Jā,es jau sāku domāt, ka tā ir viņa atkarība-vnk kniebties.
Melnsdetalizēta krāpšanas plānošana(pat,ja nekas tālāk nav bijis) man arī būtu krāpšana. Diezin vai, es kādreiz tādam varētu uzticēties.
Es, protams, arī uzreiz nebūtu pārliecināta, ka krāpj. Piekrītu, ka skaidrojumi var būt dažādi, bet lūk "es jau esmu pie jums bijis un ceru uz atlaidi." gan ir tiešs pierādījums.
Melns Nu,sāksim jau ar to(un šeit es runāju par savām attiecībām,bet varu kā piemēru ņemt arī man apkārt esošās starp radiem un draugiem) normāliem pāriem nav tendence kaut ko no otra slēpt,noklusēt vai melot. Ja mans vīrietis,ko tādu plānotu,es par to zinātu jau no sākuma,kas secīgi noved pie tā,ka pārpratumi nerodas. Pārpratumi NEKAD nerodas tur,kur nav melu,izlikšanās,noklusēšanas utt.. Ja nav vēlmes provocēt attiecībās strīdus un nesaskaņas, tad kāpēc vispār kaut ko mānīties vai slēpt?!
Tieši tik vienkārši.
Draugam - vecpuisim ir gaidāma dzimšanas diena vai kādam citam - vecpuišu ballīte. Zēni ir izdomājuši uzdāvināt viņam ko? Prostitūtu uz stundu .. divām. Un par atbildīgo iecēluši autores puisi. Nu, tad nu viņš arī interesējas, kur, ko un par cik var pasūtīt. Vari pat nerunāt - tāpat zinu, ka pat, ja puisis godīgi visu izstāstītu un izskaidrotu, - tāpat skandāls - garantēts, tāpēc labāk ir, lai draudzene vispār neko neuzzin.
Vari pat nerunāt - tāpat zinu, ka pat, ja puisis godīgi visu izstāstītu un izskaidrotu, - tāpat skandāls - garantēts, tāpēc labāk ir, lai draudzene vispār neko neuzzin.