Kā sakopt sevi?

Reitings 31
Reģ: 01.04.2012
Sveikas meitenes, ceru, ka jūs man varētu kaut ko ieteikt.
Tātad man ir tizla problēma :D man ir kauns iziet ar savu puisi sabiedrībā, tieši tāpēc, kad esam kopā cenšos ar viņu nekur neiet. viņš man ir tāds elegants, smalks kungs, kurš ir pieradis, ka sieviete par sevi rūpējas, nestrādā smagus darbus un ir sievišķīga un vienkārši ir kopta un skaista. bet manā ģimenē sievietes, tiek redzētas, kā brīvais darbaspēks un, domāšana par savu izskatu ir vairāk kā pēdējā vietā.
Jautājums- kā sevi sakopt?
nav jau tā, ka ikdienā staigāju netīra,mazgājos un kosmētiku lietoju,tīras drēbes arī valkāju, par neglītu vai resnu sevi neuzskatu,bet vienalga jūtos kā tāds bezdzimuma radījums. Pēc 3 nedēļām atkal satikšu savu puisi pēc 4 mēn. prombūtnes, gribas justies un izskatīties skaistai un atbilstošai viņam blakus izejot sabiedrībā, bet nezinu kā..
06.12.2013 23:36 |

Reitings 7143
Reģ: 13.04.2012
Turklāt, augstiem papēžiem ar cilvēka koptību nav nekāda sakara.
Daudz svarīgāk par cakām un papēžiem, ir noskaidrot savu krāsu kolorītu un izvēlēties krāsas, kas piestāv, atrast matu krāsu un griezumu, kas izceļ sejas vaibstus vai maskē to, ko jāmaskē, pareizi piemeklēt kosmētiku.
07.12.2013 00:17 |

Reitings 31
Domāju, jā, nespēju paskatīties uz sevi no malas un varbūt, ka nav tik briesmīgi, kā pašai liekas. bet no iekšējā smagnējuma tomēr gribas atbrīvoties, un vienmēr likās, ka pret to palīdz skaists izskats, kas līdz ar to ceļ pašapziņu.
07.12.2013 00:34 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Blanka-vai tev nav ienaakusi praataa doma,ka tavs viirietis tevii ir iemiileejies tiesi taapeec,ka tu esi taada,kaa esi.Ja tagad mainiisi savu aarieni-krasi mainiisi izskatu utt,taa vairs nebuusi tu!
Vienmeer atceros,ka man arii bija uznaakusi veelme paarsteigt savu viirieti ar kaut ko taaaadu ...un vins peec tam luudza nekad vairaak to nedariit:D
07.12.2013 00:46 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Ir cilvēki, kam ir talants skaisti saģērbties, pieskaņot atbilstošus aksesuārus utml. un ir tādi, kam tā nav, taču labā ziņa ir tāda, ka gaumi var attīstīt. Šķirsti modes žurnālus, skaties bildes internetā, meklē iedvesmu. Pirms pērc ko jaunu, pajautā sev vai konkrētajam apģērba gabalam ir vietā Tavā garderobē - vai ir, ko pievilkt klāt, vai tas radīs par Tevi tādu iespaidu, kādu Tu vēlies radīt.
07.12.2013 00:49 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Sāc ar matiem- frizieris, piekrāso mauts, apgriez galus.
Seja - visu lieko matiņu vaksācija. Uzacu krāsošana.
Kosmetologs - noteikti nedēļu ātrāk pirms puisis atbrauc. Sejas maska.
Vaksācija kājām, padusēm.
Ķermenis- attīri ar skrubi un uzliec labu paštonējošo, vai 1x uz solāriju.
Nagi - uztaisi manikīru, pedikīru, kā nu finanses atļauj. Pati mājās mierīgi vari to izdarīt.
Un aizej shopingā, ar vienu smuku kleitu, un zābaciņiem uz papēža pietiks.
07.12.2013 00:49 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Lai gan tgd sniegs, varbūt labāk garie zābaki bez papēža būs labāki :D
07.12.2013 00:52 |

Reitings 919
Reģ: 11.07.2013
Iesaku arī iegādāties labas kvalitātes apavus un rokassomu.
07.12.2013 00:59 |

Reitings 31
Blanka-vai tev nav ienaakusi praataa doma,ka tavs viirietis tevii ir iemiileejies tiesi taapeec,ka tu esi taada,kaa esi.Ja tagad mainiisi savu aarieni-krasi mainiisi izskatu utt,taa vairs nebuusi tu!
Vienmeer atceros,ka man arii bija uznaakusi veelme paarsteigt savu viirieti ar kaut ko taaaadu ...un vins peec tam luudza nekad vairaak to nedariit

Bet no manis manā izskatā parasti gaida kādu nelielu pārsteigumu, kaut vai jaunu nagu laku spilgti zilā krāsā :D

Bet par apaviem, vai kāda zin, kur Liepājā var iegādāties 41.izm. apavus? Jauni vajadzīgi, bet veikalos tikai 38,39..
07.12.2013 01:36 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits