Būt superīgai, kad iekšā viss vārās

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kā būt superīgajai, mīļajai, jaukajai draudzenei, ar kuru patīkami būt kopā, kad iekšā viss vārās?!?

Nu jau parādās pirmās problēmas ar jauno draugu... Un tās saucas "bērnības draudzenes" :) Ir viena tāda īpaša, kas ļoti bieži viņu aicina visur kur uz visādiem pasākumiem. Lieki teikt, ka man tas nepatīk. Piemēram es gribu pavadīt ned''elas nogali ar draugu, bet viņš man paziņo, ka sestdienas vakars viņam aizņemts, iešot ar draudzeni tur un tur, viņa jau sen mani uzaicnāja.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu. Kaut kā pārāk bieži sestidenu vakarus viņa grib man atņemt.

Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Zinu, ka labākā rīcība būtu būt superīgajai, jaukajai draudzenei, ar kuru viņam pašam gribas pavadīt laiku kopā, nevis pūpēdim un scēnu taisītājai, jo tas atgrūž.

Bet kā lai es tāda esmu, ja iekšā viss vārās??? Vajadzēja bērnībā tomēr iziet tos aktierkursus :)
04.12.2013 09:28 |

Reitings 61
Reģ: 24.10.2013
Mīlestība nav karš, mīļotais nav ienaidnieks, viņa ģimene un draugi nav pretinieka bandinieki, kurus novākt. Ja tiek veidotas attiecības, katram ir tiesības uz savu brīvību, darbiem, vēlmēm un tuvajiem cilvēkiem. Nav jāapkaro otrā tas, kas pašai liekas nepareizi; ir jāmeklē tas, kurš domāš tāpat kā Tu; nav jācenšās mainīt pasaule, ir jāmainās tai līdzi. Nevar sēdēt uz līdztiesības lauriem, noliedzot otra tiesības socializēties ar cilvēku tikai atšķirīgu dzimumorgānu dēļ. Kad sievietes to sapratīs, pasaule kļūs vieglāk panesama.

pilnībā piekrītu.
04.12.2013 13:31 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
stellaglmr, kāpēc tikai sievietes? Ir arī vīrieši, kas apkaro sieviešu draugus, ģimeni utt. Tev taisnība, ka jāsaietas līdzīgam ar līdzīgu, lai nebūtu strīdu par pamatlietām, kurās katram savādāka uztvere.
04.12.2013 13:31 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Nerea - mans viedoklis uz abām pusēm ir simetrisks. Es nešķiroju cilvēkus pēc dzimumiem. Manās acīs sieviete un vīrietis ir vienādi pēc būtības un analoģijas.
04.12.2013 13:36 |

Reitings 20
Reģ: 20.10.2009
Ir liela atšķirība - vai tu pret cilvēku izturies tā, tāpēc, ka tā ir meitene, vai tāpēc, ka tam ir pamats. Neņemos spriest par šo situāciju, tā ka tomēr šeit dzirdams tikai vienas puses viedoklis, bet tomēr nevajadzētu aizmirst, ka joprojām ir ļoti daudzas sievietes, kuras ir sāncenses. Nu nav šī pasaule tik godīga, kā tas varētu likties. Otrs jautājums - vai vajadzētu atmest attiecības TIKAI TĀPĒC, ka tā ir meitene? Protams, ka nē.
Patiesībā, arī tad, ja viņas vietā būtu vīrietis, konstanti nedēļas nogales pavadīt divatā - jau tad tas izraisītu jautājumu - kāpēc teju vienīgā brīvdiena jāvelta šim vienam īpašajam cilvēkam?Un ja reiz šis cilvēks ir tik īpašs - kāpēc es netieku iepazīstināta?
04.12.2013 13:36 |

Reitings 824
Reģ: 09.07.2013
Tu nu gan esi stulba, atvaino mani! Kas tas, pie velna, vispār ir? Es šito nekad neesmu sapratusi un nesapratīšu - liktu izvēlēties vai nu vai nu. Ja izvēlētos draudzenīti, lai kratās, bet Tu mīļā sirds sevi pazemo... grīdas lupatiņa Tu esi laikam. :)
04.12.2013 13:39 |

