Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Finanses

Reitings 142
Reģ: 19.06.2012
Tīri intereses pēc:
Un kā ir Jūsu attiecībās- kā tiek sadalītas finanses? Vai par visu maksā vīrietis, vai izdevumus dalāt uz pusēm, vai pati esi uzņēmusies lielāko maksājumu daļu?
Šoreiz jautājums attiecas vairāk nevis uz rēķina nomaksu restorānā bet sadzīvi kā tādu. Maksājumi par dzīvokli, mašīnu, ēdienu utt.
šodien par to ļoti aizdomājos, jo man ir interesanta situācija. Lielāko daļu maksājumu uzņemas vīrietis; viņš maksā arī restorānos un citos pasākumos. Bet kaut kā absurdi- ja palūdz viņam nopirkt kādu lietu (sadzīvisku, desmit latu robežās)- tad viņam tā nauda ir jāatdod. Aizdomājos. Jo tie mazie žesti reizēm jau tie nozīmīgākie ..
29.11.2013 21:24 |

Reitings 4183
Reģ: 06.05.2012
:D
02.12.2013 13:53 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Nu gan, kāpēc uzreiz dirsējas? Jā, mans vīrietis maksā visus maksājumus utt., bet naudu es viņam neprasu, lai ietu izklaidēties ar draudzenēm
Nu tapec ka ja vecis maksa visus komunalos, gaļu,cigarwetes un ar tehniku saistitos izdevumus značit miljonars. Tādat tie ir dažām neaizsniedzami sasniegumi:D Nu ta iznak:D
02.12.2013 13:56 |

Reitings 14
Reģ: 28.01.2018
Mēs visu dalam uz pusēm. Kad vajadzīgs, arī aizņemamies šeit https://www.forsiaizdevumi.lv/aizdevums/ondo jo abi strādājam ar neregulāriem ienākumiem. Citreiz tas ļoti noder, lai balansētu ikdienu.
04.02.2018 00:51 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits