Draugs,kurš čakarē mani un fiziski citas.

Reitings 222
Reģ: 10.08.2012
Sveicinātas mīļās Cosmo dāmas!
Xe,pat nezinu ar ko sākt. Īsumā tikai.Ko Jūs darītu situācijā,kurā esat uzodušas, ka jaunais cilvēks(šajā gadījumā arī mana bērna tēvs) Jūs vnk krāpj ar citām, kurām viņš maksā naudu!!! Te maza atkāpīte...
...Un es tāpēc nevarēju saprast,kur paliek tā sasodītā nauda???Viņš man vispār ļoti reti dod naudu.Iztieku ar savu (priekš savām skropstu tušām,drēbēm utt). Es vnk esmu šokā! Nav tā,ka tagad sēžu un bimbāju-ir tāds adrenalīns,negatīvs.Johaidī...ko iesākt?Un tas nav tagad sācies.Pāris gadiņus viņš jau piekopj šo lietiņu.Un man tas cilvēks pārmet,ka es laižu pa kreisi (kad patiesībā staigāju pa veikaliem). /Kopā esam jau no 2007.g./
Gribētos zināt nu kā?Nu kā rīkoties?Nomest visus faktus priekšā?Bļaut?Vai vnk apsēsties un pateikt-sveiki,adios amigos?
12.12.2013 15:58 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Piekrītu tam,ka tas ir vēl pretīgāk(vismaz man tā būtu), ja tā ir pilnīgi apzināta rīcība,viss kārtots,meklēts,izvēlēta viena...nerunājot jau par to,ka daudz reižu. Tas nav tā-aizgāja izklaidēties,kādu ieraudzīja,aizbrauca jumts,darbā satika vai vienalga....(tajā arī nav liels attaisnojums,bet tomēr,tā ir kaut kāda uz jūtām vadīta rīcība)..Šeit pilnīgi apzināti,acīs skatoties tu tiec krāpta, turklāt,tas,ka ar mani pēc tam turpina gulēt,tas man būtu vislielākais pazemojums,es pati justos netīra...fuj..
Nemaz nerunājot par to,kāda ir tēva loma bērna audzināšanā,un kas ir tas,ko viņš ar šo parāda savam bērnam-kā cienīt sievieti,kā cienīt māti,kā cienīt ģimeni..
Turklāt-vai viņš tev tika kādreiz sūdzējies,uzsāka sarunu par to,ka viņām kaut kas trūkst,ka kaut kas nav labi?
Es aizietu,un pēc iespējas ātrāk,lai nav tāda muļāšanās abiem kopā nezin cik ilgi,kad var vēl izlūgties,atvainoties, vēl sākt ar apvainojumiem,ka pati vainīga..
Ja tev ir iespēja,sakravā kādas mantas un pie mammas,pie draudzenes..
Turies!
12.12.2013 16:57 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Nekur neredzu info par autores jūtām pret savu puisi. Vīrieši tā mēdz darīt, kad jūtas nemīlēti, nevajadzīgi vai atstumti (viens no variantiem).
12.12.2013 17:02 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Izrunàjieties. Svarīgi ir RUNĀT.
12.12.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Melns, cik zināms arī tad, ja sieviete kategoriski noliedz vienu vai otru vīrieša fantāziju...
12.12.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, cik zināms arī tad, ja sieviete kategoriski noliedz vienu vai otru vīrieša fantāziju...

Taisnība. Un tas ar gadiem krājas, līdz kamēr vīrietis to "ierauga" kādā citā. Un tad ir traki - titāniska prāta un emociju cīņa. Vienkāršāk, protams, ir to nopirkt par naudu. Un kā viens teica - paslepena vīriešu maturbācija ir paglābusi dāāāāāāudzas ģimenes no iziršanas. :-D :-D :-D
12.12.2013 17:10 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Piekrītu Wendy, ka svarīgi ir runāt. Ja vīrietis jūtas nemīlēts,negribēts, ja kategoriski noliedz viņa fantāzijas, utt. ir JĀRUNĀ ar savu sievieti. Ja nekas nesanāk, tad jāšķiras. Nevis jādzīvo ar savu sievu, bet tajā pašā laikā pa kluso jātērē ģimenes budžets prostitūtām. Pieņemu, ka ir daudzi vīrieši, kuriem tas neliekas nekas traks, no sērijas ''es jau nekrāpu, tas ir tikai pliks sekss''. Es no viņa vienkārši atvadītos. Jā, jums paliek bērns kopīgs, tāpēc nekādu baigo traci neceltu, bet to, ka vairs nevarētu ar viņu dzīvot kopā un nekad vairs neļautu viņam sev pieskarties, to zinu diezgan skaidri.
12.12.2013 17:12 |

Reitings 222
Paldies meitenes!
Par sevi varu teikt tikai labu,izskatos labi,vienmēr tīra,ģerbjos arī normāli. Visu visu,lai izskatītos sievišķīgi. Mājas kārtoju.Eh...bāc! Tik ilgi kopā un viss kaķim zem astes.
Neticas,ka tas notiek ar mani. Pretīgi apzināties,ka otrs dzīvo citu dzīvi.
12.12.2013 17:13 |

Reitings 222
P.S. Šobrīd manī nomira jebkādas jūtas pret viņu. (protams,ka mīlu).Tāpēc nezinu, raudāt? Ko tas dos? Šobrīd par jūtām vispār neko negribu domāt...
Izrunāties? Jā, viņš man pateiks,ka par maz seks, ka neveltu viņam pietiekamu uzmanību utt.

Viens vīrietis cik atceros šeit forumā arī minēja,ja viņa sieviete negribēs tik daudz cik viņš (seksu), tad viņam ir doma par krāpšanu. (tas nebija man vīrietis). Katru reizi pierādas,ka visi viņi vienādi. Tikai tās iespējas ir tik,cik tās ir.
12.12.2013 17:21 |

Reitings 1196
Reģ: 28.01.2013
Es biju domājusi izrunāšanos PIRMS tam no viņa puses - ja kaut kas pietrūkst, neapmierina.. Tad bija jārunā, nevis jātriec nauda pie prostitūtām. Tagad tavā vietā, es ar viņu nerunātu, pateiktu, ka zinu, un ka viss - we're done. Negribētu klausīties viņa attaisnojumos/ argumentos, jo tos visus viņš varēja izmantot pirms ķērās ''pie lietas''. Vienkārši mierīgi palaistu projām, neļautos nekādiem solījumiem, pierunāšanām, utt.
12.12.2013 17:27 |

Reitings 251
Reģ: 29.01.2009
Nemot veraa, ka Tu jau esi piedevusi krapsanu ieprieks, kura notikus gadiem!!!!...pielauju, ka atkal aizveersi acis uz vina izgaajieniem
Tad nu vieniigais ieteikums ir smukaak gludinaat vina kreklus, lai var dabuut kniebienu klubos- bez maksas....Nauda paliks gimenee, vins sexuaali apmierinaats, Tu atpuuties- visi laimigi!

Bet atceries, ka pret Tevi vienmeer iztureesies citi taa- kaa Tu to atlausi!
12.12.2013 17:32 |

Reitings 533
Reģ: 02.08.2011
Protams,var jau meklēt gan savu vainu,gan viņa,atrast attaisnojošo viņa rīcībā,ja ir tāda vēlme,un patiešām IR ,kur atrast tos attaisnojumus.
Bet kāda no tā jēga? Nevienas attiecības nekad vairs nebūtu tādas,kā pirms tam,nezinu,cik maz sevi ciena tās sievietes,kuras spētu pielaist sev klāt šādu vīrieti,kā var atjaunot uzticēšanos,jo uzticēšanos pazaudēt nav liela māksla,bet to atgūt-tas ir ļoti grūti.. Kam tas vajadzīgs-greizsirdības lēķmes,nemitīga kontrolēšana vai domāšana-kur viņš atkal ir,ar ko ir..
Ir gadījumi,kad nav ko glābt un nemaz nevajag,pat ja varētu mēģināt glābt..
12.12.2013 17:33 |

Reitings 264
Reģ: 21.11.2013
Iespējams viņam iestājusies rutīna,bet nedomā tālāk par savu galu. ( primitivi, bet tā dažreiz ir)

Skriet prom būtu sasteigts gājien- jums taču kopīgs bērns.
Apsver ar vēsu prātu visu.
12.12.2013 18:05 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Nedomāju ka autore ir tik ļoti vainīga pie tā kas ir noticis. Vīrietis drīzāk vienkārši ir tāda tipa cilvēks kam ar vienu varbūt nepietiek, pie tem, diez gan apzināta ir viņa rīcība, tā kā nedomāju ka autorei būtu jājūtas vainīgai, jo viņš to pie pilna saprāta ir uzdrīkstējies darīt. Personīgi nekādā lielā runāšanā ar vīrieti pēc šī visa atklāšanas neiesaistītos, bet gan vienkārši paziņotu par faktu ka uzzināju un šķirtos. Tā piestaigāšana pie mauķelēm manā uztverē viņam ir tāda kā atkarība, varbūt pat to tā negrib baigi, bet tad sagribās un atteikties pat nespēj. Lai nu kā, skumji ka tā sanācis.
12.12.2013 18:09 |

Reitings 3350
Reģ: 29.01.2009
(Skatījos netālu no manas mājas bija minēta adrese uz kuri viņam jādodas).

Atrodi meiteni, samaksa vairak un, kad draudzins sarunas pie vinas iet vnk paradies tur. Ar cemodaniem :D
12.12.2013 18:12 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Iespējams viņam iestājusies rutīna,bet nedomā tālāk par savu galu.

Ja attiecībās iestājas rutīna tad parasti cilvēki atrod citus partnerus vai izrunā problēmu, nevis apzināti piestaigā pie maukām. Šī drīzāk ir atkarība viņam. Ko var zināt varbūt viņš ir atkarīgs no seksa, vai ar viņam ir tādas seksuālās velmes kuras viņš apzinās ka autore nespēs viņam sniegt vai pat pieņemt kā normu, tāpēc izvēlas to darīt ar cilvēkiem kam tā ir naudas pelnīšana un kuriem ir vienalga.
12.12.2013 18:13 |

Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Dominika +++
12.12.2013 18:14 |

Reitings 5075
Reģ: 19.04.2013
CIk vecs bernins?
12.12.2013 18:15 |

Reitings 1378
Piekrītu Miss Joker. Ne vienmēr sieviete ir vainīga pie tā, ka tiek krāpta. Gluži vienkārši ir tāda tipa vīrieši. Pat, ja mājās būs pati skaistākā un pati labākā, tomēr viņi vai nu gruži negribēs ar viņu seksu, vai gribēs seksu ar citām, vai.. Varianti ir dažādi!
12.12.2013 18:17 |

Reitings 1378
Nu bet par prostitūtu pirkšanu kā tādu saprotams- labāk profesināla meitene, drošāka (jā, drošāka. Cik daudzas mīlas brīzos "pēc kluba" nelieto prezervatīvus). Nav riska, ka viņa samīlēsies, nav vajadzīgi lieki skaidrojumi.. Sievas krāpšanai- ideāli!
Turies, Vietējā! Ja nespēj piedot, aizej ar paceltu un nosvērtu galvu, bez spēlēm ar draudzenēm un koferiem.
12.12.2013 18:21 |

Reitings 222
Lasu jūsu viedokļus un sēžu kā tāds izpūsts balons.Tāds tukšums.
Jā,es jau sāku domāt, ka tā ir viņa atkarība-vnk kniebties. Nez. Grūti aptvert, jo viņš mani vienmēr pozicionējis kā krāpnieci. Kamēr pats tēloja eņģeli. Pareizi cilvēki saka, ka ja viens visu laiku pārmet otram,ka tas krāpjas, pats to dara 100%.
Un tā gribas aiziet pie draudzenes izraudāties uz pleca, bet kauns,jo esam pazīstami kā pāris ar pāri ilgus gadus. Un visiem ir savas problēmas, negribas kraut savas vēl visrsū...
Vismaz šeit kāds uzklausa un padalās ar saviem viedokļiem, paldies, novērtēju.
12.12.2013 18:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits