Sveikas! Paldies Dievam piektdiena ir klat!:D Aptuveni pirms stundas atgriezos no liela diennakts Tesco, sapirkos visvisadus gardumus. Gribas uztaisit aukstos kuskusa salatus ar kadu gardu citrona dressingu, saule kaltetiem tomatiem, zirniem, garsaugiem un fetas sieru. Tagad skatos 1001 nakts pa tv3 play. Sis serials mani ir ieintrigejis, katra serija ir kads interesants paversiens. Vel bus janoskatas "Latvijas Faili" sakara ar 21. novembra tragediju. Hip.bone komentars atgadinaja, ka ari man jaieceko interneta banka, jo pagajusas nedelas algai jau vajadzetu but ieskaititai.:D :) Rit vakara, iespejams, tiksos ar pazinu no Derby un iesu uz kadu pub/club. Jau kadu laiku domaju par parvaksanos uz Anglijas vidieni vai West Midlands.:) Zinu, ka daudziem nepatik, bet man pasai gan patik Midlandi. Pasai skiet, ka jau briziem saku lidzinaties travellers no "Big Fat Gypsy Wedding", kuri visu laiku grib celot un nav noteikta dzives vieta. Trukst vel tikai parvietojamais treileris. :D Ehhh, gribetos atrast tadu vietu, kura man vislabak ietu pie sirds un uzkaveties taja ilgaku laika posmu, varbut vairakus gadus.:) Vel viena attala radiniece sauc mani uz Skotiju, lai piebiedrojos, bet man Skotija kautka nesaista tiesi dzivosanas zina. Pacelot un baudit skaisto dabu jau, protams, ir loti jauki, tacu dzivot ir savadak. Laiks skrien tik nepieludzami. Skiet, ka pirmdiena bija vakar, nevis 5 dienas atpakal. :D