Kompleksu dēļ nevēlos sex.

Reitings 4
Reģ: 03.12.2013
Kompleksu dēļ nevēlos tuvību ar savu puisi. Ar puisi jau esam kopā 2 mēnešus, intīmas attiecības vel mums nav bijušas, bet nu skaidrs, ka kkad jau tam būs jānotiek.. Bet esmu kompleksaina, piemēram man neērti no savas mazās riepiņas, nav jau baigais alus vēders, nu bet ir pie kā piesieties.. tad vel celulīts, un vel šis tas, ko tuvības laikā puisis redzēs un noteikti gribēs apčamdīt.. man tas liek bažīties!
Savā ziņā ja jau viņš ar mani tagad ir kopā, tad jau viņam es patīku tāda kāda esmu, bet nu es nevēlos lai viņam manī kkas neapmierinātu... Ko Jūs man ieteiktu? Varbūt puisim tās visas lietas nav nemaz tik svarīgas mīlējoties un es te lieki stresoju?
Puisis ir sportists, ar smuku presīti, ar perfektiem pleciem, arī tas ir iemesls kapēc es nevaru saņemties uz tuvību, jo visu laiku domāju - ko pie velna viņš manī ir saskatījis un vai viņš nevilsies? :D
03.12.2013 21:21 |

Reitings 6299
Reģ: 15.11.2012
pēdējais laiks doties uz sporta zāli.
03.12.2013 23:54 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Uzliec maigaaku apgaismojumu un beidz domaat par mulkjiibaam. Ir ljoti maz sievieshu, kuraam ir pilniigi plakans veeders un ne grama celuliita, bet kaa par briinumu arii visas paareejaas, kuras nevar lepoties ar ideaaliem kjermenja parametriem, miileejaas un vinju viirieshiem vinju nepilniibas netraucee vinjas iekaarot.
04.12.2013 01:20 |

Reitings 5119
Reģ: 29.01.2009
Man laikam jāsāk justies vainīgai, ka par to vispār nekompleksoju. Man draugam arī, ja tā salīdzina, daudz labāks augums - trenēts, muskuļots, taču es nesportoju, ok, man 36.izmērs, bet nu arī ir celulīts kkādā mērā, vakarā viss dienā apēstais izveido vēderiņu, bet nu...man tas kaut kā nemazina ne vēlmi pēc seksa, ne sajūtas pret sevi.
Ja neesi galīgi nolaidusies, taču pieņem kāda esi un jūties seksīga ar to.
Arī, ja būsi "ideāla", arī tad varēsi atrast pie kā piesieties. To var, šķiet, ka vienmēr.

Varbūt varu ieteikt pēc labas dušas/vannas, sasmērēties ar smaržīgu krēmu un pagorīties seksīgi spoguļa priekšā-man ļoti labi palīdz :)
04.12.2013 01:25 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
nu normāli. padomā par to, ka, ja tiešām būtu tā, kā tu domātu, tas visas, kas nav modeles, kur nu vēl "resnās" dzīvotu bez seksa un būtu vientuļas. bet tā nav.
ja man pašai nepatiktu savs izskats, tad sāktu to uzlabot. bet vispār jau diez vai, ka puisis ir kopā tikai dēļ tava izskata. svarīgāks ir pavisam kas cits. viss pārējais ir ārīšķības. es nedaudz arī āgrāk kautrējos no sava drauga, bet ne tik ļoti, lai bēgtu no tuvības. lai gan es tāpat paliktu slaidāka, un tagad man draugs žēlojas, ka man tikai kauli grabot :D tā nu īstenībā gan gluži nav, bet ne visiem patīk supermodeles, lai gan paši sevi uztur formā. un gan jau, ka pati arī neesi norijusies kā cūka un viss ir saprāta robežās.
06.12.2013 15:27 |

Reitings 5954
Reģ: 08.07.2013
Normāls puisis taču saprot, ka sievietes ir tikai cilvēki un cerēt, ka katra sieviete izskatās pēc modeles, ir infantili.
06.12.2013 15:35 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits