Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

mājas wanted

Reitings 12
Reģ: 03.05.2013
man te tāda situacija,ka mekleju kaut ko protams lētaku par savu algu pieņemamu,vel esmu ar maziņu meitu tapēc auklītes izdevumi arī vēl no svara,varbūt te kāds vēl mekl teiksim juglas apkaimē,sliktākajā gadījumā centra puse dzīvesvietu un kādu ar ko apvienoties., īsti pat nezinu ko iesākt ar tā saucamo draugu nekas nesanak,jo mīlestības nav vairākkārt par to runats,ka nekas nesanāks jāsaka,ka esmu vientuļā māmiņa tāpc vēl jautājums vai ir kāda sociālā palīdzība šeit vientuļajām māmiņām dzīvošanas jautājumos. ir protams mūsu mazie lv pabalsti,bet visu kopā rēķinot ar to jau nepietiek lai normāli dzīvotu.
12.12.2013 14:45 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
uzturlīdzekļu nauda no tēva.
12.12.2013 14:49 |

Reitings 13628
Reģ: 29.01.2009
Bērna dzimšanas apliecībā tēva vārda vietā ir svītriņa? Ja nav, tad neesi vientuļā māmiņa.
12.12.2013 14:51 |

10 gadi
Reitings 3007
piezvani uz Rīgas Sociālā dienesta informatīvo tālruni 80005055 un noskaidro, kāda veida pabalstu vari saņemt sakarā ar dzīvokli.

ja nesanāk komunikācija ar sociālo darbinieku dienestā uz vietas, ej pie nākamā. negatīvo neņem vērā :)
12.12.2013 14:55 |

Reitings 12
uz dzimšanas apliecības esmu tikai es,negribu iedziļināties cik lielas problēmas tur bija,jau tiek rakstīts iesniegums tiesas procesam vienīgi tas process viss var prasīt laikam mēnešus,jo vspirms būs jāveic dnd analīžu tests un pie tam viņš vēl atrodas anglijā,zinu tieši kur..un vēl ta meitene,kas aplīdz rakstīt iesniegu,mu teica,ka obligāti jānorāda viņa personas kods,ko es nezinu,zinu tikai pirmo daļu,varbt kāds var pateikt vai bez tā tomēr var zitikt vai kā to noskaidrot un varbūt,ka dns analīzēm der viņa māte? Mātei negribas prasīt personas kodu,jo zinu,ka nedos.
12.12.2013 15:08 |

Reitings 12
atvainojos par garmatikas kļdām klaviatūrai burti čakarējas.
12.12.2013 15:09 |

10 gadi
Reitings 4155
Reģ: 02.01.2011
Dzīvošanai meklētu istabu, dzīvoklis uz ziemu sanāks dārgi. Un noteikti mazajai uzturlīdzekļus, vienalga, cik laika tas prasīs.
12.12.2013 15:46 |

Reitings 13628
Es nezinu šo likumisko pusi, tikai varu teikt - man ļoti žēl, ka sievietei jācīnās ar šādiem līdzekļiem, lai panāktu, ka vīrietis uzņemas atbildību par savu bērnu.

Veiksmi!
12.12.2013 15:50 |

Reitings 8272
uz dzimšanas apliecības esmu tikai es,negribu iedziļināties cik lielas problēmas tur bija,jau tiek rakstīts iesniegums tiesas procesam vienīgi tas process viss var prasīt laikam mēnešus,jo vspirms būs jāveic dnd analīžu tests un pie tam viņš vēl atrodas anglijā,zinu tieši kur..un vēl ta meitene,kas aplīdz rakstīt iesniegu,mu teica,ka obligāti jānorāda viņa personas kods,ko es nezinu,zinu tikai pirmo daļu,varbt kāds var pateikt vai bez tā tomēr var zitikt vai kā to noskaidrot un varbūt,ka dns analīzēm der viņa māte? Mātei negribas prasīt personas kodu,jo zinu,ka nedos.

piedod, bet tu esi mežā augusi?
kā var analīzes nodot puiša māte? viņa ar tevi pārgulēja vai tas vīrietis? :D :D
ja negribi saņemt uzturlīdzekļus (alimentus) un iet kārtot dokumentus, tad sēdi bez naudas. nav tāda vienkārša ceļa, ka tagad tev tāpat vien visi skaitīs naudiņu kontā. es saprotu, ka cilvēki var daudz ko nezināt, bet ne jau .... nu labi.
tas puisis vsp piekrīt, ka tas ir viņa bērns? ja piekrīt, tad dns nav nepieciešamas. un personas kods ir jānorāda. var norādīt tiesai, ka tu nezini personas koda otru pusi. tādi pieteikumi arī mēdz būt. tas, ka viņš ir Anglijā, ir slikti. jo Latvijā ļoti slikti darbojas šī piespiedu atvešana uz dns. ja godīgi, nezinu nevienu reālu variantu, kad tas ir noticis. varbūt puisis ir gatavs labprātīgi pats maksāt kaut minimālos uzturlīdzekļus?
12.12.2013 15:50 |

Reitings 8272
ā ieteiktu prasības pieteikumu iesniegt tiesai pēc iespējas ātrāk, jo naudu tu varēsi saņemt tikai sākot par laiku, kad esi iesniegusi prasību tiesā. un noteikti norādi tiesai, ka lūdz noteikt sprieduma nekavējošu izpildi un saņemt uzturlīdzekļus sākot no prasības iesniegšanas dienas tiesā.tas, protams, gadījumā, ja tu to puisi dabon rokā un tās dns tiek uztaisītas, jo neviens pa visu pasauli viņu nemeklēs.
12.12.2013 15:52 |

Reitings 8272
varu pateikt to, ka tev vēl radīsies papildu izdevumi saistītā ar dns (tie būs ap 200 ls). ja puisis nepiekritīs segt šos izdevumus, tie būs jāsedz tev uzreiz. pēc tam, protams, ja apliecināsies, ka puisis ir bērna tēvs, tu vari lūgt tiesu un prasīt, lai viņš tev atmaksā šo summu.
12.12.2013 15:54 |

Reitings 479
Reģ: 12.10.2009
Tāpat tie alimenti ir smieklīgi 60Ls mēnesī.. bet novēlu Tev veiksmi un izturību taisnību meklējot!
12.12.2013 15:55 |

Reitings 8272
ja kas, prasības pieteikuma paraugus var atrast googlē. nezinu, vai tā meitene, kas tev palīdz rakstīt iesniegumu (ko sauc par prasības pieteikumu) ir pietiekoši gudra, lai spētu to uzrakstīt, ja pati nevarēja tev izskaidrot, ka dns ir jāveic tev un tam puisim, nevis kādam citam radiniekam.
12.12.2013 15:57 |

Reitings 8272
bonie - ja viņam ir oficiāla darba vieta un viņš nopelna vairāk par minimālo algu, tad var prasīt, protams, vairāk par minimālajiem uzturl. un, lai tie ir 60 ls, bet tā tomēr ir nauda. labāk, nekā nekas.
12.12.2013 15:58 |

Reitings 12
ne jau es pati aizdomājos,ka vai der dns analīzes no mātes,nevajag tapēc uzskatīt par stulbu cilvēku,man vienkārši to teica pajautāt citiem,pašai man jau liekas,ka vajag vienīgi bērna tēva dns. Tā meitene,kas palīdz ir gudra jo strādā par jurristi,tāpēc teica,ka bez personas koda būs grūtāk iesniegt prasību lai atrastu un idenficētu to personu,un varbūt tapc arī es gribu beidzot sniegt to prasbu tiesā,lai man vienīgajai nav jāapgādā amziāņis,jo es ģimeni velējos,bet viņam svarīgāks izrādijās viņa motocikls,darbs maķītī,kur bija runas,ka šo pat par menedžeri paaugstinās un tagad jau kkāda jauna paresna draudzene. Labprātīgi tur neko sarunāt vairs nevaragrāk varēja un stīja kad bijām anglija pa mēnesi 20,30 mārcias,kas liekas smieklīga nauda,pēc tam vienkārši izdomāja pazust un nelikties ne zinis. No sāķuma gribj dzīvot kopā,pc tam nobijās un aizlaidās.
Runājot par sevi esmu strādājoša persona,bet ne kāda bagātniece,lai vartu pusi algas atdot auklei,nomaksāt dzīvokli vai sitabu,bērnam pamperus nopirkt un vēl normāli paēst,nedomājot kā līdz mneša beigām izdzvot.
Dns būs nepeiciešamas,jo pa labam neiet krastā,no sevis būs kas aizdot naudu,galvenais lai tik pc tam pats atmaksā.

un vispār tomēr galvenā šīs tēmas jautājusm bija vai kāds tomr nemeklē kādu dzīvokļa biedru?
paldies
13.12.2013 00:11 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits