Nevar būt bērnu

Reitings 22
Reģ: 02.05.2013
Ar vīru esam tāds pāris,kas jau kopš iepazīšanās sapņoja par bērniem.
Jau ir neskaitāmas naktis raudātas, acis izraudātas un pie ārstiem būts. Tās runas par to,ka visādi brīnumi pasaulē var notikt-ļoti kaitina, īpaši tad,ja cerības ir zaudētas.
Lasīju diskusiju par to,vai varat savu dzīvi iedomāties bez bērniem. Mēs nevaram un nespējam pieņemt to,ka māja ir tukšu, bez bērnu smiekliem un mazu solīšu dipoņas.
Cenšos domāt-bet ir taču citi,kuriem var būt bērnu,bet viņi negrib bērnus! Tad man ir jautājums-kāpēc negribēt? Kā pārdzīvot to,ka nekad nebūs savs miesīgs bērns?

Tālāk domājam par adopciju vai audžu ģimeni. Par adopciju vēlāk, bet ir jautājums par audžu ģimenēm. Kā tas ir - es paņemu kādu bērnu no bērnunama, vedu mājās, es baroju viņu, rūpējos un - kā tas atšķiras no adoptēta bērna? Man audžu bērnu var pēkšņi atņemt?
29.11.2013 23:17 |

Reitings 734
Reģ: 04.12.2012
Tad kāpēc vispār audžu bērnus kādam dod,jo to bērnu sanāk raustīt jebkurā gadījumā.

jā, labāk turēsim viņus visus bērnu namos.. Lai tur eksistē.
Jebkurš veids bērnam, kurā par viņu uzņemas rūpes, veido uzticības saites, atbalsta, pieņem viņu ir labāks nekā bērnu nams.
Bieži šie bērni ir dzīvu vecāku bērni, kuriem ir vienalga, bet, kuri nespēj atnākt uz sēdēm, zinu tādus, kuri pat dzīvo blakus bērnu namam, kurā uzturas viņu bērni..
Arī pašos bērnu namos veido ģimenes tipa grupiņas, bet tas nav tas, maksimāli jācenšas bērnu dzīves pietuvināt ģimenes modelim, jo savādāk, sekas var būt ļoti bēdīgas.
30.11.2013 00:42 |

Reitings 5261
Reģ: 27.03.2009
Pirms adopcijas tomēr vēlētos pāris gadus paņemt kādu bērnu aizbildniecībā, pārliecināties kā mums klājas, vai viss veicās, jo grūti ir pateikt kā viss notiks emocionāli,cik viegli būs pieņemt bērnu.

un te nu jásák aizdomáties, ka labi vien ir, ka savu bérnu tev nav. apniktu, bútu raksturu nesaderíba vestu uz bérnunamu? fui! izdomájusi, panjemshu ká kucénu, paaukléshos páris gadus un tad, ja apniks atdoshu atpakalj. pat ar kucéniem tá nedara! ja tev ir tádi uzskati, tad aizdomájies, ka tev labák bérnus nemaz nevajag
30.11.2013 01:56 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)