ne jau es pati aizdomājos,ka vai der dns analīzes no mātes,nevajag tapēc uzskatīt par stulbu cilvēku,man vienkārši to teica pajautāt citiem,pašai man jau liekas,ka vajag vienīgi bērna tēva dns. Tā meitene,kas palīdz ir gudra jo strādā par jurristi,tāpēc teica,ka bez personas koda būs grūtāk iesniegt prasību lai atrastu un idenficētu to personu,un varbūt tapc arī es gribu beidzot sniegt to prasbu tiesā,lai man vienīgajai nav jāapgādā amziāņis,jo es ģimeni velējos,bet viņam svarīgāks izrādijās viņa motocikls,darbs maķītī,kur bija runas,ka šo pat par menedžeri paaugstinās un tagad jau kkāda jauna paresna draudzene. Labprātīgi tur neko sarunāt vairs nevaragrāk varēja un stīja kad bijām anglija pa mēnesi 20,30 mārcias,kas liekas smieklīga nauda,pēc tam vienkārši izdomāja pazust un nelikties ne zinis. No sāķuma gribj dzīvot kopā,pc tam nobijās un aizlaidās.
Runājot par sevi esmu strādājoša persona,bet ne kāda bagātniece,lai vartu pusi algas atdot auklei,nomaksāt dzīvokli vai sitabu,bērnam pamperus nopirkt un vēl normāli paēst,nedomājot kā līdz mneša beigām izdzvot.
Dns būs nepeiciešamas,jo pa labam neiet krastā,no sevis būs kas aizdot naudu,galvenais lai tik pc tam pats atmaksā.
un vispār tomēr galvenā šīs tēmas jautājusm bija vai kāds tomr nemeklē kādu dzīvokļa biedru?
paldies