Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Plāns.

Reitings 1724
Reģ: 01.02.2013
Iespaidojos no tēmas par jaunā gada apņemšanos, sarakstu un kolāžu taisīšanu, ko piepildīt jaunajā gadā. Tad man tāds jautājums - vai esiet veidojušas tā saucamos piecgades plānus? Ja godīgi, tad vienmēr šķita diezgan muļķīga ideja, jo reāli jau nekad nevar zināt, kas īsti ar tevi notiks un kā dzīve iegrozīsies, bet šobrīd, skolu maiņas un diezgan nozīmīgu dzīves pagriezienu virzienā radās ideja izveidot tādu kā piecgades plānu, lai es nenovirzītos stulbu baiļu un neticības dēļ no sava īstā dzīves(manā gadījumā karjeras) mērķa, jo, vienkārši, pašreiz tas plāns liekas pārāk grandiozs priekš manis, tāpēc radās tā piecgade plāna ideja - lai neaizmirsu to savu plānu īstenot.
03.12.2013 23:15 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
Sevis motivēšanai jau vari uztaisīt. :)
03.12.2013 23:25 |

Reitings 675
Reģ: 07.09.2012
Dzīve nav jāplāno, to ir jābauda un jāizdzīvo. Personīgi es uzskatu, ka patiesi laimīgs cilvēks spēj realizēt savus mērķus, ja ir atbrīvots pats sevī, nevis dzīvo nemitīgā stresā, jo "ak, vai, jau 2 gadi pagājuši no plānotajiem 5, nekur tālu neesmu tikusi".
Turklāt dzīvei ļoti patīk šādus "plānotājus" pārmācīt. "Cilvēks plāno, Dievs dara".
Ja tavs galvenais mērķis ir karjera, ļoti labi, tiecies uz to, pierādi sevi darbā, ka esi labākā, paralēli attīsti sevi citās jomās, jo darbinieks ar papildus zināšanām ir saistošāks un vērtīgāks. Un tā tu kāpsi pa karjeras kāpnēm, bet plānot, tas gan nav vajadzīgs.
03.12.2013 23:33 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!