Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Brūnais cukurs

 
Reitings 87
Reģ: 06.08.2013
Vai kāda var paskaidrot atšķirību starp brūno rafinēto un brūno nerafinēto cukuru? Man kūkas receptē rakstīts vienkārši brūnais cukurs, tāpēc nevaru saprast kādu pirkt....
09.12.2013 07:29 |
 
Reitings 95
Reģ: 21.10.2013
Ar brūno cukuru parasti tiek domāts cukurniedru cukurs. Baltas ir cukurbiešu. Cukurbiešu baltajam nekādu piegaršu, izņemot saldu garšu, nav jābūt. Brūnajam ir tā interesantā cukurniedru garša/smarža. Nezinu, kā piemēram saldajos ēdienos, bet alko kokteiļos ļoti var just, kurš cukurs pielikts. Mēdz būt arī baltais brūnā krāsā krāsotais cukurs.
09.12.2013 07:50 |
 
Reitings 87
Reģ: 06.08.2013
Vēl kāds viedoklis? Veikalos iedalījumu redzu tikai kā rafinēto/nerafinēto..
09.12.2013 12:52 |
 
Reitings 3167
Reģ: 21.06.2010
Nerafinēts ir mazāk apstrādāts. es pirktu nerafinēto
09.12.2013 12:54 |
 
Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
Salīdzinot rafinēto ar nerafinēto cukuru, to atšķirība ir minerālvielu sastāvā. Lai iegūtu rafinētu cukuru, nerafinēto cukuru vēlreiz izšķīdina un izkristalizē. Neattīrītajā jeb nerafinētajā cukurā vēl mīt kāds vitamīns, un minerālvielu daudzums būtiski atšķiras.
09.12.2013 12:54 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!