Reitings 9917
Reģ: 24.05.2012
Man ir diezgan daudz bērnības draugu vīrieši, vispār, man pazīstamas sievietes ar kurām kontaktējos var uz vienas rokas pirktiem saskaitīt ...
Ja man gribas kaut kur iet ar draugiem , tad parasti vīru aicinu līdzi ( retu reizi viņš piekrīt ) , bet t tie ir mani draugi , ja būtu gribējusi ar kādu no viņiem kaut ko vairāk, tas jau sen būtu noticis.
Personīgi es tajā visā nesaskatu neko TĀDU. Skumji , ka nepiedāvāja Tevi ņemt līdzi , iespējams, domāja , ka sēdēsi, kā pūpēdis stūrī ....
Jebkuā gadījumā , viņš taču ir Tavs puisi ... Tā kā nav ko lieki cepties ;)
04.12.2013 13:48 |

Reitings 3599
Reģ: 05.09.2012
liktu izvēlēties vai nu vai nu.

Nu kā sieviete var likt vīrietim izvelēties es vai draugi?
Ja man uzstādītu šādu ultimātu : mīļotais vai draugi, es šim mīļotajam ieblieztu ar beņķi pa galvu, lai smadzenes atlec pareizā vietā.
04.12.2013 13:53 |

Reitings 824
Nē, surli_murli. Neiet runa par vīrieškārtas draugiem. Laikam man tāda audzināšana bijusi, ka dzīvoju ar pārliecību, ka sievietes nevar būt draugi. Ok, labi, visiem kopā draudzēties, bet kur redzēts tāds modelis: Puisis katru otro sestdienu savai mīļotajai meitenei liek sēdēt mājās vienai, bet pats tikmēr izklaidējas kopā ar Sanitu, Martu vai Ivetu.

Viss kārtībā, es netaisos nolikt brīvo attiecību piekritējus utt., vienkārši man tas nav saprotams. Cerams, ka man tā nebūs, nepieļaušu to, lai mans vīrietis vazājas apkārt ar metenēm, kamēr es kārtējo sestdienu lūru Bridžetu Džounsu!
04.12.2013 14:03 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Phe, bērnības draudzene. Ej visur līdz. Es jau nu mājās nepaliktu, visur vilktos līdzi. Draudzene, tādas draudzenes sabāzt vagonā un nosūtīt vienā virzienā uz kādu tālu salu. Uzdavini viņai uz Ziemassvetkiem biļeti vienā virzienā uz Kamčatku.
04.12.2013 14:17 |

Reitings 3146
Reģ: 30.12.2012
Es pateiktu, ka šāda situācija man nepatīk. Ja viņš nereaģētu, tad hasta la vista! Neietu jau tēlot, lai tikai izpatiktu tādam, kuram draudzenītes svarīgākas par savu meiteni. Nafig?!
04.12.2013 14:18 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Jā, man arī ar to ticēšanu draudzībai īsti labi neiet. Laikam vainīga mamma :D, kas stāstīja, kā, atnākot mājās no darba, pieķēra vīru ar savu labāko draudzeni. Tas gan cits gadījums, protams, bet vienalga iedragā to ticēšanu cilvēkiem.
04.12.2013 14:22 |

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Aprunājos ar puisi nupat.

Runāju apmēram kā stella un anny bija ieteikušas. Viņš man pastāstīja, ka tā meitene ir viņa labākais draugs - sieviete (labākais draugs puisis viņam ir cits). Pirms 15 gadiem abi esot satikušies mēnesi, bet saprata, ka nekas nebūs, palikuši draugi. Un tā līdz šai baltai dienai. Ļoti atbalsta viens otru, ir kā brālis ar māsu. Nekas intīms, romantisks tur neesot. Man neesot par ko uztraukties.

Prasīju, vai sestdienas vakars viņam liekas piemērotākais laiks, lai tiktos ar šādu draudzeni (jo to parasti pavadām kopā...). Viņš teica, ka uz pasākumu biļetes jau iegādātas un viss sarunāts pirms 2 mēnešiem. Līdz ar to tas izslēdz iespēju, ka es varētu iet līdzi, jo biļešu jau vairs nav. Bet mēs noteikti tiksim sapazīstinātas kādu dien.

Kad teicu, ka man žēl, ka nepavadīsim kopā brīvdienas... viņš teica, ka tas jau tikai viens vakars. Ka mums kopā būs daudz foršu vakaru un viņš ļoti vēlas ar mani pavadīt laiku un mēs noteikti kaut ko foršu saorganizēsim arī mums.

