Būt superīgai, kad iekšā viss vārās

Reitings 356
Reģ: 11.09.2012
Kā būt superīgajai, mīļajai, jaukajai draudzenei, ar kuru patīkami būt kopā, kad iekšā viss vārās?!?

Nu jau parādās pirmās problēmas ar jauno draugu... Un tās saucas "bērnības draudzenes" :) Ir viena tāda īpaša, kas ļoti bieži viņu aicina visur kur uz visādiem pasākumiem. Lieki teikt, ka man tas nepatīk. Piemēram es gribu pavadīt ned''elas nogali ar draugu, bet viņš man paziņo, ka sestdienas vakars viņam aizņemts, iešot ar draudzeni tur un tur, viņa jau sen mani uzaicnāja.
Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu. Kaut kā pārāk bieži sestidenu vakarus viņa grib man atņemt.

Protams, ja taisīšu scēnas un tā tālāk, puisis no manis atgrūdīsies, jo viņam tas ļoti nepatīk. Jau uz manu skatienu viņš reaģēja šādi - ja tu nevari pieņemt manus draugus, mums būs lielas problēmas.

Zinu, ka labākā rīcība būtu būt superīgajai, jaukajai draudzenei, ar kuru viņam pašam gribas pavadīt laiku kopā, nevis pūpēdim un scēnu taisītājai, jo tas atgrūž.

Bet kā lai es tāda esmu, ja iekšā viss vārās??? Vajadzēja bērnībā tomēr iziet tos aktierkursus :)
04.12.2013 09:28 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Pasaki viņam, ka vēlies to meiteni uzaicināt uz vakariņām un pieaicināt vēl kāus draugu. Uztaisīt nezinu - mēneša jubilejas svinības. Saki, ka ja viņam viņa ir tik laba draudzene, ņemot vērā, ka tavi nodomi pret pusi ir nopietni - vēlies iepazīt tos cilvēkus, kuri viņa dzīvē ir svarīgi. Velies būt daļa no viņa dzīves. Saki, ka vēlies saprast kādas ir šīs atiecības, pilnīgi atklāti pasakot, ka vēl šobrīd nespēj saprast to, ka viņu starpā tiešām valda tikai draudzība. Paskaidro kā jūties ap šo meiteni un pasaki, ka esi gatava mainīt savu nostāju, bet tev ir jāsaprot vai spēj pieņemt šādu modelim, jo tev ir slikta pieredze līdzīgā gadījumā.
Bet kā Anny saka, tā nav saruna pusdienslaikā, kur vairak skaties pulkstenī kā klausies otrā cilvēkā.
04.12.2013 11:22 |

Reitings 11698
Reģ: 29.11.2012
Jomajo, tu atrodi problēmu, bet nezini kā, ko, par ko un ar ko vispār runāt.
04.12.2013 11:24 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Anny, kāpēc un kad tad? Varbūt tev ir idejas, par ko tie tieši man vajadzētu ar viņurunāt?

Ja jums pusdienlaiks ir neierobežots, tad varat. Bet parasti jau tā nav, līdz ar to saruna būs sasteigta un saraustīta. Labāk izrunājiet to vakarā, kad valda mierīga atmosfēra.

Ko runāt? Es nezinu, jo Tavu vīrieti nepazīstu.
Nu, es teiktu, ka man tāda draudzība nav īsti skaidra, kat es neizprotu tās meitenes lomu viņa dzīvē, ka tas man rada bažas. Varbūt teiktu, ka gribētu ar viņu iepazīties, lai labāk saprastu situāciju.
04.12.2013 11:27 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
stellaglmr, tie nav nekādi tarakāni, bet gan dzīves pieredze un vīrieša psiholoģijas izpratne. Un paši vīrieši mani par to pārliecināja, jo agrāk es tā nedomāju. Un tad es sapratu, ka esot attiecībās, no vīrieškārtas draugiem tiešām jāturas pa gabalu, jo tās ir liekas problēmas. Arī, ja tur nekā tāda nav, es neredzu iemeslu, kāpēc man tērēt laiku uz draudzību ar svešu vīrieti, ja man ir savējais, kas pārspēj visus.
04.12.2013 11:29 |

Reitings 5954
Vienkārši es neticu, ka vīrietis grib draudzēties ar sievieti "tāpat vien". Viņiem ir pārāk praktiska un racionāla domāšana, lai tērētu laiku pļāpās ar sievieti bez jebkāda nodoma.
04.12.2013 11:36 |

10 gadi
Reitings 3922
Jā, jā - vīrieša psiholoģija, pašai savējais... Tas viss ir dzirdēts. Bet tie visi ir tikai attaisnojumi dziļākām lietām un uzskatiem. Mani tik tiešām neinteresē kā Tu dzīvo, bet es vienkārši nespēju sev pieņemt tādu modeli un neuzskatu, ka kāda dzīvē tas spēj būt īstenojams modelis. Jo tad draugi vispār, pēc būības būtu jāizslēdz no dzīves. Jo draugi nāk ar savu dzimumu un savām otrajām pusītēm. BET! Es nevienu netiesāju un nesludinu savu patiesību par vienīgo. Es velu Tev laimi, tāpat kā to vēlu visiem citiem - tavas attiecības ir tavas, es tikai saku savas domas. Tev ir savs modelis, mans savs. Galvenais, ka katra savā modelī esam laimīgas. Tā galvenā doma ir sekojoša - katram ir jāmeklē dzīvesbiedrs ar līzvērīgiem uzskatiem, nevajadzētu savu uzskatu dēļ kādam likt dzīvot savādāk. Neviens no tā ilgtermiņā nebūs ieguvējs.
04.12.2013 11:36 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Tām, kas saka, ka starp vīrieti un sievieti nevienā kombinācijā nevar būt ilggadēja draudzība bez kādām intīmām padarīšanām un īpašām jūtām, iesaku ārstēt tarakānus savā galvā. Citādi tas slikti beigsies.

Izlikšanās, ka Tevi tas neuztrauc, pie laba gala nenovedīs. Kā jau te meitenes minēja, sakrāsi aizvainojumu, uzsprāgsi un visam beigas.

Mēģini ar viņu par to parunāt, izstāsti, ka Tev nav skaidrs, kāpēc neesi iepazīstināta ar to draudzeni. Tikai bez ultimātiem. Uzaicini kaut kur līdzi arī to viņa draudzeni. Iesaku mēģināt ar to meiteni sadraudzēties. Viņai nav jākļūst par Tavu labāko draudzeni, bet vismaz līdz līmenim, kad viena no otras sabiedrības nepaliekat trakas. Viņš taču ir jums pa vidu - jūs viņu iedzīsiet trakonamā. Un ko Tu no tā iegūsi? Būsi viena no tām sievietēm, par kurām draugiem saka :"Atkal tā mana kaza zvana!" ?

Mans labākais draugs ir vīrietis. Tāpat kā Stellaglmr gadījumā - randiņus esmu palīdzējusi organizēt, viņš ir man stundām sēdējis klāt skaidrojot, kuros mirkļos mani vīrieši ir cūkas un kad es to visu esmu safantazējusi pati. Man ir bijušas ne vienas vien attiecības, tās ir beigušās, bet draugs ir palicis. Viņam jau sešus gadus ir sieva, viņai jau pašā sākumā tika pateikts :"Ja Tu nevari samierināties ar domu, ka manam labākajam draugam ir krūtis nevis krāniņš, vienai no jums būs jāaiziet. Un Tu taču neesi tik dumja lai nesaprastu, kura paliks tad, ja man būs jāizvēlas - draugs un cilvēks, kas visu dzīvi ir mani atbalstījis un nepametīs ziepēs arī turpmāk, jeb Tu, par kuru es vēl tik pārliecināts neesmu. Un pat nedomā sākt kaut kādus kariņus pret viņu - tad noteikti viss ir cauri."

Protams, ka tajos brīžos, kad vienam no mums, vai abiem ir kādas attiecības, tiekamies retāk un mazāk laika pavadām kopā. Pamēģini meiteni uztvert tāpat kā viņa draugus puišus, citādi var beigties plāni.

Varbūt no drauga puses tā arī ir tikai draudzība, bet no viņas puses... es tādas saožu pa gabalu.

Pārlasi savu tekstu vēlreiz un padomā, vai viņai nebija iespējas pa visiem šiem gadiem dabūt viņu sev, ja jau viņa ir TĀDA? Nu neba nu viņa gaidīja, kad nāksi Tu un tad tikai sāka kaut ko bīdīt. Tiec galā ar savu slimīgo greizsirdību tak vienreiz. Viņa bija pirms Tevis un ir tikai draugs. Ja neiemācīsies šito norīt, draugs Tevi jau brīdināja. Un Tu tur neko citu nevari darīt, kā tikai pieņemt viņa draudzību ar šo meiteni.
04.12.2013 11:37 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Man arī nepatiktu situāciju un netēlotu, ka esmu apmierināta. Saprastu, ja ballītēs vai citos pasākumos daudz kontaktētos, bet ja divatā iet uz kādu pasākumu - es šā vai tā skatītos ar greizu aci, kaut iespējams tur tiešām tikai tīra draudzība. Es drīzāk lūgtu iepazīstināt mani ar viņu un saplānot kopīgu pasākumu, tad es pati redzētu situāciju un cita lieta.
04.12.2013 11:38 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Cik ilgi esat kopā? Un kāpēc neesi iepazīstināta ar viņa bērnības draugiem?
04.12.2013 11:40 |

Reitings 5954
Lai ir draugi, bet ar pretējā dzimuma draugiem vai paziņām jāprot ieturēt tāda distance, lai neaizvainotu savu mīļoto. Galu galā mīļotais cilvēks ir pirmajā vietā.
04.12.2013 11:41 |

10 gadi
Reitings 150
Reģ: 15.05.2013
Kā man reiz teica kāds vīrietis: sievietes nāk un iet, bet tuvinieki un jaunības draugi/draudzenes paliek.
Autore, pieaudz un beidz čakarēt foršam vīrietim dzīvi.
04.12.2013 11:42 |

10 gadi
Reitings 2151
Reģ: 31.01.2012
stellaglmr, tev neliekas, ka tu nedaudz pārspīlē? Uzturēt kontaktu ar labāko draudzeni ir viens, bet katru sestdienu satikties ar viņu tā vietā, lai pavadītu laiku ar savu meiteni, ur pavisam kas cits! Ja tavā gadījumā bija tas pats, tad nebrīnosm kāpēc tā tava drauga meitene negribēja, lai jums ir kāds kontakts.
Savam puisim es neļautu tā darīt, vismaz ne tik bieži, jo viņam visas meitenes ir potenciālais partneris, ar kuru varētu pārgulēt. Attiecībās nē, bet, ja būtu viens, tad īsti nešķirotu - simpātiska seja - davaj.
04.12.2013 11:43 |

10 gadi
Reitings 3922
Cupcake2 - ja Tu lasi komentārus, tad lūdzu izlasi visu komentāru. Manā pašā pirmajā komentārā, otrais teikums, citēju:
Nav, protams, labi, ka viņš pavada visas sestdienas ar savu labāko draudzeni,
04.12.2013 11:46 |

Reitings 3431
Reģ: 19.08.2009
Un vēl kas - ja reiz viņa tiešām ir draudzene, vai tad viņai nebūtu arī jāaizdomājas Šakti draugam piedāvāt trijatā aiziet uz to pasākumu?
Protams, viņai ir nojausma, ka iespējams Šakti var nepatikt šīs attiecības, bet ja izliekas par to neko nezinot, tas man kaut kā neliecina par tīriem nolūkiem.
04.12.2013 11:47 |

Reitings 2094
Reģ: 12.09.2012
Labi ka manam vīram nav tādu draudzeņu ar kurām jasatiekas sesdienās tiik bieži .... Mēs daudz laika pavādām kopā ,un kad aizbraucam uz vinja pusi tad visus apciemojam .
04.12.2013 11:48 |

Reitings 5954
Un vēl kas - ja reiz viņa tiešām ir draudzene, vai tad viņai nebūtu arī jāaizdomājas Šakti draugam piedāvāt trijatā aiziet uz to pasākumu?

Jā, jo draudzene tiešā vārda nozīmē gribētu satikt puiša jauno meiteni - jo draugi taču parasti deg nepacietībā iepazīties ar draugu otrajām pusītēm.
04.12.2013 11:49 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
tie nav nekādi tarakāni, bet gan dzīves pieredze un vīrieša psiholoģijas izpratne.

Viņiem ir pārāk praktiska un racionāla domāšana, lai tērētu laiku pļāpās ar sievieti bez jebkāda nodoma.

Nerea, neritīgi Tev tie piemēri gadījušies, ja domā, ka viņiem visa pasaule ap seksu vien grozās un kā tikai paskatās uz sievieti, tā tūdaļ domā par gultu.
Ja Tu nevari vīrietim būt interesanta kā sarunu biedrene, tad jā - runās ar Tevi tikai tad, ja gribēs no Tevis tikai to vienu. Kad iemācīsies iesist pati naglu, kaut cik normālā līmenī saprast tehniskas lietas un mīlēt vismaz viena veida komandu sporta veidu - Latvijā vairākumam tas ir hokejs, nebaidīsies piedalīties mašīnas remontā, un varēsi ieteikt, kāds ir labākais risinājums sienai, kuru viņš savā dzīvoklī remontē, sapratīsi, ka vīrietim sieviete var būt interesanta, kā draugs un sarunu biedrs. Viņš gan Tevi uztvers kā savu čomu un neko no Tavas pievilcīgās ārienes nepamanīs, bet tā kā Tu akcentu liec uz ārieni, nevis saturu, nav jābrīnās, ka Tev neviena drauga vīrieša, bez slēptiem nodomiem nav.
Viņi, protams, arī spēj palīdzēt izvēlēties kleitu un ieteikt, ko darīt situācijā, kad Tavs vīrietis uzvedas tā vai šitā. Tāpat viņi neaizmirst, ka apmeklējat WC, kas apzīmēti ar dažādiem simboliem, bet viņi vairs neredz Tevi kā sievieti. Tas ir iespējams. Man tādu draugu ir bijis ne viens vien. Tagad viens palicis. Pārējā mūsu pagalma kompānija ir vai nu uz ārzemēm aizbraukusi, vai arī "tā mana taču man neļaus iet. Veči piedodiet, varbūt citreiz".
04.12.2013 11:54 |

10 gadi
Reitings 3706
Reģ: 29.01.2009
+1 stellaglmr.

Kopumā- palūdz, lai arī tevi iepazīstina un varat laiku pavadīt visi kopā!

Cupcake2- ja nemaldos, tad pāris lpp atpakaļ meitene teica, ka netiekas viņi nemaz tik bieži (reizi mēnesī). Vismaz es tā sapratu.
04.12.2013 11:54 |

10 gadi
Reitings 3922
Ļoti svarīgs fakts ir tas, ka attiecības ir neilgas. Tāpat, nav zināms, cik vispār nopietni puisis uztver Šakti. Es arī sapazīstināju savu otro pusīti ar paziņām ātrāk, nekā ar tuviem draugiem un ģimeni. Nav jēgas attiecības, kurās nekas vēl nav skaidrs, kurās viss vēl ir svaigs tik strauji pīt iekšā tuvus cilvēkus. Protams, ir robežas, bet tas attiecas uz visām pusēm - gan faktu, ka iepazīstināt vajag, gan faktu, ka visam savs laiks...
04.12.2013 11:55 |

10 gadi
Reitings 275
Reģ: 02.12.2012
Kā te minēja, varbūt ierosini to, ka dodies līdz? Padari šo meiteni arī par savu draudzeni.

Man ir pāris tuvi draugi - puiši, un katru reizi, kad kādam no viņiem parādās draudzene, tas ir smags pārdzīvojums mums visiem. Parasti uzstāju, lai puiša meitene nāk mums līdzi, jo, kaut arī vairs nejūtos tik brīvi, zinu, ka tikai tā var nelikt puisim izvēlēties ''draudzība vai attiecības''. Parasti uztaisu kādu dubultrandiņu, uzaicinot savu mīļoto, un beigās visi ir labi draugi.

Tā kā - skaties pēc situācijas, jo, ja meitene ir kategoriski pret Tavu dalību, un vispār nevēlās ar Tevi tuvāk iepazīties, tad gan tur ir viela pārdomām.
04.12.2013 11:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits