Vasaras augumu iegūst ziemā.
Man palīdz Myfinesspal.com kur sekoju līdz kalorijām, ēdienam, sportam, svaram ūdens daudzumam.
Ēdu vidēji 1,360 kalorijas dienā:
Ogļhidrāti (40%) 136g
Tauki (25%) 38g
olbaltumvielas (35%) 119g
Dīvaini, jo Tievētajas tu biji ierakstījusi savu ēdienkarti, kur tevi bija pāri pa 200g OH un tauki 30g, es vēl vaicāju tev vai 30g nav par maz? Ņemot vērā, ka uz katru ķermeņa kg var ņemt min 0.8g tauku?
_paris Rakstīju tev atbildi, bet kā skatos nav pievienojusies.
Neuzskatu ka man uzturā būtu par maz labo tauku.
Treneris bija šādu proporciju sadalījis tad arī uzticējos viņam. Šodien aprunājos ar draudzeni kas profesionāli nodarbojas ar BB un nomainīju savu ēšanas proporciju. Atbilstoši samazinātajām kalorijām. Skatīšos kā tas ietekmē mani.
Labprāt dzirdētu tavu pamatojumu, kāpēc man par maz labo tauku?
Cik nu es no visa saprotu, tad ar šādu ēdienkarti Tu diezgan ātri metīsi svaru nost. Ja Tu jautā par tvirtumu, tad, manuprāt, tikai sports savienojumā ar veselīgu dzīvesveidu, masāžām, pirtīm, utt. Svara strauja nomešana ne vienmēr dod vēlamo tvirtumu.
Pfff es pat nepamanīju, ka mums vienādi "vārdi".
Pamatojums jau ir uzrakstīts - proporcionāli ķermeņa svaram, labo tauku ir par maz.
Piekrītu, ka pareiza ēšana ir ļoti nozīmīga, bet vispārējais muskuļu tonuss un tāds estētisks ķermeņa skaistums jau nāk no sportiņa.
Tvirtam augumam ar pareizu diētu ir par maz. Notievēt tas palīdzēs, bet rezultāts būs tieva un ne-tvirta. Lai augums būtu tvirts, jāiet uz sporta zāli trenēt muskuļus.
Ar sporta zāli nav problēmas, dupsis squato , kājas rokas , presi trenēju smuki. Bet tas nekam neder ja man ir tvirti tauki, jo šad tad grēkoju ar šokolādi vai neproporcionālu ēšanu.
Veljoprojām neēsmu dzirdējusi Jūsu paradumus.
Mans mērķis bija gūt Jūsu informāciju nevis komentārus par manu uzturu.
Nīna, nu jā, tu paņēmi uz minimālo. Es drīzāk OH noņemtu un pieliktu vairāk taukus maazliet. Man atsaucās uz nagiem, ādu, ja ir par maz ilgstošā periodā. Bet, ja tev treneris teica, ka tā jāed, tad ēd, ko tur daudz.