Tātad, plānoju ciemiņiem pasniegt pavisam elementāru saldo - biezpiena mājiņas :)
Esmu iepriekš taisījusi tikai ar saldo krējumu, bet lasu receptēs, ka taisa ļoti bieži ar sviestu un citi arī ar skābo krējumu.
Esat taisījušas ar sviestu? Kā garšīgāk - sviests vai saldais krējums?
Man garsho abi. Ar putukreejumu taa masa sanaak pljuriigaaka, bet gaisiigaaka - ilgaak ledusskapii jaatur. Ar sviestu trekni, bet man laikam labaak garsho.
Dēļ operācijas 2 nedēļas esmu nodzīvojusi uz jogurtiem, putrām un biezpiena... man nevajadzēja vērt vaļā šo diskusiju... manī sāk mosties zvērs... un soriez tā nav aita! ņammmmaaaa :D
Laikam esmu dīvaina, bet iedomājoties to sviesta masu ar biezpienu starp saldiem cepumiem, man šermuļi pārskrēja pāri, no tā cik trekni un taukaini tas varētu būt. :D Es varētu putukrējuma vietā pa'mēģināt svaigo sieru. :)