Jutos laimiga pec sarunam ar gimenes locekliem, jo vini dzivo loti talu no manis. Laime un sirdsmiers ir tad, kad gimene visi ir sveiki un veseli. Jutos laimiga, kad pec razigas darba dienas varu ieet silta, smarziga vanna un pectam iegulties sava king size gulta un ieritinaties sega. Trukst vel tikai pukainais Minka blakus, kurs palicis Latvija. Vins vienmer guleja man blakus un iemidzinaja ar savu murrasanu. Vienmer parnem loti patikama sajuta, kad nolzaizoties redzu no lidmasinas loga Latvijas priedes, laukus un celus, un tapat priecajos, kad atpkalcela redzu prerijas, ielu ugunis un lielcelus no lidmasinas logam, ka pat sirds ietrisas no prieka.:) Esmu laimiga, kad varu izbaudit dazadus gardus edienus un, kad man kads pagatavo svaigu, smarzigu kafiju. Noteikti esmu laimiga, kad esmu kartigi izgulejusies, man ir kads sakarigs darbs un, kad mana finansiala situacija ir pietiekami laba. Teiksu godigi ka ir-stabila finansiala situacija ir loti svariga manai laimei. Vienmer priecajos, kad sanak izrauties no ierastas vides, piemeram, kautkur aizbraukt, aiziet uz kadu pasakumu. Ari skaisti laikapstakli vienmer uzmundrina mani, man ari gribas starot kopa ar sauli. :) Un vienmer kaifoju, kad man kads sniedz kartigu sejas, muguras, plaukstu masazu. Ak, un aimirsu pieminet, ka mana milaka muzika dara mani laimigu...kad klausos savas milakas dziesmas.:)