Bijušais neatdod naudu

Reitings 52
Reģ: 22.03.2013
Sveikas! Sanāca stulba situācija, kad biju kopā ar puisi bijām palielā bezizejā un paņēmām kredītu uz 220 Ls, kas it kā nav tik daudz. Kredīts uz mana vārda, protams. Šobrīd, izšķīrušies esam un pienācis laiks atdot, bet, kad es saku, ka gribētu pusi... Viņš saka, ka nevajadzēja iet prom, viņam tagad grūti bez manis, tāpēc neko viņš man nedos. Es negribu palikt ļauna, es varētu palūgt kādam man palīdzēt, tomēr gribu to vēl kaut kā civilizēti izdarīt... Tikai.. KĀ?
02.12.2013 15:54 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Tāpēc es nekad neņemtu kredītu uz sava vārda. Jo nekad nevar zināt, kā dzīve iegriezīsies. Pašreiz viņš ir lieliskākais cilvēks pasaulē, bet, kas būs nākotnē, nekad nevar zināt.
02.12.2013 16:36 |

Reitings 5941
Reģ: 30.10.2009
Lai ņemtu kredītu uz sava vārda, tur jau jābūt pārliecībai, ka nākotnē pašai būs jāatmaksā, ja vien neuzspīdēs brīnums un kāds cits tavu kredītu pieteiksies atmaksāt, bet - vai tu svešu kredītu pieteiktos maksāt?
Pašas vainavien ir, ka piekriti uz ko tādu.
Man arī bijušais, kad vēl bijām kopā, gribēja kredītu uz mana vārda paņemt, jo tur, redz, baigi labais darījums, fig vin zin kāds (ti- neatceros, ko īsti tur solīja), un naudu ar vajadzēja - mana reakcija bija pavisam loģiska - lai pats uz savu vārdu ņem vai jebkura cita dumiķīša vārda, bet uz mana tas nenotiks. Ja naudu vajag, lai meklē haltūras.
02.12.2013 17:25 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits