ja man jāataisno uzbrukumi savam viedoklim - tad es skeptiski skatos tikai uz tiem cilvēkiem, kas pēc padsmit gadiem prasa kompensācijas, priecātos, ja man kāda sniegtu loģisku skaidrojumu, kādēļ tas būtu pieņemami.
par aktuālo gadījumu šogad - es savu pateicu no loģiskā aspekta, kā domāju, tur arī skepticisms - kādā gan veidā šī nauda sniedz atbalstu? (kurai pat aicinājumā nav norādīts, kāds mērķis tai, jo valsts jau sedz ārstēšanos, gan kompensācijas, lai sniegtu zaudēto materiālo stāvokli, gan rehabilitacijas/psihologu apmaksu utt.) cepuri nost tiem, kas sniedz bezmaksas juridisko, psihologisko un materiālo atbalstu tiešām vajadzīgā brīdī, bet vienkārši ziedot? uzbrukumi un apvainojumi, saucot meitenes par bezjūtīgām ir, bet argumentu nav. Izteicu, ka ir cilveki, kuriem tas ir daudz vairāk vajadzīgs un tukši nemuldu, bet tiešām ziedoju.
kā no tā var izsecināt, ka kāds gribētu ziedot radiniekus, lai saņemtu naudu, man nav saprotams. Kā jau teicu - nesaprotams arī fakts, kā var izmantot bērna nāvi, lai tiesāto steju 20 gadu garumā, lai saņemtu tūkstošus par to, ka pats bērnus esi stūmis iekšā pacēlājā, kur pa otru pusi bērni spiežas ārā.