Cik var malt to nelaimīgo maximu!Pilnīgi sāk riebt!Nu žēl,jā,ko tabad gadiem malsim par vienu zolitūdes maximu?Citur notiek lielākas trağēdijas,diez tur arī šitā kuļ to visu?
Par tēmu ir par traku un jau sen ir par traky. Skanēja signalizācija,kas skaidrā latviešu valodā liek pamest telpas,NĒĒ,sturgalvīgajiem latviešiem taču tāds paziņojums nav gana saprotams!Kur tur ir vainīga valsts?Kur tur ir vainīga maxima?Vienīga maximas vaina ir neevakuētie darbinieki,
pārējos tur neviens neturēja,bet gluži pretēji-aicināja pamest telpas!Gudrākie paklausīja.Kur ir nodokļu maksātāju vaina,ka mums tagad no savām kabatām būtu jāmaksā sods?Valsts nav kaut kādi tur onkuļi,kas sēž saeimā.Valsts ir ikviens Latvijas pilsonis,es un mana ğimene ir šī valsts un man te neviens nav vainīgs pie notikušā.Tiem cietušajiem tur jau acīs mirdz naudas zīmītes,nebrīnītos,ja kaltu jau plānus kur tērēt.Manuprāt ,ir zemiski pieprasīt par sava tuvinieka dzīvību maksāt,kas līdzīgs kā pārdot dzīvību.Tiek sniegti pabalsti tūkstošu apmērā,tauta ir saziedojusi,ārstēšana apmaksāta,bēres apmaksātas-pietiek!Ja nekāda nauda nespēj atgriezt mirušo,tad neredzu pamatu to slaukt no layviešu kabatām.Nauda nav pielīdzināma dzīvībai,kā skaitīt redīsus ar siļķēm!Saņemtā nauda jau ir gana.
Ja piešķirs vēl kaut ko tas jau vairs nebūs godīgi pret citiem,jo visiem tuvinieka nāve sāp vienādi neatkarīgi no nāves iemesliem.