Meitenes, es nesaprotu kam tas miceralais udens isti domats? ka vinu lieto? Vins ir taka kosmetikas nonjemejs vai vins pilda ari tonika funkciju?
jo es bez udens nevaru. Man sejas mazgasanai ir putas kas nonem ari kosmetiku, tad toniks un krems.
Vai es varu to miceralo lietot ka toniku vai tas nav tam paredzets?
man toniks vispār nepatīk kā tāds. Lietoju Lancome micelāro ūdeni + sejas krēmu/serumu. Man tieši patīk, ka micelārais ūdens uz sejas neko neatstāj. bet, ja prasās, domāju, ka var lietot arī toniku :)
Ar micelāro ūdeni notīru kosmētiku, visu seju un arī kakla zonu. Pēc ūdens vairs nekas cits neprasās kā tikai krēms.
Iepriekš visu laiku lietoju Bioderma Sensibio, tagad testēju Eveline.
cik es saprotu, viņš domāts, lai notīrītu seju, neizmantojot ūdeni. Bet nu, es viņu izmantoju kā toniku, bet viņš laikam neko netonizē. :D Bet man viņš patīk, jo ir ļoti maigs un ziemā riktīgi labs, jo āda sakairinās.
viņš domāts, lai notīrītu seju, neizmantojot ūdeni.
jap. micelāro ūdeni ir labi lietot tiem, kam āda pasliktinās, mazgājot to ar ūdeni un nepanes kosmētikas noņemšanas pieniņus. piem. micelārais galīgi nederēja - netīrīja kā manai ādai vajag un parādījās melnie punkti (Bioderma zaļais). tad tīrīju ar to netīrumu atlikumus pēc sejas mazgāšanas ar želeju, patīkami atsvaidzina, bet atgriezos tomēr pie vecās labas mazgāšanas želejas+toniks.
Micerālais ūdens aizstāj ūdeni. Nav jāmazgā seja un jālieto kāds cits produkts sejas notīrīšanai. Visu paveic viens micerālais ūdenis. Izdevīgi, jo viens porodukts aizstāj vairākus.