Nu tā īsumā apmēram.
04.12.2013 14:28 |

Reitings 824
Nē, mani vienkārši fascinē sievietes, kuras neko neredz vai arī negrib redzēt. Dzīvo uz savas varavīksnes, kur zied puķes un staigā vienradži. Vajag kādreiz paskatīties uz dzīvi reāli, nu agri vai vēlu tā draudzība ar kaut ko beidzas, vai nu ar negaidītu skūpstu vai gultu. Tas, ka par to nezin, nenozīmē, ka nav noticis... Nu varbūt viņi tiešām dzer aliņus un skatās futbolu, bet varbūt mīcās, kā to var zināt meitene, kura tur nav klāt un neredz to, kas notiek? Paldies, dzīve tāpat ir nežēlības pilna, nevajag izaicināt likteni un savu mīļuku stumt citas bābas rokās tikai tāpēc, lai sevi parādītu kā labu draudzeni.
04.12.2013 14:31 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Aprunājos ar puisi nupat.

Runāju apmēram kā stella un anny bija ieteikušas. Viņš man pastāstīja, ka tā meitene ir viņa labākais draugs - sieviete (labākais draugs puisis viņam ir cits). Pirms 15 gadiem abi esot satikušies mēnesi, bet saprata, ka nekas nebūs, palikuši draugi. Un tā līdz šai baltai dienai. Ļoti atbalsta viens otru, ir kā brālis ar māsu. Nekas intīms, romantisks tur neesot. Man neesot par ko uztraukties.

Prasīju, vai sestdienas vakars viņam liekas piemērotākais laiks, lai tiktos ar šādu draudzeni (jo to parasti pavadām kopā...). Viņš teica, ka uz pasākumu biļetes jau iegādātas un viss sarunāts pirms 2 mēnešiem. Līdz ar to tas izslēdz iespēju, ka es varētu iet līdzi, jo biļešu jau vairs nav. Bet mēs noteikti tiksim sapazīstinātas kādu dien.

Kad teicu, ka man žēl, ka nepavadīsim kopā brīvdienas... viņš teica, ka tas jau tikai viens vakars. Ka mums kopā būs daudz foršu vakaru un viņš ļoti vēlas ar mani pavadīt laiku un mēs noteikti kaut ko foršu saorganizēsim arī mums.

Nu tā īsumā apmēram.

Nu re - viss kārtībā.. ja jau divi mēneši iepriekš norunāts, tas ir normāli, ka plānus nevēlas mainīt. Tu šajā sestdienā, ja netiecies ar draudzenēm (ja kas laba ideja :) ), vai nav citu plānu un visa diena nav aizņemta, vari pameklēt idejas, kā pavadīt laiku divatā un arī, ko ieteikt kādam pasākumam ar šo meiteni. Kā iepriekš teicu, piemēram pašu gatavota suši vakars.
04.12.2013 14:34 |

Reitings 824
Wow, Tev ir gādīgākais draugs pasaulē. Man prieks, ka viņš padomāja par tevi un iegādājās biļeti arī tev... kaut visām tāds būtu. Ahhh. :)

Tev nešķiet, ka normāls cilvēks pateiktu: "Ja mana draudzene nevar iet, tad es arī neiešu!" var redzēt cik daudz tu viņam nozīmē, bet neiešu jau nu mācīt. Tikai vēlāk neraudi. :)

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Nu tas ir kā kuram.
Es piederu pie tām,kas uzskata,ka puisis un meiča nevar būt draugos, jo agrāk vai vēlāk- kāds gribēs ko vairāk. Šeku reku- ar savu labāko draugu, nu jau 4 gadi esam kopā kā pāris:D

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Ar ko tad viņš taisās veidot fimeni ar viņu, tevi vai varbūt jus trijatā? Būs harēms, laimīga ģimene visi vienā dzīvoklī. Vai mos viņa būs jūsu ģimenes konsultante visos jautājumos? Stavēs naktīs ar sveci klāt. :-D

Reitings 824
Wendy, Tu lieki runā. Neredzi, ka laimīga ģimene? :) Draugs pasaka, sorry, vecenīt, sēdi mājās. Man ir tikai 2 biļetes un neviena no tām nav paredzēta Tev!!! Skaisti. :)
04.12.2013 14:37 |

Reitings 3647
Reģ: 26.12.2009
Cik žēl, ka te ir tik daudz par sevi nepārliecinātu meiteņu ar zemu pašnovērtējumu :(
04.12.2013 14:37 |

Reitings 824
Pašnovērtējums NAV mērāms tajā ar cik bābām Tu ļauj tusēties savam vīrietim.
04.12.2013 14:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits