Neesmu vēl tik ilgi pieaugusi un patstāvīga, man vēl gribas patrenēties to - es sevi varu nodrošināt pilnībā pati. Kad un ja būs laulība, ģimene utt, tad ļaušu vairāk viņam būt medījuma nesējam mājās.
domāju otrādāk un materiāli vairāk vēlētos ieguldīt maksājumos,izdevumos,ja vīrietis mani aprecētu.
pieradināsi viņu-es varu visu pati,maksājam uz pusēm. pēc kāzām neko radikāli nevarēsi mainīt un viņš var nesaprast ,kāpēc Tava attieksme naudas jomā mainījusies,ja visu laiku uz pusēm un pēkšņi kā laulības gredzens tā -ai,zini , tomēr nemaksājam uz pusi ..esmu Tava sieva un vari sākt mani lutināt. var iznākt pamatīgs aplauziens.
Es esmu par to,ka vīrietim jāiegulda ģimenē lielākā daļa naudas līdzekļu. parasti vīrieši vairāk pelna..protams,ka mēdz arī būt,kad sieviete ir bagātāka, taču tā ir retāk.
ja arī sieviete pelna labi,tad viņa var ļaut vīrietim lutināt un ja viņš saka- mīļā, es pats samaksāšu rēķinus,tad par visām varēm nav jāpanāk-nē,es pelnu labi un gribi vai nē maksāšu savu daļu.
ir gadījies,kad tās,kurām ir naudas līdzekļi un notiek ,kaut kādas likstas un vairs nav ikmēneša līdzekļi,tad aplaužas,jo vīrietis ir pieradis pie sievietes- es varu visu un nevēlas iesaistīties ar naudu un nopirkt jaunas kurpes,jo vecās jau ir nodilušas un brauc augumā sievietei- sēdēsi te mājās un nevarēsi īrei piemest,kaut gan var visu pats samaksāt.
ir daži paziņas,kuri speciāli meklē sievieti ar kuru dzīvot,lai varētu vieglāk nomaksāt rēķinus, visu dalītu uz pusēm un viņi būs laimīgi par tādām- es visu varu, pati pērku,maksājām par dzīvokli uz pusēm.