Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

kas notiek?

Reitings 135
Reģ: 31.10.2013
Sveikas.
Esmu ar draugu jau pusotru gadu kopā, iepriekš biju ar viņu apsēsta, tad nu nesaņēmu gaidīto pretattieksmi pretī un nezinu kā, bet pēkšņi kaut kā ir pazudusi visa interese pret šo cilvēku, vismaz tagad jūtu, ka viņu tik ļoti vairs necienu.
Visu kopā būšanas laiku ne reizi pat nesarakstijos ar kādu citu, bet pašreiz jau nedēļu slepus sarakstos ar citu puisi... ar tagadējo draugu strīdamies dienu dienā jau kādas 2-3 nedēļas, man jau viss ir apnicis...bet lieta tāda, ka nezinu ko gribu, jo zinu, ja pamestu, tad man ļoti sāpētu un īsti nezinu vai gribu viņu pa lielam arī pamest, jo tomēr mīlu, bet man ir parādījusies interese pret otru puisi, varbūt tas ir tikai viegls flirts, arī no viņa puses, jo pašam ir draudzene, bet tā mēs nesarakstamies par nopietnām lietām, tikai jokojam, smejamies un mums pa reizei ir dirty talk, ka vēlamies satikties un.... kaut gan zinu, ka nespētu nokrāpt savu draugu, tāpēc priekš manis tas ir tikai for fun, kaut arī šis cilvēks ļoti patīk...

Nezinu ko darīt...un nesaprotu vai pēc šī visa esmu pelnījusi būt kopā ar savu tagadējo un varbūt tomēr labāk ir izšķirties un nemocīt sevi, jo tie strīdi...

Un teikšu godīgi, man patīk sajūta, kā liek justies tas otrs puisis brīžos, kad mēs sarakstamies, jo atkal ir tā sajūta, kad tauriņi vēderā...

Šķirties vai aizmirst savu vēstuļu draugu? Vai tomēr dzīvot tālāk kā pašlaik un tad jau laiks rādīs?
Kā Jūs domājat? :)
30.11.2013 22:40 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Biju Tavā situācijā. Man tiešām ļoti iepatikās mans ''vēstuļu draugs''. Izšķīros no sava drauga dēļ tiem strīdiem un tā, ka viss bija palicis novārtā. Tagad esmu laimīgāka, kā jebkad.
Tad gan es savu draugu ilgi nemāniju. Divu gadu attiecības izbeidzās divu nedēļu laikā. Viss bija pašsaprotami.

Nesaku, ka uzreiz Tev arī jāpamet draugs. Varbūt sākumā izrunājies ar draugu un saproti, kas par lietu. Pavēro situāciju, ja nekas nemainās vai tiešām vēlies tā dzīvot visu laiku?
30.11.2013 22:54 |

Reitings 135
bet lieta tāda, ka man ''vēstuļu draugs'' nedomā to visu nopietni, tā, ka vēlas nopietnas attiecības ar mani, tas viss, kā sapratu ir tikai for fun, bet es jau sāku ieķerties šajā cilvēkā pa īstam un pat baidos kaut ko no personiskās dzīves jautāt, jo tad domās, ka es pārāk daudz esmu sacerējusies utt un man vairs nerakstīs...jo kā jau minēju, tad mēs tikai jokus plēšam...
viņam 25, lai nedomājat, ka mēs te kādi tīņi...
30.11.2013 23:15 |

Reitings 413
Reģ: 11.05.2012
Hmm, atvaino, ja aizskarošs jautājums- bet varbūt tu tik ļoti tiecies ar viņu sarakstīties, jo saņem to, ko tev nespēj dot tavs tagadējais draugs? Par ko strīdaties ar savu puisi? Varbūt to visu var atrisināt izrunājoties vai izmēģinot kādu no attiecību atjaunošanas idejām....

Katrā ziņā es nesteigtos ar to šķiršanos.. Drīzāk aizmirst vēstuļu draugu, un pievērsties tagadējām attiecībām un saprašanai, kas notiek... ;)

Veiksmi Tev!
30.11.2013 23:29 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
Nevis tas, ka tevi patieshaam pievelk tas otrs viirietis, bet gan tas, ka neesi sagaidiijusi no savaam attieciibaam to, ko veelies un kas tev ir vajadziigs. Izrunaajies ar savu puisi un paskaties, vai ir kaada iespeeja, ka attieciibas kljuus labaakas.
30.11.2013 23:33 |

Reitings 821
Reģ: 23.04.2011
Es tomēr uzskatu, ka pie attiecībām ir jāpiestrādā. Tieši tāpēc nešķirtos, bet gan mēģinātu izdomāt veidu, kā uzlabot esošās attiecības, piestrādāt pie lietam, kas neapmierina. Galu galā problēmas(lielākas, vai mazākas) ir visās attiecībās, un 2 nedēļu nesaskaņas man nešķiet šķiršanās vērtas, ja tiešām vēlies būt ar šo cilvēku.
30.11.2013 23:38 |

Reitings 135
Jā, meitenes, Jums ir taisnība, sarakstos ar šo cilvēku, jo tagadējās attiecībās neesmu saņēmusi to, uz ko varbūt cerēju...jo visu laiku atgādinu savam draugam, kas ir tas, ko vēlētos mūsu attiecībās mainīt vai kā savādāk, bet nekas līdz šim nemaz nav mainijies...
Un strīdamies arī par tādām lietām, ka viņš nekad netur solījumus, bet visu laiku tikai sola un sola- visu laiku runā, bet ne dara!!! Un tas ir ļoooti kaitinoši. Arī bieži tiek melots, reizēm varbūt par sīkumiem, bet fakts paliek fakts.
Un ir tā, ka viņš tagad, pēdējā laikā visu laiku cenšas saglābt mūsu attiecības, bet man, godīgi sakot, rokas jau ir nolaidušās... jo ir bijušas neskaitāmas reizes, kad esam šķirušies un atkal kopā, bet šoreiz nezinu vai dot to 100to iespēju visu mainīt.
30.11.2013 23:42 |

Reitings 135
vēlētos dzirdēt vēl kādu viedokli :)
01.12.2013 00:32 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits