redblack,loģiksi ir jānotiek dzīvē kaut kam,lai cilvēks saprastu vai viņam konkrētā lieta patīk vai nepatīk.Līdz 13 gadiem gribēju 2 bērnus,tad piedzima māsa un nepilna mēneša laikā es savas domas mainīju radikāli.Atceros,ka mamma pārmeta,ka es māsai uzmanību nepievēršot,vienmēr teicu,ka tad,kad viņa paaugsies un sāks darīt to un šito,tad man patiks.Viņai ir 7 gadi un vēl nav pienācis tas vecums,kad viņa darītu kaut ko,kas man patiktu un radītu vēlmi ar viņu kaut ko kopā darīt.Gluži pretēji,tā doma nostiprinās aizvien vairāk un vairāk.Vīna 7 gadu vecumā manu māti tieša tekstā pasūta dirst,jo viņai palūdz dvieli no skapja atnest "ej dirst,es tev neesmu nekāda kalpone!",nesen mamma viņai aizrādija,ka novembra laikā botās nav zeķes uzvilkusi,sāk psihot,bļaut,raudādama aiziet uz istabu,aizcērt durvis tā,ka visas sienas trīc,parāda,ka mājas darbā kļūda sāk bļaut,psihot un mēgina aizmukt no mājām.
Da nafig,šitos nepateicīgos radījumus.Nav,protams,visi tādi,taču neviena dzemdējot nevar būt droša,ka viņai piedzims super puper enģelītis,kas pa naktīm nebrēks,būs mierīgs un pieaugot jaugs un izpalīdzīgs.Savu mūžu neaizmirsīšu to kā viņa varēja stundu no vietās nobrēkt savu "ļā,ļā,ļā,ļaaaaaa" nakts vidū,jo viņai miedziņš nākot.Man nav tik stipra nervu sistēma,lai es spētu nakts vidū auklēt bez pamata brēcošu bērnu.
Pavasarī biju uz izbarošanu paņēmusi 4 kaķēnus.Viņi pie manis bija nedēļu,princips tas pats,ik pa 2-3 stundām jāpabaro.Es pēc nedēļas biju ar viņiem tā izbesījusies visu cauru sutku viņus barojot un tad vēl viņam kaut kas nepatīk,pīkst un ņemās,gulēt neļauj.Tu cilvēks visu izdari-nakts vidū uzsildi to piena maisījumu,pabaro,pakakini,pačurini,nomaini ūdens pudeli,lai viņiem tur silts,noliec,iesi gulēt,ne kādam kaut kas nav labi,bļauj tur,ņemās,kaut kur aizlien un brēc vēl skaļāk.Un nav tā,ka tā apkope ilgtu kādas 5 min,eizēm līdz pusotrai stundai.Uz tās nedēļas beigām man šķita,ka es varētu viņus nosist,lai tikai ļauj beidzot pagulēt,bet sirdsapziņa,protams,neļauj,pati uzņēmos un jābaro.Tajā nedēļā es pārlieicnājos,ka nē,bērnu man enbūs.Es netikai tos nemīlu,bet man tos arī uzticēt nevarētu.Visai pasaulei būs labāk,ja es neradīšu sev tādu apgrūtinājumu,kuru nespēju paciest un tikt ar to galā.Godīgi varu atzīt,ka man ir vāji nervi.