Vienkārši ir jāsaprot, ka rutīna būs visās attiecībās agri vai vēlu, vai nu jūs vēlaties ar tām attiecībām strādāt vai nē. Mēs arī agrāk aizlaidām attiecības pašplūsmā un notika tas, ka abi aizrāvāmies ar citiem. Tagad sagājām kopā un strādājam nopietni ar attiecībām. Jā, ir problēmas, pagātne traucē, bet mēs abi cenšamies mainīties un esam šo to mainījuši jau, par ko man liels prieks. Un abi cenšamies arī tās dzirksteles uzšķilt, tad es viņu iepriecinu un pārsteidzu ar vakariņām vai ko citu, tad atkal viņš mani kaut kā iepriecina. Un tur nevajag daudz pat.
Piemērs no manas puses: es vienkārši šajā weekendā sagaidīju ar gardām vakariņām mājās, svecēm, vīnu. Tā es nedaru bieži. Vakars izvērtās lielisks un atlidoja arī taureņi pat pēc 8 gadus attiecībām. Tie bija burvīgi mirkļi, bez televīzora, tikai mēs abi, vakariņas, sveces, vīns un sarunas..un protams lielisks vakara nobeigums.
No viņa puses: vienu vakaru atnāku pagājušonedēļ mājās, arī sveces, vīns, siers, ziedi un muguras masāža man pus stundas garumā. Arī perfekts vakars bija.
Jāiemācās vienam otru iepriecināt, un ļoti daudz ko dod tuvība. Mums to visu palīdz noturēt arī sarunas. Ja attiecībās cilvēki nevar vakarā apsēsties un nodoties sarunām, bet ir tikai dators un TV, tad attiecībās kaut kas nav labi. Sarunas ļoti satuvina. Ļooooti.