Jūs sagaidiet savus bērnus vispirms,piedzemdējiet tos veselus,izaudziniet līdz tiem 4 gadiem vai 6, vai vienalga līdz cik,bet vispirms tos vispār sagaidiet :) Mūsdienās katram 2 bērnam ir kāda alerģija,visbiežāk uz smaržvielām,krāsvielām,entajām vielām,kas ir gandrīz visos kosmētikas, bērnu kosmētikas,smaržu utt sastāvos. Diezin vai pūtīsiet smaržas saviem bērniem,zinot,ka nākamajā brīdī viņš var sākts smakt,pamosties ar izsitumiem no vienas vietas utt.. Tāpēc-lai jau būtu šīs nostājas-es būšu tāda un tāda,darīšu tā un tā, bet,kad būs reāla situācija,tad arī rīkosieties.
Es esmu par vidusceļu, sagaidīt,kad bērns ir kaut cik ārā no mazuļa,maza bērna vecuma( un tas ir gadi 6-7)un tad atļaut kaut ko,mazliet,kādu normālu smaržūdeni,kam izstudēts sastāvs,kādu lūpu balzāmu ar vizulīšiem...
Un es lieliski atceros savus pusaudžu,tīņu gadus, es arī pa slepeno krāsojos, BET man par to interese radās tikai kādos 13-14 gados,kas ir tomēr cits vecums,ne 4 gadi. Tāpēc es zinu,kāds būs tas vecums,kad kopā ar meitu iegādāties kopīgi kaut ko no kosmētikas,kas būs viņas gadiem piemērota. Par disenēm 14 gados uz visu nakti :D Smieklīgi, vajag taču mazlietiņ likumus papētīt pirms par mātēm kļūst..