Jaunu maku, datoru ( jo mans ir tik ļoti aizvēsturisks, ka vairs pat nav pārdošanā :D ..)
Bet tā kā uz 8 mēnešiem dodos prom, visvairāk par visu gribētu, lai mans vīrietis varētu pie manis atbraukt, kā arī, lai omītei ir ļoti laba veselība!! :)
Man vajag tos virtuves cimdiņus, ar kuriem var saķert karstas sepešpannu un citus karstus priekšmetus :) Gribu tādus riktīgi skaistus, Stockmann redzēju tiik smukus (l)
Ja es varētu vienkārši vēlēties (nedomājot, ka kādam tas tiešām jāpērk), tad gribētu blenderi/virtuves kombainu, pannu, klavieres, SPA, kosmētiskās procedūras, ceļojumu uz Islandi, jaunas drēbes utt utt utt...
Man šogad ir tik daudz dzīvē dots, par laimi, neko lielu vairs pat neprasās uz visa fona :)
Bet ļoti gribētu vidēji lielu, baltu kafijas krūzi ar milzīgu osiņu, kurā ietilpst vismaz 4 pirksti.
Ceļojumu uz Ņujorku - sen jau, kā vēlos, tikai zinu, ka nedabūšu.
Pati sev jau uzdāvināju plānotāju nākamajam gadam, kā arī uz svētkiem iegādāšos kādu jaunu grāmatu. Vēl vajag arī jaunu portatīvo, taču ar tā iegādi laikam vēl nesteigšos.
Es veeleetos saderinaashanaas gredzenu,kas zina,varbuut piepildiisies.
Pashi uz Ziemassveetkiem pirksim trauku komplektu,aizkarus guljamistabai u.c lietas maajai.
Un kaada mineeja Gvinetas Paltrovas pavargraamatu,to arii veelos sev.
Un MK somu gribu.