Melns Tāds naivums tavā vecumā!
Melns, arī, jā ir, kā tu saki, tad tas, ka vīrietis kā suteners piemeklē prostitūtu citam aizņemtam vīrietim liecina, ka pats to atbalsta. Jā, skandālam būtu pamats. Un loģisks pamats.
Bet visinteresantākais visā šajā stāstā ir tas, ka neviena tieša pierādījuma, ka viņš tiešām pie tām piestaigā, autorei nav.Es to pasu iedomajos. Man vajadzeetu saadaa gadiijumaa reaalus pieraadiijumus, jo saraksti vinjsh noliegs un var izdomaat tikpat ticamus tekstus kaa Melns teica. Saruna kadu, kas piekriit ar vinju tikties, bet pati vinju sagaidi norunatajaa vietaa. Jo nevar izslegt faktu, ka vinjam ir kadas novirzes un tas vinjs iisteno tikai sarakstoties un planojot savas fantazijas.
Varbūt viņš ir slepenais aģents, kas caur prostitūtām piekļūst valsts noslēpumiem?
OK, ja dzimene, tad vēl tā - kāpēc tad to slēpt? Slēpj parasti to, ko pats atzīst kā nepieņemamu.
Tad viņam patīk būt 29 gadīgam, tad 25 gadīgam.Bet vinjam tak jaasaprot, ka aizejot uz kniebienu tur esoshaa meitene tak atskirs, ir vinjam tik gadu, cik saka, vai nav. Es vairaak peec sitaa sliecos, ka taa ir tikai vinja slima fantaazijas sarakste, kuraa vinjsh nonjem savu seksuaalo spriedzi (pati teici, ka vinjsh grib katru dienu, bet tu nee).
Bet visinteresantākais visā šajā stāstā ir tas, ka neviena tieša pierādījuma, ka viņš tiešām pie tām piestaigā, autorei nav.
Bet vinjam tak jaasaprot, ka aizejot uz kniebienu tur esoshaa meitene tak atskirs, ir vinjam tik gadu, cik saka, vai nav. Es vairaak peec sitaa sliecos, ka taa ir tikai vinja slima fantaazijas sarakste, kuraa vinjsh nonjem savu seksuaalo spriedzi (pati teici, ka vinjsh grib katru dienu, bet tu nee).
A kam ir jānotiek, lai būtu tieši pierādījumi? Nākot mājās ar bērnu, jāpieķer šis pie kājas, spraužot citai?! Vai jāierauga, ka tā šļura vēl atļaujas ienākt autores mājā un lietot viņas datoru?Tiesi taa! Turklaat es, iespejams, palaidu garam, bet nekur nebija teikts, ka kaut kada cita meitene sedejusi pie kompja - bija minets, ka uzradies jauns epasts.
nesaki neko un čeko epastus.Ja tiesaam gribi piekert aiz rokas, tad taa arii dari - nesaki neko par epastiem, seko liidzi sarakstei un aizdodies norunatajaa vietaa. Man tik aizdomas, ka vinjsh tur neparaadiisies...
kad norunā uz tikšanos, tad ej un sēdi aiz durvīm un tad paprasi - ko tu tur darīji.
Tiesi taa!