Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kur aizvest bērnus Ziemassvētku laikā?!

 
Reitings 1
Reģ: 29.11.2013
Ja nu kāds vēl domā, kurp Ziemassvētku laikā varētu aizvest savus bērnus, lai iegūtu ne tikai kaut ko izklaidējošu, bet arī ko lietderīgu, tad iesaku padomāt par jauno/moderno Sniegbaltītes versiju Olgas Rajeckas, Kašera un Madaras Grēgeres izpildījumā, izskatās labi:)



Sniegbaltīte un mazie rūķīši...Mūsdienās:

Mūsdienās, kad bērni arvien vairāk aizraujas ar internetu un tehnoloģijām, tiem sāk zust interese un sapratne par šīs dzīves patiesajām vērtībām – ģimeni, veselību, mīlestību pret vecākiem un ikdienišķiem pienākumiem. Ar vēlmi to mainīt, ir radīta muzikālā Ziemassvētku izrāde „Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem...mūsdienās”.

Talantīgā dziedātāja, producente un pieredzes bagātā bērnu pasākumu rīkotāja Olga Rajecka un nacionālā pasākumu aģentūra „UzmanībasLaikmets.lv” piedāvā modernu versiju par vienu no pasaules leģendārākajām pasakām.

„Stāsts par Sniegbaltīti un rūķīšiem...mūsdienās” ir muzikālā Ziemassvētku izrāde, kur asprātība un jautrība mijas ar Sniegbaltītes atklāsmi, ka ne jau dārgas mantas nosaka dzīves laimi – patiesā bērnības garša veidojas caur sirsnību, draudzību un centību. Nav noslēpums, ka bērni bieži vien neklausās tajā, ko viņiem māca vecāki, skolotāji, vai citi pieaugušie. Bērniem ir savas intereses un savi elki, kas ir arī viņu dzīves skolotāji. Caur šo seno stāstu par Sniegbaltīti, ar mūsdienu jauniešu elkiem – „OKartes skatuve” talantīgajiem māksliniekiem Madaru Grēgeri un Kašeru – galvenajās lomās, šī ir izrāde ar pievienoto vērtību.



„Bērnu pasākumus un Ziemassvētku izrādes veidoju jau 15 gadus - „Olgas disenītes”, „Olgas jautrās eglītes” - jo es mīlu strādāt ar bērniem, īpašs prieks ir tad, ja bērniem varu sniegt ko vairāk par vienkārši labi pavadītu laiku. Aigars Grāvers ir sarakstījis satriecošas dziesmas, mana meita Marija Migliniece radījusi pasakainu libretu un Madara ir talantīga jaunā dziedātāja, kurai ļoti piestāv Sniegbaltītes loma, bet Kašers ir super atraktīvs,” stāsta izrādes režisore Olga Rajecka.

Olgas Rajeckas režijā, muzikālā izrāde balstīta uz Aigara Grāvera komponētajām dziesmām. Pēc katras izrādes sāksies rotaļas, dejas un kopīga dziesmu dziedāšana ar izrādes varoņiem, bet noslēgumā Ziemassvētku vecīša sagaidīšana. Izrāde norisināsies Rīgā, „Joker klubs” lielajā koncertzālē un sarīkojumu vietās Latvijas lielākajās pilsētās decembrī un janvārī.

Muzikālās izrādes cena – 10Ls. Cenā iekļauta viena pieaugušo un viena bērnu biļete, kā arī dāvana no Ziemassvētku vecīša. Biļetes iespējams iegādāties „Biļešu serviss” kasēs. Vairāk informācijas – http://www.draugiem.lv/sniegbaltite/. Informācija par izrādes norises vietām visā Latvijā vēl sekos.
29.11.2013 11:40 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits