Kas ir fake pūka? Tas skaitās makslīgā?
Man jau liekas ko katrs var atļauties nopirkt, to pērk. Kāds ir priecīgs, ka vispàr ir silts mētelis. Ne jau visām ir tā naudiņa, lai iepirktos dārgos veikalos vai ārzemēs.
andas - man liekas, ka šī ir forša jaka sportiska stila piekritējām, man patīk cacīgākas ar pūciņu ap apkakli un ar jostiņu... nu un, tad tas ir bezgaumīgi? Man manā darba vidē šī būtu par prastu... Jo ar augstpapēžu zābakiem nederētu, bet brīvam laikam derētu...
Man ir kaut kas līdzīgs kā ieliktajā bildē, bet tikai smukāka :D Nu melna, mazliet pāri dibenam, ar jostiņu un ļoooooti foršu pūku ap kaklu :) Pirku, jā, centrāltirgū, bet man absolūti vienalga, staigājot pa t/c neko foršu neredzēju! :) Tiesa gan, vairākām meitenēm esmu redzēju vēl tādas pašas, bet .. tas mani īpaši neuztrauc :D :)
andas- pirmā jaka, manuprāt, nav gaumīga. Bet mana izpratne unmana gaume atšķiras no tavējās. Es neesmu sportisku kurtku nēsātāja, tpc nevaru piekrist,ka šeit nu parādās baigaus gaumīgums.
Bet gaumīgums ir ļoti stiepjams jēdziens, tpc nedomāju,ka pareizi ir būt tik kategoriskam,ka viss ir fuj, bet tas,kas ir man- nav fuj.
Es arī neesmu sportiska stila piekritēja, bet, ja gribu izteikti sievišķīgu jaku, tad pirktu labu, kvalitatīva auduma mēteli! Dūnu jaka un sievišķīgums jau pašā saknē ir bezgaumīgs salikums! :D Nu tā ir ziema. Man ērtums, siltums un praktiskums ir pirmajā vietā, nevis, vai izskatos sievišķīgi. Piekrītu, ka mans izteikšanās stils bija par rupju.
Autores ieliktaa kurtka izskataas stipri gaumiigaaka un elegantaaka par Andas ielikto prasto melno sporta taarpu. Tu tieshaam domaa, ka puukas ir bezgaumiiba? Man ir shoks, tak apskaties kaadus modes raidiijumus un bildes Internetaa, pilns Pinterests ar pieguloshiem pufaikmeeteliem kopaa ar puukaam, kuras nebuut nav dabiigas!!!! Shodien vispaar ir diezgn riskanti gjeerbt sev dabiigo kazhoku virsuu, jo sabiedriibaa notiek asas diskusijas par to, tieshi otraadaak liela dalja peerk maaksliigo, jo neatbalsta zveerinu galeeshanu!
Un vai tad Titaanikaa meeteli par Lvl 100-140 ir leeti? ..........
Es arī neesmu sportiska stila piekritēja, bet, ja gribu izteikti sievišķīgu jaku, tad pirktu labu, kvalitatīva auduma mēteli!
Man bija mētelis, kuru šogadnomainīju pret kurku, jo mētelis ir smukam, bet kurtka- vairāk tomēr silda. Mēteli taupu rudeņiem pavasariem. Bet starp mēteli un gaumīgumu vienādības zīmi neliktu.