Un kam tas ir vajadzīgs?
Varu tikai priecāties, ka manī tek daļa krievu asins.
Vēl derēja apspriest to, cik bezgaumīgi ir ģērbusies meitene tajā un tajā video minūtē un sekundē, ka balonu palaišana ir banāla un muļķīga, utjpr.
Palasiet komentus pie tā video un varbūt sapratīsiet, ka ir cilvēki, kuri kaut ko dara arī, lai apkārtējiem svešiniekiem uzlabotu garīgo. Bet nu, latviešiem (lielākajai daļai) to nesaprast
Jā, un šī persona mums tik ļoti uztraucās par latviešu izmiršanu . Pats vairāk vai mazāk piederi pie degradētā latviešu gala, kas neciena paši savu tautu.
Ребята, какой класс!!! Молодцы!! Горжусь!! Слезы потекли!! Все таки никто как мы не умеет радоваться жизни !! Пусть учатся!!!
Ja nepatīk latvieši, bet krievi patīk - neviens Tevi netur Latvijā, Krievija Tevi mīļi uzņems, ne?
Neesmu es tīra latviete, un video nemaz neskatījos, tā kā par kleitu nemācēšu pateikt. Fleshmobi nav tas, kas mani interesē. Ja grib iepriecināt citus, tad ir daudz un dažādi citi veidi kā to darīt...
Pirms apvaino kādu egoismā, vai kaut kādā citā veidā, uzzini visu. Man saistošākas vienmēr ir likušās akcijas, kur var iepriecināt kādu vecu/slimu cilvēku, vai bērnu. To es atbalstu. Piemēram, skolā vienmēr gatavoju paciņas citiem, kam dzīvē nav tik daudz paveicies, vai kad bija akcija, kur iepriecināja vientuļos pensionārus.
Un cik daudz esi izdarījis pats, lai varētu atļauties spriest par citiem tikai pēc tautības?
Es necienu mūsu burkšķelību, kašķību un vienpatnību, un daudz ko citu. Tās lietas es necienīšu mūsu cilvēkos nekad, tās ir mūsu mentalitātes sliktākā un atmetamā daļa. Nevaru būt pašapmierināts un vienmēr lepns, ka esmu latvietis, - tāds, kādi mēs esam. Cenšos būt savādāks, un dvēsele (asinis) arī to prasa. Ir jāmainās.
BET, šajā diskusijā tu izteikti parādi savu latvieša dabu, cik te viss slikti, cik mēs visas sliktas. Un vienmēr un visur centies pierādīt, cik citi slikti un nepareizi dzīvo, jo nedzīvo pēc taviem principiem. Par laimi, pasaule un mēs nav un nebūsim tādas, kādu vēlies to redzēt tu. Es sāku domāt, ka tavā dzīvē nav viss tik ideāli, kā tu to uzspēlē, jo visu laiku tu centies kaut kā pašapliecināties, tikai panākt to, ka kāds tev piekrīt, ka paliela, ka pareizi dari, tu malacis esi, u.t.t. Bet tā kā tas nenotiek, tiek meklēti jauni un jauni veidi panākt to, ka kāds tev beidzot piekritīs...