Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai jūs varat iedomāties savu dzīvi bez bērniem?

Reitings 10
Reģ: 21.10.2013
Jautājums vairāk domāts tiem, kuriem joprojām bērnus nav, jo citādi, man liekas, atbilde būs acīmredzama. Meitenes, kuram bērnus nav, vai jūs varat iedomāties, ka jūms nekad bērnus arī nebūs?
Vai jūs uzskatāt, ka bērnu audzināšana ir aicinājums un cik labai mammai jūms liekas jūs būsiet? Vienkārši, dažreiz man liekas, ka man vispār nav mātes instinkta... Vai jūms nav bail palikt vienai vecumā? Es atzīšos, kam man ir bail, bet bērnus vienalga negribu...(
29.11.2013 20:53 |

Reitings 3652
Reģ: 26.10.2012
Winterra, jā,man žēl tādu cilvēku.Acīmredzot viens otram ir iestāstījis,ka otrs negrib tos bērnus. Tas ir tāpat,ja katru dienu kāds borē,ka esi resna,tad tam arī notici.
01.12.2013 20:32 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Melns, ir, ir ,citiem arī.
Un tas ir kā likums, vismaz ar tiem vīriešiem, kurus es zinu un pazīstu. Visi kā viens grib ģimeni, šajā gadījumā sievu un bērnus. Tādi vieglie varianti viņus vairs neinteresē. Paši atzīst, ka pirms tam vispār par bērniem nav domājuši un nav gribējuši, tusiņi, meitenes prātā, bet tagad domāšana un sarunas ir pavisam savādākas.
Kā arī esmu atklātu jautājumu saņēmusi, cik bērnus vēlos nākotnē.
Vai nu esmu tik jocīga, ka paziņu lokā ir vīrieši, kuri GRIB bērnus vai ir kāds cits izskaidrojums tam visam.
01.12.2013 20:37 |

10 gadi
Reitings 1582
Reģ: 22.03.2013
Melns, mēs jau saprotam, ka sievietei nav savas teikšanas, tikai jādanco (=jādzemdē) pēc vīrieša stabules (=

Vēlreiz par šo. un - ne par tēmu. Uzreiz saku - rakstu nopietni un bez jokošanas vai izsmiekla.
Ja neapmierina šāds variants, tad uz pasaules taču ir daudz un dažādi vīrieši. Piemēram, ir tādi, kuru sapnis ir sieviete, kura pār viņu valdīs. Un būs laimīgs līdz kapa malai, un ne par vienu citu ij dzirdēt negribēs. Dancos pēc Tavas stabules kaislīgi un uzcītīgi. Vienīgais iespējamais trūkums varētu būt savdabīgas vēlmes seksā, bet to var iemācīties un pierast.
01.12.2013 20:52 |

Reitings 8171
Reģ: 14.01.2013
Paldies,ka ir Melns,kurš mūs ved uz pareizā ceļa. :)
01.12.2013 21:13 |

10 gadi
Reitings 2587
Reģ: 07.03.2011
Melns, es visu labi saprotu, bet varbūt "pasaulē ir daudz un dažādu vīriešu" var aizvietot "pasaulē ir daudz un dažādu iespēju". Esmu sapratusi (līdz pieņemšanai sevī), ka esmu katastrofa ar vīriešiem, un tie nav tikai bērni. Tās ir saistības, kopā dzīvošana utt., un man tas ir galīgi nepieņemami, es neprotu dalīt ne laiku, ne telpu ar vēl kādu. Un tā ir bijis vienmēr, domas un dzīves tendence nekad nav bijusi "būt pie vietas", apprecēties vai vienkārši būt ar vīrieti (flirts ir pavisam kaut kas cits, un vīrieši ir tiešām superīgi un man interesējoši kā personības). Bet uzskatu, ka man varētu būt cita pašrealizācija.
01.12.2013 21:18 |

Reitings 1997
Reģ: 30.06.2009
Nu mani vajadzības gadījumā nebiedē arī dzīve vienai.Pašlaik gan ir draugs,kas bērnus negrib,ja nu šis ņems un mainīsies un tos bērnus viņš tomēr sagribēs,nu tad neko.Var nest visādus upurus otra dēļ,bet dzemdēt un audzināt bērnu pret savu gribu ir pārāk liels upuris.Ja nu tas vīrietis nespēj un negrib dzīvot bez brēcoša bērna,lai iet savu ceļu un meklē kādu,kam kaifu sagādā bērna iznēsāšana,dzemdēšana,pamperu mainīšana un negulēšana.
01.12.2013 21:19 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Kā arī esmu atklātu jautājumu saņēmusi, cik bērnus vēlos nākotnē.

Pēc līdziga jautājuma saņemšanas no drauga puses, sāksim ar to ,ka es biju piecēlusies ,meigaina, tad viņš uzdeva līdzīgu jautājum, tad es sāku smieties ,teicu "haha, labs joks, tiešām , bet zini ,nav biedējošs ,jo viss čotka", tad šis saka "es pavisma nopieni" , lieki teikt ,ka es gandrīz atslēdzos no domas vien, drošības pēc es uzjautāju vai viņš nav gadījumā dzēris vai sapīpējies,mazums viādi brīnumi notiek, viņa atbilde " es tevi nostādu fakta priekšā ,ka es gribēšu ,lai ir kopējs bērns,vrb ne rīt ,parīt, lgn ,kas to zina , bet tuvākajos gados ,ka esot ar mieru pagaidīt ,līdz es būšot gatava" Es teicu : "Ja dzemdēsi ,audzināsi pats ,pamperus mainīsi pats ,tad droši ,bet ja ne, tad ņemam suni" ...pagaidām gaidu turpinājums sekos, pa laikam pavelk uz zoba ,bet savādāk kā parasti ,gaidu nākošo šokeri:D
01.12.2013 22:58 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Pašlaik bērnu nav, bet nākotnē noteikti būs :) Vēlos īstu ģimeni un, ja manam vīrietim būtu cits viedoklis, tad mums nav pa ceļam. Jo bērni, manuprāt, ir normāls attiecību turpinājums.
04.12.2013 07:03 |

Reitings 269
Reģ: 28.10.2010
Un kompliments Melns - patīkami un interesanti lasīt nobrieduša, nopietni domājoša vīrieša viedokli, kurā ir ļoti daudz patiesības un par ko atliek vien piekrist.
04.12.2013 07:25 |

10 gadi
Reitings 13809
Reģ: 29.01.2009
Es nosmējos tikai par to, ka tās, kas te saka, ka necieš, neieredz, viņām riebjas bērni, uzskata to par normālu. Bet tajās diskusijās par dzīvniekiem nosoda tos, kas saka, ka viņiem dzīvnieki nepatīk vai riebjas. Uzsver, ka normāls cilvēks nevar tā apgalvot.
Par dzīvniekiem nevar, bet par bērniem var?
04.12.2013 11:33 |

Reitings 5516
Reģ: 03.08.2013
Anny, bērns taču ir zemākā būtne. Kā te vienreiz viena izteicās - dzīvnieki ir daudz labāki par bērniem, visi bērni uz pasaules varētu uzreiz nobeigties, galvenais, ka ūdelēm būris par 4 cm mazāks nekā vajadzētu.
04.12.2013 11:44 |

10 gadi
Reitings 3922
Reģ: 06.03.2011
Anny - te viena meitene par Zolitūdes traģēdiju izteicās, ka viņai pie kājas, cik cilveki nobeidzās, ka viņi vispār nobeidzās. Bet tos kaķīšus gan žēl, kas mājās palika, par tiem gan asariņu nobirdināja... Dzīvnieki, protams, arī ir ar jūtām, bet saskaņā ar zinātni un Aristoteli cilvēks arī ir dzīvnieks...
04.12.2013 11:48 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits