mati ?

Reitings 8
Reģ: 19.02.2013
Sveikas.

Lieta tāda,ka ļoti gribas ataudzēt, nu vienkārši tik pie gariem un kupliem matiem. Izmēģinājusi esmu daudzas maskas, gan frizieru darinātās gan parastās no garnier utml. Vienīgais,ko dod ir tas,ka vieglāk izķemmēt, bet augšanas ziņā - nekas.

Pirms pāris gadiem bija ļoti gari un kupli mati, līdz sāku bieži taisnot. Tāpēc tagad taisnoju ļoti reti, taču vienalga, labāk nepaliek.

Varbūt varat ieteikt kādas maskas,līdzekļus, kas tiešām palīdz?
05.12.2013 20:11 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Emmanuelle starpcitu paldies par maskas ieteikumu. Es jau liku 3 reizes. Man šausmīgi patīk :)
06.12.2013 18:31 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Undersun-man prieks m,ka kaadai ir nodereejusi veel!:)Keepa jau laikam ir,bet kaut kas tur visaa ir taads,ka tik laba sajuuta-gribaas tiesaam iziet cauri matiem ar pirkstiem ...liekas,ka taadi kuplaaki.Taa kraasa tiesaam pievelkas arii no taas kafijas.es veel peedeejaa reizee pieliku mazlie3t medu-tik laba smarza peec tam.Es tacu izmazgaaju peec maskas un tomeer taa smarza saglabaajaas ...
06.12.2013 18:34 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
Ej gulēt ar slapjiem matiem, jo matiem arī vajag uzsūkt ūdeni

neko sliktu tajā nesaskatu, tā esmu darījusi vnm un daru taa velprojam ,jo labak eju gulet ar slapjiem neka žāveju ar fenu,tas ir mazak kaitiigi un gada laika ir diezgan liels gabals attaudzis , bet katram savs
06.12.2013 18:50 |

Reitings 992
Reģ: 01.10.2013
nu reizi 4 mēnešos - tas ir gana reti, lai ataudzētu matus.

ja mati kadam attaug menesi 1 cm, tad sanak ka pec 4 menesiem to visu arii nogriezis ,jo tiesam reti kurs friziries maak, nogriest piemeram 1cm, es kadreiz gaju ik pec pus gada , bet tas likas,par traku taa kaa man nebija taisni mati, nekad neizmantoju fenu un taisnotaju, neviens nevareja pateikt,ka butu nekopti mati,jo tadi nebija. Vnk vajag izmeginat,lai saprastu kas kuram der, jo kas citam der,tas pasam nee.
06.12.2013 18:55 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Emmanuelle par krāsu nezināšu, jo esmu tumšmate :) bet es arī domāju, samazināt kafiju, pielikt vēl kādu olu un medu pamēģināt :)

reti kurs friziries maak, nogriest piemeram 1cm

Vajag atrast foršu frizieri :) es, piemēram nopirku šķēres un uzticu savai mammai. Izmazgāju un mamma tikai pašus, pašus galiņus. (Viņai nav nekāds skils, viņa ir šuvēja :D) Pie friziera dodos tikai krāsot :)
06.12.2013 19:22 |

Reitings 25
Reģ: 31.08.2010
Tagad arī es mēģinu savus matus ataudzēt, un esmu tagad pārāk aizņemta ar tiem.
Lietas, ko es daru :
1)Nopirku Dzintara matu eļļu, kas stimulē matu augšanu. (Parādījās daudz jaunu matiņu un jau tagad šķiet, ka mati paliek biezāki.)
2) Iegādājos Placenta Active ampulas matiem (Jāiziet kurss, tas stiprina matus, arī stimulē augšanu, un mati stiprāki paliek)
3) Nopirku kaut ko pavisam jaunu - veikalā LUSH sauso šampūnu, kas arī stimulē matu augšanu (smaržo pēc kanēļa, super izmazgā matus, kā arī pada matus daudz spīdīgākus)

Tagad sēžu un gaidu, kad augs man mati :D
06.12.2013 20:08 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
klade, normāls frizieris negriezīs nost veselus matus, ja palūgsi tikai aplīdzināt galiņus. vismaz manā pieredzē tie 1 cm vai 10 cm bija atkarīgi tikai no manu matu stāvokļa.
06.12.2013 23:24 |

Reitings 363
Reģ: 16.05.2012
Atradu internetā.
http://harmonylife.lv/matu-kopsana/komplekt-hairbell-stimuliruet-rost-volos-do-3-raz-bystree
Vai rāli palīdz un ar ko atšķiras no pārējajiem līdzekļiem matu augšanai, nezinu.
Neesmu nekad no tādiem manījusi lielu atšķirību.
Manuprāt, skaistuma noslēpums slēpjas dzīvesveidā. Ja tas ir veselīgs, laimīgs, ir pilnvertīga pārtika, vitamīni, sports, svaigs gaiss, pastaigas, laba pašsajūta, kop sevi, tad arī lieliski izskaties.
07.12.2013 14:44 |

Reitings 45
Reģ: 30.11.2013
Ja vēlies, lai matu maska vai eļļiņa labāk uzsūktos - uzliec matu cepurīti vai aptin ar kādu plastmasa maisiņu, ieliec dvieli mikroviļņu krāsni uz 1 min un tad aptin ap galvu, mati paliek mīksti un ļoti spīdīgi.
09.12.2013 23:48 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits