Vai jūs varat iedomāties savu dzīvi bez bērniem?

Reitings 10
Reģ: 21.10.2013
Jautājums vairāk domāts tiem, kuriem joprojām bērnus nav, jo citādi, man liekas, atbilde būs acīmredzama. Meitenes, kuram bērnus nav, vai jūs varat iedomāties, ka jūms nekad bērnus arī nebūs?
Vai jūs uzskatāt, ka bērnu audzināšana ir aicinājums un cik labai mammai jūms liekas jūs būsiet? Vienkārši, dažreiz man liekas, ka man vispār nav mātes instinkta... Vai jūms nav bail palikt vienai vecumā? Es atzīšos, kam man ir bail, bet bērnus vienalga negribu...(
29.11.2013 20:53 |

Reitings 2248
Reģ: 12.03.2009
Agrāk man ļoti bērni patika, bet tagad, kopš daudzām manām draudzenēm viņi ir, saprotu, ka ļoooooooooti reti kurš bērns man patīk. Daži vispār ir tik neciešami, ka man jau pēc 10 min gribas viņam sadot pa pakaļu un ieslēgt skapī. Saprotu, ka tā nav bērna, bet audzināšanas vaina, bet tie daži sīkie man ir iedzinuši naturālu traumu.
Mana krustmeita ir forša, vēl dažām draudzenēm sīkie ir ok, bet nu daži ir vienkārši tādi vājprāti, ka bail.
ai, kas par stulbu stereotipu, ka ar bērniem nākotnē nebūs vientuļi. Cik ir tādi, kuri savus vecākus, vecvecākus neapciemo vispār?
Un vēl man traumu ir iedzinis vārds " māmiņa" . Asociējas ar čīkstuli, kurai viss slikti. Kāpēc nav vienkārši mamma?
30.11.2013 17:00 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Nazīc, visi komentāri, no tām sievietēm, kuras negrib bērnus ir negācijām pilni...tā kā domāju, ka nepārspīlēju gan...
Bet neiešu strīdēties un taisnību meklēt, jo te tādas nav...
30.11.2013 17:00 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Mademoiselle! Visi nav,es nevienā savā komentārā,piemēram,negācijas neredzu. :) Un tāpat daudzos citos ne. Varbūt nevajag tomēr visu uztvert tik personiski.
30.11.2013 17:03 |

Reitings 2248
Nē! ( tikai mans viedoklis) Sieviete bez bērniem ir vidējā dzimta. Ono..nu tada kroplīte. Nav ta sieviete.

Cik debīlai ir jābūt, lai kaut ko tādu pateiktu???? Tu iedomājies, ka ir sievietes, kurām bērni nevar būt! Un kur garants, ka kādai bērnu mīlei nebūs tāpat?
30.11.2013 17:03 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Mademoiselle-mees "Pateiciibas dienaa"bijaa uz pusdienaam pie kaiminiem.Abiem kaut kur pie 30g-jau veseli triis mazie ,un tas mazais,kuram 8 meenesi bija tik iipass-manaa skatiijumaa!Es paneemu vinu rokaas un uzreiz "hormoni saaka jonot"!Atcereejos pati sevi...Taa ir taada sajuuta,ko nevar nevienam izstaastiit.
30.11.2013 17:04 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
visi komentāri, no tām sievietēm, kuras negrib bērnus ir negācijām pilni

Toties sieviešu ar bērniem komentāri šeit par forumā gan vienmēr ir maiguma, sapratnes un gaišuma pilni :)
30.11.2013 17:04 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
raccoon Būtu labāk pateikusies,ka ir Kubiete,kura vienmēr nesavtīgi ved uz pareizā ceļa. :)
30.11.2013 17:05 |

Reitings 10333
Emmanuelle, citas noteikti nelabumā saviebtos nevis priecātos :D
30.11.2013 17:06 |

Reitings 2248
tad jālūdz Dievs, lai dod man saprātu saprast, ka visai pārējai pasaulei mans bērns nav centrs

Āmen, šito vajadzētu ļoooooooooooti daudzām māmiņām saprast. Citreiz palasu tos " jokus" no bērna mutes, kurus " māmiņas" iesūta. Ok, varbūt viņām pašām tas liekas nāvīgi smieklīgi, be cilvēkam no malas tā nešķiet gan.
30.11.2013 17:08 |

Reitings 10333
Toties sieviešu ar bērniem komentāri šeit par forumā gan vienmēr ir maiguma, sapratnes un gaišuma pilni

es nesaprotu, es izteicu SAVU viedokli, savas domas, un tagad katrs komentārs nav jāapstrīd.
Nu negribat tos bērnus, nu nedzemdējat, neviens jums ar pistoli pie galvas nestāv un nesaka, dzemdē, jo tā vajag! Nu nevajag, it īpaši tām, kuras negrib. Nevajag pasaulē nelaimīgu bērnu un jauno māšu.
PUNKTS.
30.11.2013 17:09 |

Reitings 7704
Reģ: 13.03.2012
Noteikti nē. Tas ir viens no maniem lielākajiem sapņiem.
Es domāju, ka jebkurai sievietei, kurai piedzimtu bērns, parādītos mātes instinkts.
Domāju, ka es būšu ļoti laba mamma, jo man ir no kā mācīties.
30.11.2013 17:12 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Cik debīlai ir jābūt, lai kaut ko tādu pateiktu???? Tu iedomājies, ka ir sievietes, kurām bērni nevar būt! Un kur garants, ka kādai bērnu mīlei nebūs tāpat?
Kāpēc uztver personīgi? Un lasi VISU KO SAKU! Turklat vēl tīšuprāt teicu ka tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Nav uzreiz jabļauj:D

]Bērnusparsti negrib ālavnīcas. Izdoma pawsakas lai neteiktu taisnibu ka daba nežēlīgi apdalīja. Citas iziet no situacijas un adoptē
arī mans komentārs.
30.11.2013 17:13 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Man liekas,ka daudzas sievietes to iipaso "maates"sajuutu ieguust tikai tad ,kad tas mazais jau ir piedzimis.Daudzaam sievieteem ir liela trauma bijusi varbuut gimenee-iipasi ,ja ir bijusi daudz beerni un gruuti apstaakli.Es noteikti nenosodu izveeli,bet vaards "riebjaas", laikam tomeer ir taads paaraak "suliigs",runaajot par beerniem.
30.11.2013 17:14 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Mademoiselle, tas, ko es gribu pateikt - sieviete ir pilnīgi atsevišķs cilvēks-personība no bērna. Viņa var izdarīt visu to labāko bērna labā, bet dziļi sirdī palikt ļoti nelaimīgs cilvēks. Kā Cilvēks! Bērns var un var arī nevarēt padarīt sievieti laimīgu, piepildītu un gaišu būtni, jo pati dzemdēšana ir ļoti sekundāra lieta par to, ko Tu savā komentārā izteici. To pašu, velkot paralēles, varētu norādīt uz reliģisko, politisko, rasu vai seksuālajām atšķirībām cilvēku uzskatos :)
30.11.2013 17:18 |

Reitings 10816
Reģ: 29.01.2009
Nazic, dod pieci ,mees esam kroplites/videjaa dzimta :D
30.11.2013 17:18 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Un vēl man traumu ir iedzinis vārds " māmiņa" . Asociējas ar čīkstuli, kurai viss slikti. Kāpēc nav vienkārši mamma?

BRĪNIŠĶĪGI! :D
30.11.2013 17:20 |

Reitings 27552
Reģ: 15.06.2012
Kāpēc uztver personīgi? Un lasi VISU KO SAKU! Turklat vēl tīšuprāt teicu ka tas ir tikai mans subjektīvais viedoklis. Vēlreiz kam lēnāk pielec:D
30.11.2013 17:24 |

Reitings 495
Reģ: 16.11.2013

Māmiņa ir ļoti skaists, tīrs un mīļš vārds. nevajag viņu lietot nevietā un nolietot.
30.11.2013 17:25 |

Reitings 339
Reģ: 23.11.2013
Manuprāt, apgalvot, ka
Sieviete bez bērniem ir vidējā dzimta. Ono..nu tada kroplīte. Nav ta sieviete.]
būtu tikpat loģiski kā piemēram, ka sievietes dzīves jēga ir mazgāt traukus un uzkopt māju.

Uz katra stūra var redzēt šo te "augstāko sieviešu dzimtu", kas netiek ar tiem bērneļiem galā. Un beigu beigās izaug mūsu nākotne - 13. gados jau seksa partneru skaits sasniedz divciparu skaitli, zelta jaunatne, kas nezin, kas ir Rainis, toties spēj atšķirt zālīti no zaļās tējas, topošā sabiedrības pabira. utt, UTT,.

Lai dzemdē tās, kas grib. Tās, kas zina, ka spēs bērnam dāvāt mīlestību un rūpes uz pilnu klapi. Kuras izaudzinās bērnus par krietniem cilvēkiem, nevis sekli atražos, lai radi nerāda ar pirkstu!
30.11.2013 17:34 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Veselības saudzēšanas nolūkā komentārus nelasīju tālāk par pirmo lapu. :D
Es ticu, ka ir sievietes, kuras nerod bērnos piepildījumu, jo pati tāda esmu. Mans mīļākais bērns esmu es pati sev - man patīk sevi lutināt izmantojot brīvo laiku sev; savām iegribām, man patīk pipildīt savus sapņus un manu sapņu centrs ir karjera. Varētu teikt, ka piepildot savus mērķus es jūtos tā it kā no šūpuļa bērnu būtu izauklējusi. Un šim salīdzinājumam ir pamats - man pašai ir bēbis.
Un tā tiešām ir - uzzinot par stāvokli sievietei iestājas šoks - vai no prieka, vai no bēdām - tas nav būtiski. Bet nevienas emocijas nav nepareizas. Tās sievietes, kuras domā, ka viņām nav mātes instinkta parasti kļūst par vismātišķākajām būtēm - un šeit nav runa par uķi - puķi. Ja sieviete uzskata sevi par karjeristi - tad viņa sevī iemieso atbildības izjūtu, takta sajūtu, konkrētību, racionalitāti, dedukciju, neizbēgamo intīciju un precizitāti. Visas šīs lietas ir nepieciešamas, lai audzinātu bērnu. Lielas karjeras veidošana no bērna audzināšanas atšķiras vien ar to, ka karjera nebļauj un karjeras mērķus var mainīt.

Es uzskatu, ka ir sievietes, kurām bērnus nevajag - bet tas ir tādēļ, ka redzu daudzas grūtnieces, kuras pašas ir bērna prātā. Potenciāli daudzas, kurām būs bērni, kurus Jūs sauksiet par mežoņiem sabiedriskajos transportos un pludmalēs.
Bērns prasa tik pat cik dod. Un, jā - pa īstam spriest par to vai vēlaties bērnu varēsiet tikai tad, kad redzēsiet pozitīvus HCG rezultātus. Jo tad galvā iestājas lielākais bardaks...
30.11.2013 18:30 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits