Vakar biju izklaidēties ar savām draudzenēm. protams, bija arī trīs puiši, kas sēdēja tuvumā un smaidīja visu laiku... Draudzene pačukstēja, ka viens no viņiem ir precējies, es skatos, laulības gredzena nav! nu neko.. mazliet vēlāk tas pats precētais pienāk man klāt, sāk sarunu... Un es, godīgi pateikšu, uzreiz viņam prasu: kur tad Tavs laulības gredzens? Viņš tāds, kā tu mani zini la la la... un tad seko atbilde: tāpēc, ka man spiež pirkstu tas gredzens! (apprecējies šogad) Nu, es viņam saku, uztaisi lielāku! :) Viņš saka, nē, tad kritīšot nost! Es jautāju, kāpēc viņš, ja ir precējies, iepazīstas ar citām ? Viņš saka, ka vnk grib kontaktēties, sarunāties, neko vairāk! Neticēju, protams! Prasu: tātad tu mīli savu sievu un nekad nekrāpsi? Viņš atbild: nu kāpēc nekad?! nekad nesaki nekad!! :) un smaida...
UZzināju vēl, ka viņa sieva ir stāvoklī, gaida bērniņu... Kad atšuvu viņu, visu vakaru viņš uz mani skatījās ar' TĀĀDU iekāres skatienu... Viņa draugs pēc tam pienāk man klāt, un prasa, kāpēc atšuvu to otru, la la la... es saku, ka negribu pīties ar precēto! //Zinu, ka ja nebūtu draudzene man to pateikusi, un es srazu nenoliktu viņu pie vietas,, viņš ar lielāko prieku būtu i skūpstījies, i pārgulējis... Sieva tikmēr mājās,, stāvoklī, gaidot viņu mājās... Forši ne?
Tad nu esmu izmocījusies pa visu šo dienu ar 1001 domu, sagruzījusies, un vēlos uzmeklēt draugos viņa sievu un caur fake profilu uzrakstīt,, kā klubā bija. Kas par cilvēku ir tas vīrs... Kā domājat Jūs?
Vienkārši man jau ir pretīgi... Pirms dažām dienām biju uz darba pārrunām, tur arī precēts jauns vīrietis, arī bez gredzena,, un KĀ SKATĪJĀS UZ MANI! ārprāts! un pat uzaicināja mani sociālajos tīklos, lai gan nevienu citu no tā darba nebija aicinājis.... Un nedomājiet, ka es vnk ģērbjos vai uzvedos lēti. Gluži otrādi, intervijā man bija kleita līdz celim, neatsedzoša. Bet uz klubu džinsi.. Ko man darīt?