Man ir divi takši.Grūti pateikt cik abi izmaksā mēnesī,jo pērku uzreiz 18kg maisu,kas mums iet kādus divarpus līdz trīs mēnešus,plus gaļa,kādi subprodukti,kāds kaltētais našķis.Bet domāju,ka vairāk par 15Ls mēnesī neiziet.Baroju ar Nutra Nuggets,kurai cena ir adekvāta sastāvam,ko nevarētu teikt par to pašu RC,kam cena ir nepamatoti uzskrūvēta,bet kvalitāte nedaudz labakā par veikalos nopērkamo chappi un pedigree.Ja esi gatava maksāt 5Ls/kg par paiku,tad iesaku labāk pirkt Orijen,Taste of the Wild,kas ir bezgraudu barības un attiecīgi krietni labākas par tādu sūda RC,kam galvenā sastāvdaļa ir graudi,suns nav vista,jo mazāk graudu jo labāk.Vēl var uzmest aci Techni-cal,tās būtu tās labākās,kas pie mums šobrīd ir.Nu ja pa studenta kabatai,tad rekomenēju savu Nutra Nuggets ar draudzīgo cenu un labo sastāvu.Pašlaik to esmu atzinusi esam par labāko maniem suņiem.
Vet izdevumi,protams,dārgi,atkarīgs cik nopietni saslimst.Lai izvairītos no regulārām slimošanām jāpērk suns no normāla audzētāja,nevis ka tik lētāk.Es personīgi kucēnu ņemtu tikai no LKF un nekur citur.Citiem patīk mēğināt nopelnīt pārojot slimus suņus.
Protams ikgadējās potes,attārpošanas.Visumā neredzu neko šausmīgi grūtu un sarežğītu suņa esamībā.Nekur līdzi viņi nav jāstaipa,pieaudzis suns vajadzības spiests viens var palikt līdz 12 stundām,ja iemācīts lietot paladziņu.Man suns ir jau no 15 gadu vecuma,otro paņēmu 19 gados un pēc pusgada sekoja jau trešais.Pirmā sune šobrīd dzīvo pie mammas,jo ar divām jaunajām pēkšņi vairs nevarēja satikt.Šobrīd ļoti vēlos sakrāt naudiņu un no Krievijas ievest īsspalvainu tīğerkrāsas taksenīti,prieks par labu izstāžu suni gan dārgs-1500eur.