt un audzināt. Normāls vīrietis saprot, ka tas viss aizņem laiku un paņem enerģiju. Ja vīrietis ir lohs, tad arī skries pie citām, nevis palīdzēs sievai, lai pēc tam varētu pavadīt laiku kopā.

Tas, ka nepietiek pat ar trijām, nav sievietes vaina. Tās jau veča problēmas. Kopdzīvē vajadzīgi kompromisi, lai viss būtu labi. Ja reiz sieviete negrib tik bieži, tad vajag arī saprast - kāpēc tā ir? Večiem labi - uztaisa sīci, uzkrauj visas problēmas sievietei un pēc tam čīkst.

Vīrietis, bļe.
13.12.2013 18:39 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Da kāds viņš tur vīrietis, atnāk patēlot gudro sieviešu forumā. Nožēlojami!
13.12.2013 18:41 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Valfrīd, tās ir tikai tavas domas. Citi vīrieši gan grib bērnus, gan var iztikt ar vienu sievieti - priekš sevis vislabāko pie tam! Bet tu laikam tādu pagaidām neesi pelnījis, tāpēc gāz žulti.
13.12.2013 18:46 |

10 gadi
Reitings 2916
Reģ: 27.08.2009
Tieši tāpēc vairums veču atsakās braukt ar jums laulības ostā un sīči mums arī simtu gadu no jums vajadzīgi nav.

Parādi man arī to vairumu. :D Biežāk ir tieši otrādi. Vīrieši ir tie lielākie pēc bērniem un ģimenes tīkotāji, tik tur jāizsijā, kam tās nav tikai kaut kādas ambīcijas bez nojēgas, ko tas nozīmē.
13.12.2013 18:47 |

Reitings 472
Reģ: 11.07.2010
Bet, ja man kaut kas liekas nepiedodami pretīgs, tad tā ir atklāta necieņa pret ģimenes institūciju kā tādu, kur visādi memļaki savām jaunajām sievām/draudzenēm ar bērniem atļaujas kāpt atklāti uz galvas un pēc tam vēl reizēm attaisnoties ar kaut kādiem pseidonabadziņa argumentiem par to, ka sekss nav katru dienu. Pieaudzis vīrietis ir atbildīgs par saviem lēmumiem, īpaši, ja lēmums ir laulība vai bērns un pieaugušam vīrietim ir jāspēj par savām vēlmēm, vajadzībām un neapmierinātību ar kaut ko spēt konstruktīvi runāt. Un punkts. Ja nespēj atbildēt par savu rīcību, tad jāiet ārstēties un nākamajām draudzenēm tā arī jāpasaka, ka ir problēmas ar garīgo attīstību, lai vēl kāda neizmet vējā gadus.

ko tur vēl piebilst...
13.12.2013 19:45 |

Reitings 597
Bērns nav tikai spēļmantiņa, kuru nevajag aprūpēt un audzināt. Normāls vīrietis saprot, ka tas viss aizņem laiku un paņem enerģiju.

Nu tad lai tie normaalie juusu kvanjkjus audzina :-D :-D :-D. Uusainaas aukles.
13.12.2013 21:16 |

Reitings 2728
Reģ: 29.01.2009
Valfrīdiņ-puisīt, ja Tavi vecāki Tevi ienīda un Tu viņiem biji tikai traucēkis, tas nebūt nenozīmē, ka tā ir norma visās ģimenēs.
13.12.2013 21:19 |

Reitings 597
un lai seezj zem juusu tupeleem un teeree savus nervus juusu garastaavoklju mainjaas. :-D Ja labi uzvediisies tad dabuusi remdenu seksinju vakaraa ar mani :-D - aseksuaalu unar sevi aiznjemtu nimfomaani :-D
13.12.2013 21:19 |

Reitings 597
Tas, ka nepietiek pat ar trijām, nav sievietes vaina. Tās jau veča problēmas. Kopdzīvē vajadzīgi kompromisi, lai viss būtu labi. Ja reiz sieviete negrib tik bieži, tad vajag arī saprast - kāpēc tā ir?

A puisis malacis - risina savas vecja probleemas. Kameer autore pie spogulja krunkas skaita un filosofee, ir vinjai noskanjojums sjovakar seksoties vai nav :-D
13.12.2013 21:23 |

Reitings 597
Tas, ka nepietiek pat ar trijām, nav sievietes vaina. Tās jau veča problēmas. Kopdzīvē vajadzīgi kompromisi, lai viss būtu labi. Ja reiz sieviete negrib tik bieži, tad vajag arī saprast - kāpēc tā ir?

neeesmu no tiem kuri dizjojas ar savu izturiibu tipa cik daudz smadzenju draasjanas no savas miiljotaass varu iztureet taa kaa vari te necepties. ja tavaa izpratnee normaals vecis ir tas - ar muuzjam izknebtaam smadzeneem tad es taads neeesmu un buut negribu. :-D
13.12.2013 21:27 |

Reitings 597
Valfrīd, tās ir tikai tavas domas. Citi vīrieši gan grib bērnus, gan var iztikt ar vienu sievieti - priekš sevis vislabāko pie tam! Bet tu laikam tādu pagaidām neesi pelnījis, tāpēc gāz žulti.

neeesmu pelniijis. ak vai ko lai nu tagad dara. Tad jaasaka taam ar kuraam iet uz urraa - sorii meicjas neesmu juus pelniijis :-D :-D :-D
13.12.2013 21:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits