sii situacija ir loti debiila.. te atkal tas - jaiet slimai, nedod Dievs atlaidis, tiesi, kaa jau te mineja, darbiniekiem vispar nav teiksana pasiem pa sevi un tadam darba nemeja tiesibam , jo ja saks uz tadam pastavet tad atradisies 101 iemesls, lai atbrivotu! bedigi.. man gan pasai nav lidz sim bijis tads maksimali svarigs, atbildigs darbs, kuru es nekada gadijuma nedrikstu zaudet, tapec es nekad neesmu mocijusi sevi, ejot uz darbu slima vai aizverot muti pa kaut kadam lietam, kur man skiet mani apcakare. visu esmu teikusi, pieprasijusi, sekojusi lidzi darba nemeja tiesibam, likumiem utt. atlaidusi nebija :D kaut gan bija situacijas, kad bija uz robezas ar stridu ar darba deveju, ka nu taa nu gan te nenotiks :D
Tava situacija es visdrizak noteikti piezvanitu darba devejam personigi, painformetu, ka esmu saslimusi, ka man bus slimibas lapa (lai viss kaa vajag!) un ka es veletos turpinat stradat , kad busu vesela. un tad jau skaties , ko darba devejs saka. slima toc neej. un pa tam temperaturam, kuras saka, ka 37 sikums tas tiesam kaa kuram. man 37 un iesnas jau ir naavigas, gulta un viss. galva kaa vate, visa seja aizpampusi, nevaru no gultas piecelties , lai nesaktu durt galva! a citam ar 39 un anginu viss normali, var iet darit lietas un jutisies tikai maaazliet varbut sudigi.