Kā Jūs gatavojat vistu?( veselu)

 
Reitings 264
Reģ: 28.01.2013
Es apmazgaju,ielieku cepamtraukā.tad nemu dažādas garšvielas visu samaisu un iesmereju vistā. tad auru lapas,piparus,kiplokus apkart ārpuse salieku.dazi piliei ellas virsu vistai,un cepoties leju udeni uz vistinas .netinu follija un neko tadu nedaru.
smarza un garsa dieviiga:)
12.12.2013 12:28 |
 
Reitings 1080
Reģ: 29.01.2009
Sarīvēju ar garšvielām,ķiplokiem,majonēzi un cepenē iekšā :D Nu nekas wow jau nesanāk
12.12.2013 13:47 |
 
Reitings 11429
Reģ: 02.07.2013
Es sagriežu 3 sīpolus gabaliņos, pievienoju ķimenes un majonēzi. To visu iekšā vistā. Vistu apsmērēju ar pipariem un sāli. Viss. Uz pannas vistu, tai apkārt kartupeļus un burkānus.
12.12.2013 13:55 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
Cik ilgi ir tā veselā vista īsti jācepj?
12.12.2013 15:55 |
 
Reitings 3298
Reģ: 16.04.2012
Aprīvēju ar svaigu ķiploku, piparu un garšvielu maisījumu, apziežu ar medus/sinepju "sedziņu". Lieku cepammaisā. Turpat maisā dārzeņus. Mmmmmmmmm.....
12.12.2013 16:00 |
 
Reitings 135
Reģ: 28.10.2013
Drauga māsai ļoti garšīga sanāk vistiņa, viņa medus mērci kautkādu smērējot iekšā...

Es parasti lieku cepamaisiņā, saberu visādas garšvielas un viss.
12.12.2013 16:05 |
 
Reitings 4703
Reģ: 20.04.2012
Cik ilgi ir tā veselā vista īsti jācepj?


180 grādos ietītu follijā mierīgi uz stundu, beigās noņem folliju un ļauj apbrūnināties uz min 20.
12.12.2013 16:12 |
 
Reitings 1364
Reģ: 05.04.2013
DIO- skaidrs,paldies!
12.12.2013 16:13 |
 
Reitings 9
Reģ: 12.12.2013
Sāls+ķiploki+pipari+reizēm kādas vistas garšvielas. Visa vista ar to kārtīgi ierīvēta, tad to pamarinēju ledusskapī vismaz 12 h un krāsnī iekšā. Tīri garšīgi sanāk. :)
12.12.2013 18:14 |
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits