Sveikas.
Esmu ar draugu jau pusotru gadu kopā, iepriekš biju ar viņu apsēsta, tad nu nesaņēmu gaidīto pretattieksmi pretī un nezinu kā, bet pēkšņi kaut kā ir pazudusi visa interese pret šo cilvēku, vismaz tagad jūtu, ka viņu tik ļoti vairs necienu.
Visu kopā būšanas laiku ne reizi pat nesarakstijos ar kādu citu, bet pašreiz jau nedēļu slepus sarakstos ar citu puisi... ar tagadējo draugu strīdamies dienu dienā jau kādas 2-3 nedēļas, man jau viss ir apnicis...bet lieta tāda, ka nezinu ko gribu, jo zinu, ja pamestu, tad man ļoti sāpētu un īsti nezinu vai gribu viņu pa lielam arī pamest, jo tomēr mīlu, bet man ir parādījusies interese pret otru puisi, varbūt tas ir tikai viegls flirts, arī no viņa puses, jo pašam ir draudzene, bet tā mēs nesarakstamies par nopietnām lietām, tikai jokojam, smejamies un mums pa reizei ir dirty talk, ka vēlamies satikties un.... kaut gan zinu, ka nespētu nokrāpt savu draugu, tāpēc priekš manis tas ir tikai for fun, kaut arī šis cilvēks ļoti patīk...
Nezinu ko darīt...un nesaprotu vai pēc šī visa esmu pelnījusi būt kopā ar savu tagadējo un varbūt tomēr labāk ir izšķirties un nemocīt sevi, jo tie strīdi...
Un teikšu godīgi, man patīk sajūta, kā liek justies tas otrs puisis brīžos, kad mēs sarakstamies, jo atkal ir tā sajūta, kad tauriņi vēderā...
Šķirties vai aizmirst savu vēstuļu draugu? Vai tomēr dzīvot tālāk kā pašlaik un tad jau laiks rādīs?
Kā Jūs domājat? :)