Burbule, kas tur slikts, ka grib notirgot? It īpaši, ja paši neplāno nekur braukt! Ja tev ir tā karte un nav vajadzīga, droši atdod man, jo es vēlos braukt kruīzā! ;)
Labojums - visiem Club One kartes īpašniekiem.
Un paldies, kruīzā gan kā katru gadu braukšu pati.. nesaprotu gan kāpēc neaizpildīt anketu un nesaņemt šo karti par brīvu (nezinu vai tā ir joprojām) un bonusā, protams, uz Ziemassvētkiem šo it kā bezmaksas braucienu :)
P.S. - Janvārī kuģi ļoti labi šūpo, neieteiktu tām,kurām ar to problēmas :-D
Es nekādi šito nesaprotu.
Vienā virzienā, kā autore raksta, maksā 40 ls. Tātad otrā virzienā būs vēl 40.
Tātad kopā jau 80.
Ja vēl jāmaksā tie 25, tad kopā jau 105.
Vai tad tas ir izdevīgi?
Neiebraucu un viss.
par to ielikušam kādu svešu kajitē, man draugs vienā reizē nopirka tikai vienu vietu uz prāmja, un visā četrvietīgajā kajitē tā arī bija viens pats, un ziemas mēnešos, liela varbūtība pastāv ka neieliks kādu citu.
Un tur sanāk, ka kajīte maksā 25 lati!
Anny, Tu vari ņemt divvietīgo kajīti par dāvanu karti. ;)
Un tieši uz Jauno gadu un Ziemassvētkiem noteikti būs īpašie kruīzi, kad dāvanu karti izmantot nevar.
Un tieši uz Jauno gadu un Ziemassvētkiem noteikti būs īpašie kruīzi, kad dāvanu karti izmantot nevar.
Vispār uz tiem braucieniem ir limitētas iespējas izmantot kartes. Man sanāca īpaši nopūlēties, lai uz Ziemmassvētku laiku vēl paspētu, jo kartei termiņš beidzās, bet daudzos braucienos ar kartēm brauk vairs nevarēja
4-vietīgajās liek klāt arī svešos. mani par to brīdināja, tāpēc izlēmu labāk piemaksāt 12 (laikam) latus un braukt ar draugu divatā 2-vietīgā kajītē. Ja arī kādreiz vēl braukšu ar kompāniju, vienalga gribēšu divvietīgu kajīti. Var gan normāli nomazgāties, gan viss pārējais :)
es gan, braucot kruīzā, nesautrauktos par to, ka nevar normāli nomazgāties (lai gan kāpēc nevar?? Mums tīri labi tas sanāca) Galu galā, nebrauc jau, lai mazgātos :D
bet, protams, fakts paliek fakts, divatā ir foršāk. Kaut vai tas, ka nav jāuztraucas par mantām, nav jāuztraucas, ka kāds no čomiem var ienākt un iztraucēt kādā "īpašākā brīdī", utt